Lippukunta

LIPPUKUNTAMME

Hyvinkään Metsätytöt on vuonna 1928 perustettu aktiivinen ja reipas lippukunta. Toimintamme on monipuolista ja moninaista. Viikkotoimintaryhmämme sudenpennuista tarpojiin sekä samoaja- ja vaeltajaryhmät on tarkoitettu pääsääntöisesti vain tytöille. Perhepartioon ja aikuisvartioon ovat tervetulleita kaikki kyseisestä toiminnasta kiinnostuneet. Ryhmistämme voi lukea lisää Toimintaryhmät-sivulla.

Carousel imageCarousel image


Kolot

Lippukuntamme toimii kolmella tilalla, joita kutsutaan koloiksi. Ensisijainen kolomme on Hyvinkään kaupungin tiloissa Viertolan nuorisotilalla osoitteessa Pappilankatu 26. Toinen kolomme sijaitsee Vehkojalla seurakuntakeskuksen alakerrassa osoitteessa Yli-Anttilantie 3. Käytössämme on myös tila Pappilasta osoite Pappilankatu 14. Siellä ei ole tällä hetkellä toimintaa.

Kämpät ja retkeily

Monet retkistämme suuntautuvat Usmin retkeilyalueelle sekä muihin Hyvinkään lähimaastoihin.

Retkeilemme usein myös Usmituvalla ja Pikku Hukalla, jotka ovat tukiyhdistyksemme Hyvinkään Partiotuen omistuksessa olevia kämppiä. Partiotuki tukee nimensä mukaan partiotoimintaa Hyvinkäällä. Partiotuki korvaa lippukunnan oman vanhempainneuvoston. Partiotuen toiminnasta voi lukea lisää täältä.

Leirit

Lippukunta leireilee yhdessä joka kesä. Satunnaisesti järjestetään myös esimerkiksi talvileirejä tai yhteisleirejä toisten lippukunnan kanssa. Metsätytöt osallistuvat myös alueleireille, piirileireille sekä isommille ja pienemmille kansainvälisille leireille, kuten maailmanjamboreelle.