Pris og tidsbestilling

 
Pris
Prisen for en times konsultation á 45-50 minutter er 1000 kr. 
Ved den første samtale afsætter jeg normalt længere tid.
Har du en sundhedsforsikring som betaler konsultationerne afregnes den første samtale som 2 konsultationer.
Har din læge givet dig en sygesikringshenvisning skal du selv betale 739,75 kr. første gang og 336,36 kr. de følgende gange.
Er du medlem af "Sygeforsikringen Danmark" får du det endnu billigere - husk at oplyse dette.
Får du ikke refunderet beløbet, men selv betaler, er prisen dog altid 950 kr. - det gælder både den første og de følgende samtaler.
 
Betaling
Normalt betales der kontant i forlængelse af samtalen, såfremt der ikke forinden er aftalt andet.
Jeg tager imod MobilePay.

Ændring af tider
Du kan altid ændre en aftalt tid ved at kontakte mig snarest muligt, og senest 24 timer før den aftalte tid. Almindeligvis kan jeg tilbyde tider inden for normal arbejdstid.
I sjældne tilfælde er der behov for, at jeg påtager mig akutte opgaver, og derfor bliver nødt til at aflyse en aftalt samtale med kort varsel. Det er derfor vigtigt, at du ved første samtale oplyser mobiltefonnummer eller andet nummer, hvor du kan træffes eller der kan lægges besked.

Husk afbud - det er ikke altid gratis!
Afbud bedes meddelt så hurtigt som muligt og senest 24 timer før den aftalte tid.
Melder du afbud senere end 24 timer før, er det desværre ikke gratis - uanset årsagen til afbuddet - da det på dette sene tidspunkt ikke kan forventes, at det er muligt at udnytte den ledige tid til en anden klient. Der er bl.a. regler om dette i Regionernes "Overenskomst om psykologhjælp".
Melder du afbud senere end 24 timer før, eller udebliver fra en samtale uden at melde afbud, er hovedreglen, at det afregnes som en anvendt terapisession.
Du har altid mulighed for at indtale afbud på min telefonsvarer, ligesom du også er velkommen til at sende en SMS eller e-mail.
Comments