Concerten‎ > ‎

Fantasia LiveOp 4 november bracht K.M. De Neerschelde Fantasia Live in de Groenzaal in Gent. Delen van Fantasia en Fantasia 2000, de filmklassiekers van Disney, werden begeleid door live muziek door ons 70-koppig harmonie-orkest. Het was een prachtig spektakel, waarin men ondergedompeld werd in een fantasie-wereld van beeld en muziek! Verteller van de avond was Christophe Haddad. Sopraan zangeres Helena Maes zorgde voor een extra mooie toets met oa. een prachtige uitvoering van Ave Maria.

De bijna uitverkochte Groenzaal reageerde overenthousiast op de voorstelling. De Facebookpagina liep over van 'Fantastisch' en 'Indrukwekkend' -berichten. De mooiste willen we u niet onthouden:

"Ik was aanwezig in real-time in de Groenzaal: De 'harmonische' uitvoering door KM De Neerschelde grensde aan het perfecte: het volledig synchrone verloop van de muzikale begeleiding met de verscheidene Disney-animaties was een verbluffend genot voor de toeschouwers/toehoorders. De harmonie was present als één gesmeerd geheel: een adembenemende présence vanaf het begin tot het einde!" (een fan)