24 januari 2018

Verdrietig nieuws, dit meisje is vandaag overleden door ouderdom. We zullen je missen

10 maart 2018

Voor het eerst dat ook wij hebben mee gedaan aan NL Doet. Zie voor meer informatie hun website: nl doet

29 maart 2018

Dit is de opbrengst van de statiegeld actie bij Albert Heijn de Brink, we zijn hier super blij mee. Dank jullie wel voor de donaties

25 mei 2018

Tijd om de jas uit te doen. De schapen zijn weer geschoren.

25 juni 2018

Helaas hebben we Blacky in moeten laten slapen.

Vandaag zijn Hendrik, Piet en Joep gecastreerd.

31 juli 2018

Nieuwe bewoners, 8 eenden. De grootste eend is een pekingeend, dan hebben we nog 2 Indische loopeenden, 4 Pommerse eenden en een khaki cambell eend.

De jongste bewoners

Momenteel zijn dit onze jongste bewoners, groot gebracht met de fles, geboren op 16 februari 2018

Onze 2 schapen

2 dames, die met de hoorns (ja dat is echt een meisje) heet Maaike en de andere heet Sietske

9 juli 2018 waar is het gras....

De weide bewerken, veel dood gras eruit, voordat het zou gaan regenen. Maar helaas, de regen bleef uit en we hebben een erg droge zomer gehad. Wat betekende dat we moesten bijvoeren.

17 juli 2018 Sproeien

Een erg droge warme zomer hebben we gehad en dat betekende sproeien maar....Alleen onze eigen pomp ging gelijk in het begin al stuk. Gelukkig konden we af en toe een pomp lenen zodat er toch wat gras is overgebleven en we de vijver konden vullen. En de kinderen hadden een hoop lol!

Onze geiten

Alle geiten op de foto. Hendrik op de voorgrond. Onder het toestel de baas van het stel; Meisje, rechts staat Carel, op het toestel van achter naar voren, Fenneke, Piet en Joep.

Augustus 2018

Op 8 augustus hebben we de vijver leeggepompt en weer opnieuw gevuld. De kinderen mogen, als wij in de wei zijn ook helpen, knuffelen, lekker zitten of alleen kijken. De foto zegt genoeg toch?

Nieuw hekwerk

Op 8 oktober 2018 was het zover, in opdracht van de gemeente is er een nieuw hekwerk geplaatst door Gelderland hekwerken In 1,5 dag waren de 2 heren al klaar. Wij zijn er erg blij mee. Voor de dieren was het even behelpen, maar ze hebben zich goed gedragen.

14 oktober 2018

We hebben er 4 nieuwe bewoners bij, 4 grote kippen. Ze zijn nog jong en hopen dat ze binnenkort eieren gaan leggen.

25 november 2018

Joep, geboren op 16-02-2018 is overleden. 9 Maanden is hij maar geworden. Wat hij had is niet bekend. De veearts vermoed dat er tijdens de zwangerschap al iets mis is gegaan, waardoor de pensmaag niet goed ontwikkeld was. Joep at namelijk maar weinig hooi en was erg mager, terwijl hij werd bijgevoerd.