ÜDVÖZÖLJÜK A MARCALI HIDAS FRIGYES ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA HONLAPJÁN

ZENEMŰVÉSZET, KÉPZŐMŰVÉSZET, NÉPTÁNC, SZÍNMŰVÉSZET


"... a zenét tanuló gyermek jobban teljesít ..."           "... a zenét tanuló gyermek empatikusabb ..."

"... a zenét tanuló gyermek könnyebben illeszkedik be ..."          "... a zenét tanuló gyermek sikeresebb utat jár be ..."

"... a zenét tanuló gyermek jobban helyt áll a világban ..."           ... a zenét tanuló gyermek könnyebben szabadul meg a problémáitól ..."

"... a zenét tanuló gyermeknek gazdagabb lesz az érzelmi élete ... "

Iskolánk KRÉTA e-napló belépési oldal linkje:

https://klik033985011.e-kreta.hu

"A zene azért jó, mert boldog leszek tőle" írta rajzára egy növendékünk, Lili.

Kedves Szülők! Amikor gyermekük általános iskolai beíratását intézik az első osztályba, gondoljanak gyermekük mentális életének fejlesztésére is. folytatás

Alapítványunk

A Zenélő Gyermekekért Alapítvány

adószáma: 19195843-1-14


DIÁKÖNKORMÁNYZAT.

Valamennyi tanszak delegált tagot a diáktanácsba. A nevelőtestület tanulmányozás után egyhangúan támogatta az alapszabály tervezetet, melyet még az nap, a diáktanács el is fogadott.

Iskolánk növendékeiből és tanáraiból álló küldöttsége 2013. május 8 és 12 között Marcali testvérvárosának, Künzelsau (D) zeneiskolájában járt, ahol temérdek közös programon, köztük közös növendékhangversenyen vettek részt. Az utazásról és programokról készült fényképes tudósításokat, iskolánk facebook oldalán lehet megtekinteni Künzelsau 2013 címmel. Köszönjük Marcali városának, hogy az utazás lehetőségeit biztosította!