Welkom!

Welkom op de website van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Jabbeke. In onze muziekvereniging komen mensen al meer dan 65 jaar samen om te musiceren, maar bovenal: om zich te amuseren! Neem gerust een kijkje op de verschillende pagina’s. Je komt er zowat alles te weten over onze harmonie: van de ontstaansgeschiedenis tot toekomstige activiteiten.

Nieuws

Winterconcert 18/12 geannuleerd

Aangezien we onze repetities wegens de corona-maatregelen niet kunnen verderzetten, moeten we ons Winterconcert op 18 december helaas annuleren.


Doe mee met Jong Sint-Cecilia!

Beginnend muzikant? Of muziekkriebels? Meespelen kan wanneer je al minstens 1 volledig jaar instrumentles gevolgd hebt.


Afhaalkippenfestijn 24 mei 2021

We blikken terug op een geslaagd afhaalkippenfestijn. Bedankt aan het fantastische team en aan alle sponsors en alle klanten voor jullie steun!


En avant la musique!

En avant la musique! Na 4 maanden muzikale lockdown hielden we op 10 juli onze eerste 'coronaproofe' testrepetitie. Het was een blij weerzien! Alles verliep vlot en alle muzikanten bleven veilig in hun eigen kot.


Ons jaarlijkse Lenteconcert met kippenfestijn op kan dit jaar helaas niet doorgaan. Of toch? Onze muzikanten van het orkest, de drumband, het samenspel én de notenleer speelden de pannen van het dak vanuit hun kot. Geen concert zonder dankwoord, dus een grote dankjewel aan onze fantastische Saskia voor de montage! Ook bedankt aan de 72 mensen klein en groot die meewerkten aan dit filmpje.

Lenteconcert afgelast

Wegens de aanhoudende coronamaatregelen moeten we het Lenteconcert 2020 op pinkstermaandag 1 juni helaas afgelasten. Uiteraard vinden we dit enorm jammer, maar wat voor ons het meeste telt, is dat we met z'n allen gezond blijven en dat we elkaar na deze bizarre periode allemaal kunnen terugzien.


Nieuwe uniformen

Op zondag 10 november stelden we onze nieuwe uniformen voor aan het publiek. Het werd een feestelijke muzikale optocht in en rond het centrum, langs de kerk en met een fotostop aan het Permekemuseum. De meer dan 70 aanwezige muzikanten werden gevolgd door een stoet sympathisanten, waaronder schepenen en gemeenteraadsleden, sponsors, ereleden en familie. Grote dank aan de Gemeente Jabbeke voor alle steun om tot dit prachtige resultaat te komen!