Puuhattuja juttuja

Viihdyttävää Bossaa ja muuta

Musakollega Sinin kanssa olemme keikkailleet pehmeän musiikin viehätysvoimalla vuodesta 2017. Repertuaarissa on portugalinkielistä Bossa Novaa (laulu, klassinen kitara), ranskankielistä Chansonia samoilla instrumenteilla, jatsahtavaa tai italiahenkistä tunnelmamusiikkia pianolla ja kontrabassolla, ja vaikka mitä...

www.sinijajaska.com

www.sinituomisalo.com

Näyttämökulttuuria

Vuosi 2018 kului rattoisasti Brigitte Bardotin seurassa (sain olla se jatkuvasti rukkaset saava ex-poikaystävä - tai oikeastaan lukuisissa roolihahmoissa).

Sinin kirjoittama Brigitte Bardot - Mahdoton elämäni -musiikkinäytelmä viihdytti useita satoja ihmisiä ympäri Satakuntaa,  Varsinais-Suomessa sekä Hämeessä. 

Ja media mairitteli...

BB Music Shown www-sivut

Musakellarissa

Kellaristudiossa kuhisee. "Hra Jaskan Ihmeellinen Kellari" on monen musaharrastajan unohtumaton kokemusmaailma.

Laajemmin retostelematta vain pari sanaa viimeisimmästä tuotannosta:

Nyt on tekeillä uusi huima juttu: kasariparodiaa täyspitkä levyllinen!

Niin, eräs lempijutuistani on äänimaailmoiden tuottaminen. Ravintolat ja julkiset tilat kaipaavat vaihtoehtoja jumputtavalle taustamusiikille. Muutaman onnistuneen toteutuksen siivittämänä olen entistä varmempi että rauhoittava äänimaailma tuo uudenlaista tunnelmaa vaikkapa ravintolaasi.

Kesä 2019

Hotelli Reposaari -niminen musiikkinäytelmä kertoi Suomen vanhimman yhtäjaksoisesti avoinna olleen ravintolan huokuvaa tarinaa 1800 -luvulta tähän päivään.

Kesä 2020

Vaikka kokoontumisrajoitukset ja Korona kuritti, saimme nippa-nappa toteutettua dokumentaarisen musiikkinäytelmän Valkeat Yöt, Reposaari '84. Tarina perustui tositapahtumiin, jotka Sini Tuomisalo dokumentoi ja käsikirjoitti. 

Näytelmää varten rakennettiin vanhaan liiketilaan teatteri, jonka suunnittelusta ja toteutuksesta vastasi Jaahas.

Tiisereitä: (20) Pinterest 

Näytelmän musiikki loppuäänitettiin Jaahasin kellaristudiossa.

Markkinointia varten tehtiin 22 kpl n. 40 sekunnin "tiiserivideoa", jotka Jaahas kuvasi ja editoi. Videot jaeltiin sosiaalisen median kanavilla.

Kesää riitti myös muutaman musiikkivideon pakertamiseen

 

Kesä 2021

Jälleen historian ja kulttuurin kimpussa: Musiikkishow Mäntyluodon hotelli - tarinaa 100 vuoden ajalta. 

Esittelyvideot ja niihin liittyvät musiikkikappaleet on toteutettu "Jaahasin kellarissa", samoin näytelmän digitaalinen sekä graafinen materiaali.


Facebook: Ravintolashow "Mäntyluodon Hotelli"

Linkki näytelmän sivuille.

Kesä 2023

Kepeyttä, huumoria ja ajan henkeä. Jouni Lehtimäki tarjosi käyttöömme paikan, Repolinnan piharakennuksen, johon alkukesän aikana rakentuu teatteri. Tila on mielenkiintoinen ja siitä syntyy varmasti mielenkiintoinen esityspaikka.

Talven 2022-23 aikana syntyi Jaskan musakellarissa näytelmän musiikkitallenteet, pääosin Sini Tuomisalon sävellyksiä. 

Reposaari - Ajan hermolla -näytelmä kertoo humoristisesti ajankohtaisista aiheista.

Linkki: Klikkaa tästä näytelmän sivuille