NIEUWS

Miniteams Single Rope

Op zondag 11 maart zetten onze 10 mini’s een fantastische prestatie neer. Voor 6 ervan was dit hun allereerste wedstrijd, spanning verzekerd! Met kleine, bonzende hartjes stonden ze heel vroeg op om richting Aartselaar te vertrekken. Iedereen gaf het beste van zichzelf en dit leverde mooie resultaten op. Emma en Febe gingen met een prachtige zilveren medaille naar huis. In dezelfde categorie, 8 tot 9 jarigen, sprongen ook Amber en Marte: ze behaalden een 9e plaats. Een flinke prestatie voor onze jongste skippers. In de middelste categorie namen Liv en Floor het op tegen de andere teams. Ze behaalden een mooie 11e plaats. In de oudste categorie sprongen Nikki en Alena. Ze behoorden tot de eerste helft van de maar liefst 30 deelnemende teams. Ook deze skippers mogen apetrots zijn met hun 14e plaats. Last but not least, de meest ervaren mini’s Amily en Mone bereikten een prachtige 5e plaats. Wij, de minitrainers, zijn uiteraard super trots op onze 10 springers en we hopen vooral dat iedereen zich super heeft geamuseerd. Nu is het tijd om terug aan de slag te gaan, want binnen 6 weken gaan ze ongetwijfeld stralen op de minimasters!

foto van Jolly Jumpers Overijse.

Start inschrijvingen sportkamp

Dit super leuke sportkamp zal doorgaan van 16 tot 20 juli 2018.

Je kan je vanaf 1 april 2018 via deze website inschrijven.

Provinciaal Kampioenschappen B Beloften 29 oktober 2017

Sint-Martens-Latem was de place to be vandaag om onze beloften te zien knallen. En dat hebben ze echt wel gedaan! Kato, Noa, Luna en Zoë hebben op zowat alle onderdelen de tweede plaats weggekaapt. Op SR4 halen ze zelf de eerste plek. Super focus, goede benen en veel plezier:een perfecte cocktail zo bleek voor een super prestatie. Een welverdiende zilveren medaille zal een ereplaatsje krijgen in vier tienerkamers! Keigoed gedaan meisjes ! Een dikke proficiat gaat ook uit naar de trainers Vicky, Yara, Charlotte, Stefke en Johan. Ook de supporters en ons jurylid Karlien verdienen een welgemeende dank je wel. Via deze weg willen we ook The Handles bedanken voor de organisatie!


foto van Jolly Jumpers Overijse.

Provinciale Kampioenschappen B 15+ 24 februari 2018


Vandaag mocht het team BRIF (Bieke, Roxane, Indra en Febe) van de 15+ de spits afbijten voor de teamwedstrijden. Ze namen een vliegende start bij de speed disciplines waarna ze op een mooie 3e plaats terecht kwamen. Deze positie gaven ze bij de sterke freestyles niet meer uit handen met zelfs een 1e plaats op de DD4! De meisjes eindigden dus op een mooie 3e plaats en kregen een bronzen medaille! Dikke proficiat aan het team, de trainers Lobke, Stef en Johan en een dikke merci aan jurylid Emke en alle supporters!


foto van Jolly Jumpers Overijse.

Belgisch Kampioenschap A Beloften 26 november 2017

Woop woop, China here we come!


Provinciale Kampioenschappen A Beloften 19 november 2017

Jolly Jumpers pakken 3 maal goud en 2 keer brons op Provinciaal Kampioenschap A Masters én breken een Belgisch record.
Knallen, knalden, geknald! Dat hebben onze beloften vandaag gedaan op het PK A Masters in Antwerpen. Wat een dag! Aiko, Iebe, Kato, Larissa, Lorena, Lotte, Manon, Sterre en Tjilka werden deze ochtend in de arena ‘de Luchtbal’ geworpen. Een stevige start met super speeds 30 sec voor zowat iedereen. Een nek aan nek race binnen de club die gewonnen wordt door Aiko met 91 steps. Goed voor een bronzen medaille.
Ook op de 3 minuten hebben ze potten gebroken. Er worden heel wat persoonlijke records verbroken door Aiko, Lorena, Sterre en Iebe. Niet alleen persoonlijke records maar ook een Belgisch record waarvan je gaat duizelen. Met 467 steps, ja je leest het goed 467 steps op 3 min staat achter dit Belgische record nu de naam Iebe Taymans. Uiteraard goud voor Iebe en Lorena haalt met 434 steps brons voor dit onderdeel.
En dan de freestyles …Over het algemeen kan iedereen wel terugblikken op een geslaagde freestyle. Ook voor dit onderdeel stond er weer een Jolly Jumper op het hoogste schavotje: Lorena neemt de gouden medaille mee naar huis voor de freestyles!
Sterre sprong een goede wedstrijd en eindigt op een 30ste plaats, Lotte onze jongste belofte haalt de 36ste plek en Kato eindigt na veel pech op de 30 sec op de 39ste plek. Tjilka had ook wel superbenen vandaag en kaapt de 12de plek weg en Manon wordt knap 13de.
Vier skippers stoten door naar het Belgisch Kampioenschap van volgende week.
Iebe wordt 7de overall, Aiko eindigt 6de, Larissa neemt de 5de plek voor haar rekening en ja, Lorena kan haar collectie gouden medailles uitbreiden. Lorena wordt provinciaal kampioen A Masters Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg.
Een hele dikke proficiat aan alle meisjes!
Onze belofte trainers verdienen hier zeker een gigantische proficiat en een dikke dank je wel voor Vicky, Charlotte, Yara en de gymtrainers Stefke en Johan.
Geen wedstrijd zonder jury en hoe moeilijk het ook is, Roxane en Lobke hebben dat super gedaan. Merci!


Provinciale Kampioenschappen A 15+ 18 november 2017

Vechters, dat zijn onze 15+ op z’n minst! De concurrentie bij het PK A masters vandaag was bikkelhard. In deze categorie moeten ze het opnemen tegen de wereldkampioen. Toch zijn onze dames blijven gaan en hebben ze een paar mooie prestaties neergezet.
Marth haalde een mooi resultaat op 30 sec én op haar freestyle. Als de filmpjes worden geüpload is dit er zeker eentje om naar te kijken! Haar 3 minuten waren iets minder waardoor ze overall naar beneden werd gezogen.
Onze kersverse 15+ ers Alyzée en Febe hebben zich ook verweerd. Met 86 steps op 30 seconden loopt Alyzée niet haar persoonlijk record, maar sowieso een wauw aantal, waar ze terecht trots op mag zijn. Als er iemand sierlijk springt bij de Jolly Jumpers is het wel Alyzée. Jammer dat ze dat vandaag niet heeft kunnen laten zien bij haar freestyle.
Febe startte vrij sterk, zowel op de 30 sec als op de 3 minuten. Bij haar Freestyle ging het wat mis waardoor haar eindscore behoorlijk naar beneden werd gehaald. Gelukkig kennen we haar talenten en weten we binnen de club dat Febe zoveel beter kan dan wat ze vandaag heeft laten zien op wedstrijd.
Het leven van een competitiespringende rope skippers is niet altijd evident. 1 moment heb je om na maandenlange training te laten zien wat je in petto hebt en als het dan die dag niet meezit dan is dat natuurlijk balen. Dat overkwam onze allerliefste Coralie. Zonde, want ’t is een meid met pit die zeker meer in haar mars heeft dan wat ze vandaag kon laten zien.
En dan... Last but nog least: Lara. Bij haar ging het deze keer echt goed. Niet alleen startte ze met vrij goede speeds maar met haar keisterke freestyle heeft ze echt wat punten neergezet. Overall eindigt Lara op een knappe 28ste plaats van toch wel een hele grote hoop skippers.
Een hele dikke proficiat aan alle skippers en aan hun terecht trotse trainster Lobke. Ook de gymtrainers Stefke en Johan verdienen een pluim!Provinciale Kampioenschappen B Beloften 29 oktober 2017

GOUOUOUD is binnen! Noa heeft vandaag die van Wuustwezel en omstreken een poepie laten ruiken. Met 87 steps op 30’, 411 op 3 min breekt ze niet alleen haar persoonlijke records maar haalt ze een eerste plaats op beide onderdelen. Ook haar freestyle was goed voor een podiumplaats! Alles ging gewoon perfect. Ook de andere meisjes hebben het vrij goed gedaan. Zoë breekt ook een persoonlijk record op de 3 min met 380 steps. Op een of andere manier klopte haar liedje niet bij haar freestyle waardoor ze jammer genoeg twee trippelreeksen niet gesprongen heeft en haar freestyles waarmee ze normaal iedereen omver zou blazen niet volledig was. Met haar rondat flik zorgde ze wel voor een extra wauw met applaus. Zoë eindigde 24ste van de 60 skippers. Kato en Luna waren aan elkaar gewaagd vandaag.. Met hun 27ste en 28ste plaats kunnen ze tevreden terugblikken op een mooie freestyle. Bij de speeds liep het wat mis. Onze jongste belofte Luna liet tot 2 keer haar touw vallen en Kato's benen waren iets minder snel dan normaal. Sowieso zijn we apetrots op deze dametjes en hun trainers.: Vicky, Yara, Charlotte, Stefke en Johan. Ook een dikke merci voor Louise die de skippers bijstond vandaag en Lara die vakkundig jureerde.


Start inschrijvingen seizoen 2017-2018

Vanaf 1 augustus 2017 kan je je inschrijven voor het nieuwe rope skipping seizoen. Er zijn niet alleen trainingen voor kinderen, maar ook volwassenen komen aan hun trekken bij de Jolly Jumpers.

Alle informatie omtrent de trainingen, de groepen en het lidgeld vind je op onze pagina Info.
Vanaf 1 augustus 2017
kan je het inschrijvingsformulier op onze website terugvinden.

De trainingen voor onze recreatieve groepen starten vanaf 11 september 2017.

Tot binnenkort!

EK 2017 in Portugal

Een EK spring je niet zomaar, maar dat wisten we natuurlijk al. Een ongelooflijke combinatie van talent en gedrevenheid is alvast een absolute must. Doe daar nog een paar super trainers bij en je bent er bijna. De ondertussen haast legendarische speedtrainingen van Vicky, alom bekend bij de beloften hebben hun vruchten afgeworpen. Om Lorena'steps te tellen moet je bij de les blijven: 91 steps op 30 seconden leveren haar een zilveren medaille op. Ook met 429 steps op 3 minuten haalt ze een mooie 8ste plaats. De inzet van de gymtrainers Johan en Stefke, de knappe uitgedokterde freestyle en de vele trainingen met Vicky en Louise zorgen dan weer voor een 5de plaats voor dit onderdeel. Overall hebben we nu bij de Jolly Jumpers een vice-Europese kampioen. Een gigantische dikke proficiat voor Lorena Premereur oftewel de tweede beste belofte van Europa

Provinciale Kampioenschappen B Teams 15+ 30 april 2017

Na de mini’s en de beloften was het vandaag de beurt aan onze 15+.
Ook het Ribl team heeft toch wel een paar uitstekende prestaties neergezet.
De trend van het weekend op vlak van de speeds heeft zich wel even verder gezet, maar na een wat mindere start hebben deze dames zich van hun beste kant laten zien.
Een foutloze (!) Double Dutch 3 waarmee ze de derde plaats haalden, kunnen ze met veel trots op hun palmares schrijven! Ook met de SR4 hebben ze een knappe 6de plaats ge...haald.
Overal eindigen ze top 10, op de 10de plaats. Kei kei kei goed gedaan.
Een dikke proficiat voor de skippers Louise Van Hecke, Bieke, Indra en Roxane en hun trainers Lobke Sips en Johan!foto van Jolly Jumpers Overijse.

Provinciale Kampioenschappen B Teams Beloften 29 april 2017


Na de mini’s was het de beurt aan de beloften. Voor sommigen onder hen was dit de allereerste wedstrijd. Dat de zenuwen hen nog wat parten speelden was te merken bij de speeds. Terwijl het in de opwarmingsruimte vlot ging, liep het jammer genoeg te vaak mis wanneer er een hele horde juryleden en volk voor hun neus stond. Maar na deze ‘opwarmer’ hebben Kato B. en Tjilka meer dan geknald op de SR2. De reus van Antwerpen werd verslagen en ze haalden voor dit onderdeel een schitte...rende tweede plek.
Ook op de Double Dutch 4 haalden Noa, Tjilka, Zoë en Kato G. een knappe 6de plek.
Overall eindigden onze meisjes met een brede glimlach en terecht trots op de 7de plaats.
Heel goed gedaan dus. Proficiat Noa Sperling, Zoë, Kato Gillijns, Kato B en Tjilka Vandeputte. Ook hun trainers Vicky Aerts, Louise Van Hecke, Emke Derom, Lisa, Johan en Stefan Hendrickx verdienen een pluim!


Miniteams DD 29 april 2017

Antwerpen, de stad die ooit geteisterd werd door een reus, kreeg vandaag bezoek van onze reuze enthousiaste mini’s voor hun Double Dutch wedstrijd.
Ze startten schitterend met een foutloze compulsory. Bij de DD speeds liep het iets te vaak mis waardoor ze hun vooropgesteld aantal steps jammer genoeg niet konden halen. Op hun freestyle deden ze het dan weer veel beter dan verwacht. De meisjes hebben ervan genoten en ook dat is een belangrijke factor bij een wedstrijd. Ze eindigden op de 13de plaats.
Proficiat aan onze skippertjes Mone, Amyli, Lotte, Luna, de trainers Karlien Sips, Killian Rongé en Stefan Hendrickx.
Ook een dikke dank je wel aan Lobke Sips die ons vandaag vertegenwoordigde in
de jury.

Miniteams Single Rope
Op 25 maart 2017 zijn onze jongste competitieskippers voor de eerste keer in actie gekomen op het provinciaal kampioenschap ‘Mini’s teams SR2’.

Onze allerjongste skippertjes Emma en Febe haalde zowaar een zilveren medaille in hun categorie mini’s 9. Vooral met hun freestyle hebben ze daar in Aartselaar laten zien wat ze in petto hebben, maar ook op hun speeds en dubbels haalden ze de tweede plaats.

Mone en Amyli knalden zich een weg naar de 5de plaats in hun categorie, mini’s 10.
Ook... zij haalden een tweede plaats met hun speeds en dubbels.

Het aantal deelnemende teams stijgt met de leeftijd en dus ook de concurrentie! Lotte en Luna haalden een knappe 11de plaats op 29 teams. Maar ook zij werden tweede op de speeds in hun categorie. Het lijkt wel een mini-traditie.

Een hele dikke proficiat aan alle mini’s en hun geweldige trainers Karlien Sips, Killian Rongé en Stefan Hendrickx.

Bij een wedstrijd hoort een jury en ook daar waren de Jolly Jumpers vertegenwoordigd. Bedankt Vicky Aerts en Emke Derom.

Op naar het volgende wedstrijd weekend op 29 en 30 april!Provinciale Kampioenschappen B-Masters Beloften 6 november 2016

Dat we ons mannetje kunnen staan op wedstrijden is nogmaals bewezen vandaag.
Als er een superlatief van knallen zou bestaan dan zou dat het woord van de dag zijn geweest voor onze beloften op de PK B Masters.

71 deelnemers in totaal en de vierde beste van deze gigahoop is Noa, zowel voor de freestyle als overall. Chapeau Noa!

Ook Sterre heeft een haast foutloze freestyle gesprongen en behaalt voor dit onderdeel de 5de plaats.
Wat pech op de speed zorgt dat ze eindigt op ple
k 20. Knap gedaan.

Onze jongste skipper van vandaag, Kato, maakte ook super veel mooie sprongen in haar freestyle. Zij behaalt een 53ste plaats. Alweer goed gedaan.

De kers op onze Jolly Jumpers taart kwam van Tjilka. Zij mocht zich tot twee keer toe laten kronen. De zilveren medaille voor haar speed op 30’ en een bronzen medaille voor overall.

Zonder trainers geen super skippers en dus ook een dikke proficiat voor Vicky Aerts, Yara Debroux, Louise Van Hecke, Emke Derom, Johan
Vanderkelen en Stefan Hendrickx!

Zonder jury geen wedstrijd: dank je wel Karlien Sips!


Provinciale Kampioenschappen B-Masters 15+ 5 november 2016

Borgerhout was vandaag het mekka van de 15+ B Masters. Met veel trots mogen onze skippers terugblikken op een vrij mooie wedstrijd.

Louise sleept met 87 speeds op 30 sec de zilveren medaille in de wacht. Overall haalt Louise een mooie 11de plaats.

Indra eindigde op een mooie 49ste plaats op een totaal van 77 deelnemers.

And last but not least: Bieke eindigt in de top tien op een ongelooflijk knappe 7de plaats.
Proficiat aan alle... springers.

Lobke, je mag terecht blinken van trots! Well done. Ook een pluim voor Johan en een dankjewel voor jurylid Vicky!


Kijkuurtje 01/10/2016

De eerste wedstrijden voor onze competitiespringers komen eraan.                                                          
Op 22 en 23 oktober zullen onze competitiespringers (beloften, junioren en senioren) deelnemen aan
de Provinciale kampioenschappen van de A-Masters (individuele wedstrijd) en op 5 en 6 november treden de overige beloften, junioren en senioren aan op het PK B-Masters.


Op 1 oktober 2016 zullen onze springers tijdens een kijkuurtje hun speed en freestyle voor
een eerste 
keer aan jullie tonen!


Zij zouden het fijn vinden als jullie alvast op deze 'avant-première' aanwezig kunnen zijn!
Afspraak op 1 oktober 2016 om 13u in sportzaal SMO Brusselsesteenweg.

 
  Sportkamp 2016: dag 1

18 juli 2016Sportkamp 2016: dag 2

19 juli 2016Sportkamp 2016: dag 3

20 juli 2016


Sportkamp 2016: dag 4

21 juli 2016


 
 

 
 
  Sportkamp 2015: dag 3
geplaatst op 26/07/2015

Woensdag, het midden van de week en bovendien mooi weer. Ideaal moment voor een ijsje dus! :-)

Sportkamp 2015 woensdag

 

 
  Sportkamp 2015: dag 2
geplaatst op 21/07/2015

Een fotocollage van dag 2. Het was een dag vol met rope skipping en een leuk spel om de dag mee te eindigen. 

Sportkamp 2015 dinsdag   Sportkamp 2015: dag 1
geplaatst op 20/07/2015

Onze eerste dag zit er alweer op. Iedereen amuseerde zich te pletter en dat zie je op de foto's!

Sportkamp 2015 maandag
  Sportkamp 2015 gestart: kijk regelmatig voor foto's
geplaatst op 20/07/2015

Deze ochtend ging ons 2e rope skipping kamp van start. 50 meisjes en jongens zullen er een ganse week kunnen proeven van acrobatisch touwtje springen en andere toffe dingen. Hou onze website en Facebook in de gaten voor foto's en/of video's!

Neem je niet deel maar ben je benieuwd naar wat ze leren op een week tijd? Kom dan nu vrijdag om 16u kijken in Sporthal Den Heurk in Overijse. Alle deelnemers en de trainers geven er een showtje. En bovendien zal Anke Coenen, die eind deze maand deelneemt aan het EK, er ook haar freestyle laten zien. Redenen genoeg dus om te komen kijken. :-)
 
  Springfeest 30 mei: opnieuw een groot succes!
geplaatst op 21/06/2015

Op zaterdag 30 mei ging naar jaarlijkse gewoonte ons Springfeest door. Alle skippers hadden weken, zo niet maanden geoefend en het resultaat was alweer fenomenaal! Bedankt aan iedereen voor een prachtige show !! :-)

Via deze foto's kan je de avond nog eens helemaal herbeleven. Met dank aan Pascale en Stef, de 2 fotografen van dienst.

 


 
 
  Belgische Kampioenschappen Masters
geplaatst op 24/11/2014

Op 16 november waren we voor het 2e jaar op rij vertegenwoordigd op het BK Masters voor beloften. Van de 20 deelnemers werd Coralie Vandenheede 17e en Anke behaalde een zeer knappe 5e plaats !! Een onverhoopt succes en maar 1 plaats verwijderd van een rechtstreekse selectie voor het EK. Lara nam deel aan de 3min speed en werd knap achtste.

Video's BK Masters

 
  Provinciale Kampioenschappen B-Masters 9 november 2014
geplaatst op 12/11/2014

9 november was een grote dag voor onze club. In Aartselaar gingen de B-Masters door voor zowel de beloften, junioren en Senioren. En wat voor een dag is het geweest ! We kwamen met maar liefst 10 medailles naar huis !!

Beloften meisjes:
- Bieke Maegerman: goud voor haar freestyle
- Indra Sinnaeve: Zilver voor haar freestyle

Beloften jongens: 
- Bram Maegerman: Bram won alle individuele disciplines en dus ook het algemeen klassement. Hij kreeg hiervoor dus maar liefst 4x goud !

Junioren meisjes:

- Charlotte Michel: Goud voor haar freestyle
- Louise Van Hecke: zilver op de 30sec speed
- Emke Derom: Brons voor het algemeen klassement (30sec speed + 3min speed + freestyle)

Senioren:
- Lisa Vanderwegen: brons voor 3min speed


Proficiat aan alle springers en trainers voor deze fantastische prestaties.


Video's beloften
Video's Junioren en Senioren


 
  PK A-Masters Beloften 19/10 - 2 medailles en 3 selecties BK!
geplaatst op 20/10/2014

Op 19 oktober gingen in Schoten de A-Masters (individuele wedstrijd) door waaraan Anke, Lara, Axelle, Alyzée, Marth en Coralie deelnamen. Zowel de trainers als de springers hebben zichzelf weer overtroffen:
- 3 geselecteerden voor het Belgisch Kampioenschap
- 2 medailles: Anke (zilver op freestyle) en Lara (goud op 3min speed)

Proficiat aan alle springers en een speciale pluim voor Karlien, Johan en Lobke die de springers elke training opnieuw begeleiden en opladen zodat ze tot deze prestaties komen!  Ook de vele supporters hebben hun werk gedaan. Alle beloften waren aanwezig, ook diegene die vandaag niet aan de wedstrijd deelnamen. En natuurlijk is er geen wedstrijd zonder Jury.

Bedankt aan iedereen voor iedereen om er een fantastische dag van te maken !   Kijkuurtje 11/10: de foto's
geplaatst op 18/10/2014

Na 2 maanden hard trainen komt de eerste uitdaging voor onze competitiespringers er aan. Op 19 oktober zullen 6 van onze competitiespringers deelnemen aan de Provinciale kampioenschappen van de A-Masters (individuele wedstrijd) en op 9 november treden de overige beloften, junioren en senioren aan op het PK B-Masters.

Naar jaarlijkse traditie hebben ze vorige week een algemene repetitie gehouden tijdens het kijkuurtje. Zo konden ze al een eerste keer voor publiek (ouders en vrienden) hun speed en freestyle tonen en het moet gezegd worden, ze zijn er klaar voor !

Hier vind je enkele foto's van het kijkuurtje:


   
 
  Deelname WK Hong Kong
geplaatst op 07/082014

In de week van 28 juli heeft een team van de Jolly Jumpers deelgenomen aan het WK Teams voor -15 jarigen: Anke Coenen, Coralie Vandenheede, Marth Van Mierlo en Lara Stuckens. Ze waren niet rechtstreeks geselecteerd via het BK, maar konden toch deelnemen doordat een andere club zich niet had ingeschreven.

Mede dankzij de inzet van de club, de ouders, de gulle bijdragen van sponsors en de talrijke sympathisanten op allerlei initiatieven die we organiseerden, konden we tegen een sterk verminderde prijs aan het WK starten. Bedankt aan allen die ons steunden !

Zonder medaille ambities maar met de bedoeling om internationale ervaring op te doen en veel bij te leren zijn we met de club richting Hong Kong vertrokken. En... het was een fantastische ervaring. Anke, Coralie, Marth en Lara hebben het beste van zichzelf gegeven en over het algemeen een betere prestatie neergezet dan op het Belgisch Kampioenschap, wat al een overwinning op zich is.

Spijtig genoeg vertaalde dit zich niet in het klassement, want ze eindigden laatste van de 16 deelnemende teams. Let wel, ze waren dus 16e beste team van de wereld hé! En bovendien zijn er in één van de disciplines in geslaagd om binnen de top 10 van de wereld te eindigen. Bravo meisjes! We zijn super fier op jullie!

Hieronder vind je ons avontuur in beeld door middel van foto's.  Sportkamp 22-25 juli 2014
geplaatst op 22/07/2014

In de week van 22 tot 25 juli gaat in Sporthal Den Heurk ons eerste Rope Skipping kamp door. Hieronder vind je een aantal foto's die we trokken zodat ook de ouders, grootouders, kennissen en vrienden kunnen meegenieten van wat de jongens en meisjes allemaal uitspoken.  Provinciale Teamkampioenschappen Mini's
geplaatst op 23/03/2014

Het was een fantastische dag op de Provinciale Kampioenschappen Mini's Teams: we stonden 2 keer op het podium en alle teams hebben top 10 gehaald. Dit is een onverhoopt resultaat !!

Het begon al met het Double Dutch Kampioenschap deze voormiddag. Manon, Alyzée en Axelle deden het supergoed en werden 2de met een zilveren medaille tot gevolg.

In de namiddag deden er 3 teams mee aan het Single Rope teamkampioenschap. Manon en Charlotte sprongen bij de -10 jarigen en het team van Alyzée en Axelle en het team van Febe en Bram deden mee bij de -11 jarigen.

Alyzée en Axelle werden 6de van de 31 teams en in dezelfde reeks werden Febe en Bram 7de. Aangezien er een aantal zeer sterke teams meededen is dit een super resultaat.

Maar de grote verassing kwam van Manon en Charlotte. In hun leeftijdscategorie werden ze eerste (!!) en ze gingen dus met de gouden medaille aan de haal ! :-)

Een fantastische prestatie van alle teams en een opsteker voor de hele club. Proficiat aan alle teams alsook aan de trainers die hen elke week begeleiden en die dus mee voor dit succes gezorgd hebben !!  Belgische Teamkampioenschappen: de foto's
geplaatst op 16/03/2014

Na een glansprestatie op de Provinciale Kampioenschappen, mochten Anke, Coralie, Marth en Lara op 16 maart het beste van zichzelf geven op het Belgisch Kampioenschap Teams voor Beloften.

Plaats van afspraak was de Sporthal Schiervelde in Roeselare. Het was sowieso al een fantastische prestatie dat ze op het BK stonden waardoor de dag al op voorhand een succes was. De verschillende disciplines werden met ups en downs uitgevoerd, maar ze werden toch knap 13e van de 14 teams die deelnamen aan het BK. Proficiat aan de meisjes en de trainsters voor hun prestatie.

We zijn fier op jullie !!


  Provinciale Teamkampioenschappen: de foto's
geplaatst op 24/02/2014

Op 22 en 23 februari gingen in Bierbeek de Provinciale Kampioenschappen Teams door. Onze Beloften, Junioren en Senioren namen er deel en met succes !!

BELOFTEN CLAM: Coralie Vandenheede, Lara Stuckens, Anke Coenen, Marth Van Mierlo
BELOFTEN BRILM: Bieke Maegerman, Roxane Croes, Indra Sinnaeve, Lore Stas, Margot Maes
JUNIOREN: Louise Van Hecke, Eline Vandyck, Lobke Sips, Helena Goffin, Killian Rongé
SENIOREN: Yara Debroux, Vicky Aerts, Lisa Vanderwegen, Charlotte Michel, Emke Derom

Op zaterdag kwamen de Junioren en Senioren in actie. Onze junioren werden er knap 8e en de senioren eindigden in hun leeftijdscategorie op een 11e plaats.

Op zondag waren onze 2 beloften teams aan de beurt en ook daar werden supergoede resultaten neergezet. Het team BRILM eindigde 13e en het team CLAM behaalde zowaar de 5e plaats. Aangezien de eerste 7 teams zich automatisch plaatsen voor het BK, mag het team van Coralie, Lara, Anke en Marth op 16 maart onze club vertegenwoordigen op het Belgische Kampioenschap Teams.

Proficiat aan alle teams en trainers voor de fantastische resultaten en we duimen uiteraard met z'n allen voor onze beloftenteam CLAM op het BK op 16 maart.
  Kijkuurtje Teamkampioenschappen: het filmpje
geplaatst op 09/02/2014

Op 8 februari lieten onze competitiespringers zien hoever ze staan met de voorbereiding voor de teamkampioenschappen. Het ging al goed en de laatste weken zullen dan ook gebruikt kunnen worden om de laatste details verbeteren.
 
 
  Kampioenenhuldiging Overijse: Anke, Manon, Axelle en Alyzée in de bloemetjes.
geplaatst op 01/02/2014

Op vrijdag 31 januari organiseerde de gemeente Overijse zijn jaarlijkse kampioenenhuldiging. Vier van onze competitiespringers werden er in de bloemetjes gezet : Anke, Manon, Axelle en Alyzée. Ze werden in 2013 op de provinciale kampioenschappen teams knap tweede bij de Mini's. Proficiat !! 
 
 
   5 Winnaars door overdonderend succes wafel- en snoepverkoop
geplaatst op 12/11/2013

Onze wafel- en snoepverkoop is een overdonderend succes geworden. Met z'n allen hebben we zo maar eventjes 600 dozen wafels en galetten en 300 zakjes snoep verkocht. Bedankt aan iedereen die heeft meegeholpen !!

Om jullie te bedanken voor jullie inzet, hebben we beslist om niet alleen de 2 beste verkopers, maar ook de 3e, 4e en 5e beste verkoper te belonen met een iTunes kaart twv 15 €. Proficiat aan...
            - Jessie Van Caudenberg
            - Bieke Maegerman
            - Lisa Vanderwegen
            - Indra Sinnaeve
            - Femke Crikelaire

Met z'n vijven hebben ze zo maar eventjes 148 dozen wafels en 117 zakjes snoep verkocht !
 

Provinciale Kampioenschappen Masters
geplaatst op 14/10/2013

In het weekend van 12 en 13 oktober gingen de Provinciale Kampioenschappen Masters (individuele wedstrijd) door. Onze Beloften, Junioren en Senioren hebben het beste van zichzelf gegeven met goede resultaten tot gevolg. Proficiat aan alle springers.

We hebben zelfs een primeur te pakken! Coralie Vandenheede is er in geslaagd om zich als eerste springer van de Jolly Jumpers ooit te plaatsen voor de A-finale van het Belgisch Kampioenschap! Proficiat Coralie!

Op 17 november zal ze zich in Oostende meten met de andere 19 finalisten om zo te bepalen wie de beste Belofte van België is. Duimen jullie mee?
Foto's springfeest
geplaatst op 01/06/2013

De foto's van het Springfeest zijn er ! Klik hier om deze spectaculaire avond opnieuw te beleven !   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  ERA IMMPULS

Hippo-droom