METSÄTYTÖT 90 VUOTTA

Hyvinkään Metsätyttöjen 90-vuotis juhlaleiri Pirske pidetään kesällä 2018! Leiriaika tarpojille, samoajille, vaeltajille ja aikuisille ma 30.7. – su 5.8. Sudenpennuille ja seikkailijoille to 2.8.-su 5.8.2018. Leireilemme Lopella Komiolammin maastossa. 


KEITÄ OVAT HYVINKÄÄN METSÄTYTÖT?

Hyvinkään Metsätytöt on aktiivinen hyvinkääläinen tyttöpartiolippukunta. Lippukunta tarjoaa menoa ja meininkiä kaiken ikäisille. Viikkotoimintamme on suunnattu ekaluokkalaisena aloittavista sudenpennuista yläkouluikäisiin tarpojiin. Lisäksi toimintaa on alle kouluikäisistä perhepartiolaisista aina aikuisiin asti.

HALUATKO MUKAAN PARTIOON?

Hyvinkään Metsätytöt kaipaa etenkin aikuisen tukea toimintaansa. Takaamme, että sinulle löytyy mieleinen pikku tehtävä tai pesti, juuri sinulle sopiva. Ota yhteyttä lippukunnanjohtaja Maija Vehviläiseen jos mielessäsi kävi pienikään kiinnostuksen häivähdys. Täytä tietosi ja sinut lisätään jonoon. Otamme yhteyttä sinuun!

Toimintaan mahtuu tällä hetkellä vain rajallinen määrä lapsia. Mukaan haluavia pyydämme ilmoittatumaan sähköiseen jonoomme. Kerromme sitten tarkemmin mahdollisuuksista päästä mukaan toimintaan.