NIEUWS
Sinterklaas komt naar de Jolly Jumpers

Binnen een paar weken breekt voor de kinderen één van de leukste periodes van het jaar aan.

De Sint komt dan naar België.

Dit jaar wil de Sint samen met zijn pieten heel graag kennis maken met de springers van de Jolly Jumpers.  Daarom nodigt hij alle springers uit op vrijdag 30 november vanaf 18u30 in zaal De Fraat in Eizer.  De Sint zal er zijn blijde intrede maken om 19u30.


Kijkuurtje

Na twee maanden hard trainen komt de eerste uitdaging voor onze competitiespringers er aan.
Op zondag 4 november 2018 (PK A 15+), zaterdag 10 november 2018 (PK A Beloften) en op zaterdag 17 november 2018 (PK B 15+) zullen onze competitiespringers deelnemen aan de Provinciale Kampioenschappen van de Masters (individuele wedstrijd).

Naar jaarlijkse traditie zullen ze op 13 oktober 2018 een algemene repetitie houden tijdens het kijkuurtje.

Zo kunnen ze jullie hun speed en freestyle tonen.
Iedereen welkom! (SMO boven Brusselsesteenweg 147 te 3090 Overijse Kruispunt Brusselsesteenweg - baan naar Eizer/Tervuren.)


Start inschrijvingen seizoen 2018 - 2019

Vanaf 3 augustus 2018 kan je je inschrijven voor het nieuwe rope skipping seizoen. Er zijn niet alleen trainingen voor kinderen, maar ook volwassenen komen aan hun trekken bij de Jolly Jumpers.

Alle informatie omtrent de trainingen, de groepen en het lidgeld vind je op onze pagina Info.
Vanaf 3 augustus 2018 kan je het inschrijvingsformulier op onze website terugvinden.

De trainingen voor onze recreatieve groepen starten vanaf 3 september 2018.

Tot binnenkort!
 

WK voetbal

Voor een voetbalfeest moet je beslist in de Bosuil zijn.
Alle matchen van de Rode Duivels van de eerste ronde worden op groot scherm geprojecteerd. Om in de sfeer te komen kan je voor de match genieten van een demonstratie rope skipping, want ook in Overijse hebben we WK talent.
5 Skippers van de Jolly Jumpers plaatsten zich voor het WK Rope Skipping in Shanghai, China.
De hot dogs die worden verkocht tijdens de match helpen deze skippers op weg naar China.
Tot dan!

foto van Jolly Jumpers Overijse.

Start inschrijvingen sportkamp

Dit super leuke sportkamp zal doorgaan van 16 tot 20 juli 2018.
Je kan je vanaf 1 april 2018 via deze website inschrijven.

Miniteams Single Rope

Op zondag 11 maart zetten onze 10 mini’s een fantastische prestatie neer. Voor 6 ervan was dit hun allereerste wedstrijd, spanning verzekerd! Met kleine, bonzende hartjes stonden ze heel vroeg op om richting Aartselaar te vertrekken. Iedereen gaf het beste van zichzelf en dit leverde mooie resultaten op. Emma en Febe gingen met een prachtige zilveren medaille naar huis. In dezelfde categorie, 8 tot 9 jarigen, sprongen ook Amber en Marte: ze behaalden een 9e plaats. Een flinke prestatie voor onze jongste skippers. In de middelste categorie namen Liv en Floor het op tegen de andere teams. Ze behaalden een mooie 11e plaats. In de oudste categorie sprongen Nikki en Alena. Ze behoorden tot de eerste helft van de maar liefst 30 deelnemende teams. Ook deze skippers mogen apetrots zijn met hun 14e plaats. Last but not least, de meest ervaren mini’s Amily en Mone bereikten een prachtige 5e plaats. Wij, de minitrainers, zijn uiteraard super trots op onze 10 springers en we hopen vooral dat iedereen zich super heeft geamuseerd. Nu is het tijd om terug aan de slag te gaan, want binnen 6 weken gaan ze ongetwijfeld stralen op de minimasters!


Provinciaal Kampioenschappen B Beloften 29 oktober 2017

Sint-Martens-Latem was de place to be vandaag om onze beloften te zien knallen. En dat hebben ze echt wel gedaan! Kato, Noa, Luna en Zoë hebben op zowat alle onderdelen de tweede plaats weggekaapt. Op SR4 halen ze zelf de eerste plek. Super focus, goede benen en veel plezier:een perfecte cocktail zo bleek voor een super prestatie. Een welverdiende zilveren medaille zal een ereplaatsje krijgen in vier tienerkamers! Keigoed gedaan meisjes ! Een dikke proficiat gaat ook uit naar de trainers Vicky, Yara, Charlotte, Stefke en Johan. Ook de supporters en ons jurylid Karlien verdienen een welgemeende dank je wel. Via deze weg willen we ook The Handles bedanken voor de organisatie!


Provinciale Kampioenschappen B 15+ 24 februari 2018

Vandaag mocht het team BRIF (Bieke, Roxane, Indra en Febe) van de 15+ de spits afbijten voor de teamwedstrijden. Ze namen een vliegende start bij de speed disciplines waarna ze op een mooie 3e plaats terecht kwamen. Deze positie gaven ze bij de sterke freestyles niet meer uit handen met zelfs een 1e plaats op de DD4! De meisjes eindigden dus op een mooie 3e plaats en kregen een bronzen medaille! Dikke proficiat aan het team, de trainers Lobke, Stef en Johan en een dikke merci aan jurylid Emke en alle supporters!


Belgisch Kampioenschap A Beloften 26 november 2017

Woop woop, China here we come!


Provinciale Kampioenschappen A Beloften 19 november 2017

Jolly Jumpers pakken 3 maal goud en 2 keer brons op Provinciaal Kampioenschap A Masters én breken een Belgisch record.
Knallen, knalden, geknald! Dat hebben onze beloften vandaag gedaan op het PK A Masters in Antwerpen. Wat een dag! Aiko, Iebe, Kato, Larissa, Lorena, Lotte, Manon, Sterre en Tjilka werden deze ochtend in de arena ‘de Luchtbal’ geworpen. Een stevige start met super speeds 30 sec voor zowat iedereen. Een nek aan nek race binnen de club die gewonnen wordt door Aiko met 91 steps. Goed voor een bronzen medaille.
Ook op de 3 minuten hebben ze potten gebroken. Er worden heel wat persoonlijke records verbroken door Aiko, Lorena, Sterre en Iebe. Niet alleen persoonlijke records maar ook een Belgisch record waarvan je gaat duizelen. Met 467 steps, ja je leest het goed 467 steps op 3 min staat achter dit Belgische record nu de naam Iebe Taymans. Uiteraard goud voor Iebe en Lorena haalt met 434 steps brons voor dit onderdeel.
En dan de freestyles …Over het algemeen kan iedereen wel terugblikken op een geslaagde freestyle. Ook voor dit onderdeel stond er weer een Jolly Jumper op het hoogste schavotje: Lorena neemt de gouden medaille mee naar huis voor de freestyles!
Sterre sprong een goede wedstrijd en eindigt op een 30ste plaats, Lotte onze jongste belofte haalt de 36ste plek en Kato eindigt na veel pech op de 30 sec op de 39ste plek. Tjilka had ook wel superbenen vandaag en kaapt de 12de plek weg en Manon wordt knap 13de.
Vier skippers stoten door naar het Belgisch Kampioenschap van volgende week.
Iebe wordt 7de overall, Aiko eindigt 6de, Larissa neemt de 5de plek voor haar rekening en ja, Lorena kan haar collectie gouden medailles uitbreiden. Lorena wordt provinciaal kampioen A Masters Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg.
Een hele dikke proficiat aan alle meisjes!
Onze belofte trainers verdienen hier zeker een gigantische proficiat en een dikke dank je wel voor Vicky, Charlotte, Yara en de gymtrainers Stefke en Johan.
Geen wedstrijd zonder jury en hoe moeilijk het ook is, Roxane en Lobke hebben dat super gedaan. Merci!


Provinciale Kampioenschappen A 15+ 18 november 2017

Vechters, dat zijn onze 15+ op z’n minst! De concurrentie bij het PK A masters vandaag was bikkelhard. In deze categorie moeten ze het opnemen tegen de wereldkampioen. Toch zijn onze dames blijven gaan en hebben ze een paar mooie prestaties neergezet.
Marth haalde een mooi resultaat op 30 sec én op haar freestyle. Als de filmpjes worden geüpload is dit er zeker eentje om naar te kijken! Haar 3 minuten waren iets minder waardoor ze overall naar beneden werd gezogen.
Onze kersverse 15+ ers Alyzée en Febe hebben zich ook verweerd. Met 86 steps op 30 seconden loopt Alyzée niet haar persoonlijk record, maar sowieso een wauw aantal, waar ze terecht trots op mag zijn. Als er iemand sierlijk springt bij de Jolly Jumpers is het wel Alyzée. Jammer dat ze dat vandaag niet heeft kunnen laten zien bij haar freestyle.
Febe startte vrij sterk, zowel op de 30 sec als op de 3 minuten. Bij haar Freestyle ging het wat mis waardoor haar eindscore behoorlijk naar beneden werd gehaald. Gelukkig kennen we haar talenten en weten we binnen de club dat Febe zoveel beter kan dan wat ze vandaag heeft laten zien op wedstrijd.
Het leven van een competitiespringende rope skippers is niet altijd evident. 1 moment heb je om na maandenlange training te laten zien wat je in petto hebt en als het dan die dag niet meezit dan is dat natuurlijk balen. Dat overkwam onze allerliefste Coralie. Zonde, want ’t is een meid met pit die zeker meer in haar mars heeft dan wat ze vandaag kon laten zien.
En dan... Last but nog least: Lara. Bij haar ging het deze keer echt goed. Niet alleen startte ze met vrij goede speeds maar met haar keisterke freestyle heeft ze echt wat punten neergezet. Overall eindigt Lara op een knappe 28ste plaats van toch wel een hele grote hoop skippers.
Een hele dikke proficiat aan alle skippers en aan hun terecht trotse trainster Lobke. Ook de gymtrainers Stefke en Johan verdienen een pluim!Provinciale Kampioenschappen B Beloften 29 oktober 2017

GOUOUOUD is binnen! Noa heeft vandaag die van Wuustwezel en omstreken een poepie laten ruiken. Met 87 steps op 30’, 411 op 3 min breekt ze niet alleen haar persoonlijke records maar haalt ze een eerste plaats op beide onderdelen. Ook haar freestyle was goed voor een podiumplaats! Alles ging gewoon perfect. Ook de andere meisjes hebben het vrij goed gedaan. Zoë breekt ook een persoonlijk record op de 3 min met 380 steps. Op een of andere manier klopte haar liedje niet bij haar freestyle waardoor ze jammer genoeg twee trippelreeksen niet gesprongen heeft en haar freestyles waarmee ze normaal iedereen omver zou blazen niet volledig was. Met haar rondat flik zorgde ze wel voor een extra wauw met applaus. Zoë eindigde 24ste van de 60 skippers. Kato en Luna waren aan elkaar gewaagd vandaag.. Met hun 27ste en 28ste plaats kunnen ze tevreden terugblikken op een mooie freestyle. Bij de speeds liep het wat mis. Onze jongste belofte Luna liet tot 2 keer haar touw vallen en Kato's benen waren iets minder snel dan normaal. Sowieso zijn we apetrots op deze dametjes en hun trainers.: Vicky, Yara, Charlotte, Stefke en Johan. Ook een dikke merci voor Louise die de skippers bijstond vandaag en Lara die vakkundig jureerde.


  
  


   
 
 


 

 


 
 
 
 
  
 
 
 
 


   
   
   
   
   
   
   
   
  

ERA IMMPULS

Hippo-droom