Περιγραφή δραστηριοτήτων

Συνέδρια
Δύο με τρεις φορές το χρόνο, διοργανώνονται συνέδρια στα οποία έχουμε την ευκαιρία να σκεφτούμε πάνω σε διάφορα θέματα σχετικά με τη Βίβλο καθώς επίσης και το πώς αυτά επηρεάζουν τη ζωή ενός σύγχρονου νέου. Τα συνέδρια γίνονται είτε στο χώρο των κατασκηνώσεων των Ελευθέρων Ευαγγελικών Εκκλησιών στο Σούνιο, είτε σε διάφορα ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα. Είναι πολύ καλές ευκαιρίες για μια στενότερη εξοικείωση με τον λόγο του Θεού αλλά και για παρέα μεταξύ των νέων. Όλοι όσοι ενδιαφέρονται είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν!

Κοινές συναντήσεις ομίλων
Σε τακτά χρονικά διαστήματα, διοργανώνονται κοινές συναντήσεις για τους ομίλους νεολαίας των Ελεύθερων Ευαγγελικών Εκκλησιών αλλά και για οποιονδήποτε θα ήθελε να περάσει ένα ευχάριστο και πνευματικά ωφέλιμο απόγευμα μαζί μας. Στις συναντήσεις αυτές έχουμε τη δυνατότητα να ακούσουμε κάποιες σκέψεις από τη Βίβλο, να ψάλλουμε και να δοξάσουμε τον Θεό όλοι μαζί, αλλά και να γνωριστούμε μεταξύ μας καλύτερα.

Γεύματα/εξορμήσεις αγάπης
Κάθε δεύτερη Πέμπτη, διοργανώνονται γεύματα για άστεγους σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο στην οδό Ευριπίδου 14 στον έβδομο όροφο. Την προετοιμασία των γευμάτων αλλά και το σερβίρισμα αναλαμβάνουν εθελοντές.
Εκεί, εκτός απ’ το φαγητό, προσφέρονται μπάνια για καθαριότητα και καφές.
Περίπου μια φορά το μήνα, με αφετηρία τον ίδιο χώρο, λαμβάνουν χώρα εξορμήσεις για διανομή φαγητού, ροφημάτων, ρούχων κ.λπ. σε διάφορες κεντρικές πλατείες της Αθήνας. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να συνδράμετε με την παρουσία σας ή με την προσφορά τροφίμων ή ρούχων για διανομή σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Comments