Wat is Linuxbabbel?

Linuxbabbel is een initiatief van en door vrijwilligers. Mensen met een passie voor ICT die anderen willen inspireren en helpen om bij te leren. Dit is een plaats waar kennis met veel enthousiasme gedeeld wordt. Linuxbabbel legt sterk de nadruk op open source en vrije software. Kom tijdens onze maandelijkse meetings alles te weten over Linux, stel je vragen, deel je ervaringen. Op geregelde tijdstippen zijn er handige thema-workshops zoals er reeds waren voor Blender, Inkscape, etc ...

Gezocht

Kun je al een beetje overweg met linux? Heb je reeds een bepaald gebied binnen het brede linuxlandschap onder de knie: office, beeldbewerking, muziek, commandolijn, programmeren, enz.? ... En je wil dit delen met andere mensen? Dan ben jij de persoon die we nodig hebben. Geef een demo tijdens de linuxbabbel over wat je bezighoudt in linux. Wij assisteren je hier graag bij met beamer, pc,... en een gratis drankje ;-)

Bezoek ons

De inkom is gratis maar je drank moet je wel zelf betalen. Elke 3de dinsdag vanaf 19h in De Leest te Izegem (zie de agenda voor de juiste data!)

Laptop

Beschik je over een (linux) laptop? Breng deze gerust mee, dan hoeven we tenminste niet virtueel over linux te spreken.

Verdeelstekkers en verlengsnoeren zijn ook altijd handig!

Spinoff met CODERDOJO IZEGEM...

Sinds 26/04/2014 "Digitale Week" hebben we ook een "CoderDojo Izegem" sessie waarin we kinderen van 7-18 jaar leren programmeren in Scratch, Arduino, Lego Mindstorms, Plaatsen beperkt tot 20 kinderen... schrijf je dus tijdig in via www.coderdojobelgium.be we zoeken ook nog "mentors" ofte "coaches" die willen meehelpen zodat de kinderen goed op weg geholpen kunnen worden!Handige site in afwachting van de volgende linuxbabbel : https://sites.google.com/site/computertip/


Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze mailinglijst. Zo word je tijdig verwittigd voor de volgende meeting en kun je meepraten in onze discussiegroep!

XML agenda link voor Thunderbird