METSÄTYTÖT TÄYTTÄÄ 90 VUOTTA

Juhlakesäleiri Pirske sekä juhlaviikonloppu joulukuussa pidettiin onnistuneesti heinä-elokuun vaihteessa. Kuvia löytyy Facebookista. Kiitos kaikille juhlavuodesta!
METSÄTYTÖT ETSIVÄT UUSIA AIKUISIA JA JOHTAJIA

Partiotoiminta pyörii mahdollistajien, eli aikuisten voimin. Hyvinkään Metsätytöt etsivät uusia aikuisia toimintaansa mukaan, esimerkiksi retkille muonittajiksi, saunamestareiksi tai ryhmiin johtajien avuksi. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta partiosta, saat meiltä täyden tuen tehtävääsi, koulutusta sekä mahtavat kaverit! Jos sinulla heräsi pieninkään kiinnostus lippukuntaamme kohtaan, otathan yhteyttä ja sumplitaan juuri sinulle sopiva pesti tai tehtävä!
Lisätietoja: Pestijohtaja sanni.nurmi@uusimaa.partio.fi


KEITÄ OVAT HYVINKÄÄN METSÄTYTÖT?

Hyvinkään Metsätytöt on aktiivinen hyvinkääläinen tyttöpartiolippukunta. Lippukunta tarjoaa menoa ja meininkiä kaiken ikäisille. Viikkotoimintamme on suunnattu ekaluokkalaisena aloittavista sudenpennuista yläkouluikäisiin tarpojiin. Lisäksi toimintaa on alle kouluikäisistä perhepartiolaisista aina aikuisiin asti.
HALUATKO LAPSESI MUKAAN PARTIOON?

Toimintaan mahtuu tällä hetkellä vain rajallinen määrä lapsia. Mukaan haluavia pyydämme ilmoittatumaan sähköiseen jonoomme. Kerromme sitten tarkemmin mahdollisuuksista päästä mukaan toimintaan.