Welkom op de website van KWB Koersel

BELANGRIJKE MEDEDELINGEN :

1/ Knip de kortingsbon van 5€ uit in de RAAK van deze maand. Te gebruiken op een activiteit tot 30 juni. 1ste mogelijkheid : Nieuwe aangepaste zoektocht in het paasverlof : "De Paashaas is verdwenen" (ipv de Paashaas)?

2/ Verwacht jullie ook aan onze (gratis) WINTERSE GRIEZELTOCHT tijdens het krokusverlof vanaf 08/02 tem 21/02. De pers is er lovend over !!!

174Ons Raak-je COVID-19 febr. 2021.pdf

AGENDA

  • Februari

08 - 28 Griezeltocht


Privacyverklaring

GDPR Ledengegevens EN Gegevens deelnemers activiteiten

Op de onderstaande link vind je de volledige privacyverklaring van KWB Nationaalhttp://www.kwbeensgezind.be/gdpr/KWB Koersel bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens als je deze doorgaf). Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde database van kwb vzw, U. Britsierslaan 5 te 1030 Schaarbeek. De gegevens worden tot maximum 2 jaar na het stoppen van het lidmaatschap bewaard.De gegevens worden gebruikt voor:· De ledenadministratie (gebeurt door kwb vzw)· Het bezorgen van het ledenblad, de uitnodigingen voor de activiteiten, de nieuwsbrief van onze afdeling.· De kwb-ledenverzekering (gebeurt door kwb vzw)Als je je gegevens wil inkijken of verbeteren, kan dit steeds online (http://korpus.kwb.be) of via mail aan secretaris Willy VancluysenKWB Koersel verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.”