Parikkala-Simpelejärvi Rotaryklubi ry


 
Kokouspaikka        Hotelli-ravintola Lohikontti
                               Melkoniementie 2, 59310 Särkisalmi
                               Kartta

Aika                        Torstaisin klo 17.30 - 19.00
 
 
 
Tulevat tapahtumat löytyvät  tapahtumakalenterista.

Heinäkuun alusta alkoi uusi rotaryvuosi. Rotaryvuonna 2017-18 presidenttinä toimii Maija Tenojoki, sihteerinä Timo Wilska.

Seuraava kokous on torstaina 31.8.2017 klo 17:30. Kyseessä on klubikokous, jossa valmistellaan asioita seuraavalla viikolla olevaan vuosikokoukseen. Paikkana on Lohikontti, tulkaa kaikki mukaan!

8.12.2016 vierailimme Itä-Karjalan Kansanopistolla. Illan aiheena oli "Kulttuurit kohtaavat". Saimme tutustua moneen eri maasta ja kulttuurista lähtöisin olevaan nuoreen. Oli oikein antoisa ilta. Kiitos Maija järjestelyistä!Kuvernööri Aimo Turunen vieraili vaimonsa Ellenin kanssa
klubissamme 3.11.2016. Kuvassa on myös presidenttimme Seija Silventoinen. Kuva Jaakko Repo. Tunnelma oli, kuten kuvasta näkyy, leppoisa. Lisää kuvia kuvagalleriassa.1.1.2016 AG Virve Eronen kävi kertomassa ammattiopistotoiminnasta.Vietimme 3.10.2015 klubimme 20-vuotisjuhlaa Imatran Valtionhotellissa.27.8.2015 kävimme risteilemässä Yrjön uudella lauttaveneellä. Lähtö oli Laatokan Portin laiturista, kiersimme Pitkäsaaren mainion sään vallitessa. Laatokan Portissa nautimme maukkaan keittoillallisen.


 
19.12.2013 vietimme klubimme joulujuhlaa Ravintola Omassa.
 
 
19.9.2013 vietimme presidenttimme Saaran synttäreitä hänen kotonaan. Shampanja oli illan teema. Sitä oli tietenkin myös tarjolla.
.. 
 
27.6.2013 Helenansaaressa pidetyssä juhlatilaisuudessa Timo Wilska palkittiin PHF-mitalilla. Tilaisuus oli myös presidentin vaihtotilaisuus. Katso kuvat Kuvagalleriasta.
 
7.3.2013 pidetyssä juhlavassa avec-tilaisuudessa klubimme ansioitunut perustajajäsen Seija Silventoinen palkittiin PHF-mitalilla. Kuvia löytyy myös kuvagalleriasta.
 
 
28.6. Helenansaaren tunnelmallisissa tiloissa Timo Wilska luovutti presidentin käädyt Pentti Tarkkaselle. Juhlasta on lisää kuvia kuvagalleriassa.
 
23.2.2012 Marttaliiton puheenjohtaja Lea Sairanen vieraili klubissamme kertomassa Marttojen toiminnasta
 
9.2.2012 vierailimme Kuntohoitola Mäkelässä Parikkalassa. Kuten kuvasta näkyy osallistuimme tuolijumppaan Minna Mäkelän asiantuntevalla opastuksella.
 
26.1.2012 maaseututoimen päällikkö Maija Sairanen kertoi perusteellisesti Parikkalan seudun maataloudesta ja EU:n tuesta
 
15.12.2011 vietimme pikkujoulua Kannaksen metsästysmajalla. Ystävien tapaaminen erilaisessa ympäristössä, hyvä ruoka ja ohjelma virittivät osallistujat joulutunnelmaan.
 
8.12.2011 Saara Wilhelms kertoi flamencoharrastuksestaan. Tanssiesitys oli kaunista katseltavaa!
 
Vierailimme Vuoriniemen kirkolla 1.12.2011, Pentti Tynkkynen esitelmöi uruista. Saimme nauttia myös Eila Soikkelin laulusta.
 
Outi Savonlahti, Joensuun Eteläisestä rotaryklubista, vieraili klubissamme 3.11. Hänen esitelmänsä otsikko oli "Yliopistojen kansainvälisestä yhteistyöstä - esimerkkinä Itä-Suomen yliopisto" ja Outin ammattinimike Itä-Suomen yliopistossa on kansainvälisten asiain päällikkö. Lisäksi hän on Ranskan kunniakonsuli.
 
Santtu Iljuskin kertoi sijoitus- ja rahamarkkinoiden kehityksestä 13.10.2011 
 
Piirikuvernöörimme Aarno Kari puolisoineen ja AG Kari Suvanen vierailivat klubissamme  22.9. Lisää kuvia Kuvagalleriassa.
 
25.8. Heli ja Petri Tiusanen esittivät mielenkiintoisen matkakertomuksen Malesian raamattukoulusta. Kuvassa myös presidentti Timo Wilska.

Pertti Laukkanen kertoi 18.8. mielenkiintoisen esityksen alpakoista http://alpacasincredible.net

11.8. vietimme leppoisissa tunnelmissa Pitkäjärven kauniissa maisemassa, tutustuen Yrjö Lehden kesäkeitaalle: uima-altaalle oli katettu herkullinen grilli-ateria ja saimme seurata tilan ratsastusnäytöstä.
 

 4.8. Timo Tarkkanen kertoi Pohjolan autovakuutuksista.

Perjantaina 8.7. kokoonnuimme kesäteatterin merkkeissä. Mikkisteatteri esitti Mikkolaaniemen toimintakeskuksella Reino Helismaan kirjoittaman ja Toivo Kärjen säveltämän mainion laulunäytelmän "Suutarin tyttären pihalla". Muuten heinäkuussa vietimme lomaa kokouksistamme.

Juhlimmme 30.6. charter-presidenttimme Kari Valkeapään nimeämistä kunniajäseneksi. Samalla kertaa siirtyi presidenttiys Tuula Tarkkaselta Timo Wilskalle, jonka 50-vuotis merkkipäivää myös juhlistettiin. Uudeksi jäseneksi nimesimme Janne Kainulaisen. 
 
 
 
Vappuaattoaamuna tavattiin linturetken merkeissä.
Valokuvia retkestä Kuvagalleria-sivulla.
 
 

14.4.2011 Paavo piti esitelmän aiheesta keksinnöt.
Hänellä oli niitä omastakin takaa.

 
Paavo Tiainen ja Olli Malinen palkittiin 
PHF-mitaleilla juhlatilaisuudessa 24.3.2011.
Mitalit luovutti AG Seppo Jaakkola