Malerier

Jeg maler for det meste akrylbilder, og henter min inspirasjon fra naturen. Mine barneår tråkket jeg blant fjord og fjell på nordmøre, og lærte å bli glad i vill og vakker natur.

Ikke mye er vakrere enn bratte fjell som stuper ned i en grønn dal eller knallblått hav. Gjerne med kveldsola som såvidt sleper seg over fjellkanten. Skiftninger i været gir alle regnbuens farger og kontrastene er store.


Det er her jeg finner hvile. Det er som om fjellene roper å meg: -Jasså, du...så du er opptatt filleting i hverdagen, sa du? Kom hit,da vel - her kan du slappe av fra slikt mas. Fjellene er som åpne favner som gir meg et sted å hvile. Naturen bare gir.

Gjennom maleriene mine håper jeg å kunne formidle noe av dette. Jeg håper å kunne gi deg som bektrakter en "feel good", et hvileskjær, et pusterom - kall det hva du vil.


Jeg er utdannet lærer og har et år med formgivningsfag fra Høyskolen i Oslo. Der fordypet jeg meg i tegning/ bilde. Utover det, har jeg deltatt på ulike kurs med Reidar Finsrud, Jan Ove Tuv, Geir Yttervik m.fl.

Jeg liker godt å lage kort til ulike anledninger, da prøver jeg å alltid ha et lite maleri på hvert kort. Ta kontakt hvis du trenger noe.