EL NOSTRE PROJECTE

10è ANIVERSARI DE L'ESCOLA

Per celebrar el desè aniversari de l'escola, hem dedicat l'activitat del setembre a compartir el treball a l' Hort amb les famílies. 
Ha estat una bona experiència que els pares, mares, avis i àvies hagin vingut a l'escola a gaudir amb nosaltres del PROJECTE DE NATURA. Volem que el treball a l'Hort continuï creant espais de trobada de l'escola i la família.
El projecte anomenat NATURA AL PATI DE L'ESCOLA té l'objectiu de transformar els patis de l'escola en un lloc per a l'observació i l'estudi del medi, alhora que també pugui ser un espai de joc.


Partint del fet que la nostra escola està ubicada en un entorn privilegiat, a prop de la riera, del bosc i de petits horts, volem  que els nostres patis s'integrin totalment en aquest entorn natural i d'aquesta manera puguin ser a més d'una zona d'esbarjo, un lloc on poder-hi trobar part de la riquesa de la flora i fauna del nostre voltant.

A partir del coneixement d'aquesta natura més propera, volem despertar en els nostres alumnes el respecte, el coneixement i sobretot la curiositat per la natura en general i pels éssers vius en particular (animals i plantes).
 


EDUCA QUÈ?


La nostra escola ha estat objecte d'un dels reportatges del programa "EDUCA QUÈ?"de TV Girona . 
Podeu veure el reportatge en L'ENLLAÇ adjunt.


Activitat 10è aniversari"Només s'estima allò que es respecta, només es respecta
 allò que es coneix i només es coneix allò que se'ns ensenya 
 a descobrir".