Information fra formanden
                                                                                                   22. juni 2023


Den 21. juni sluttede 2022/2023 sæsonen i Grantoften Badminton Klub og spillerne gik på en velfortjent sommerferie indtil den 9. august hvor sæson 2023/2024 starter op

Hvad angår ungdom, så har vi plads til flere medlemmer. Ungdommen spiller hver onsdag fra kl. 16 til kl. 18, så vi håber på, at flere unge fra nærområdet, vil prøve at spille badminton. En t-shirt, et par korte bukser og et par indendørssko, så kan de komme i gang under ledelse af vores ungdomstræner Marks kyndige ledelse. Klubben skal nok sørge for ketsjer og bolde. Kontingentet for ungdommen er 300 kr. for en sæson.

De voksne badmintonspillere har to muligheder for at komme til at spille:

Onsdag fra kl. 18 spiller seniorer og veteraner fællesspil uden faste baner. Kontingentet udgør kr. 550 for en sæson.

Torsdag fra kl. 18 til 22 er der mulighed for banetimer for to eller fire spillere pr. bane. Kontingentet for en banetime udgør kr. 2.200. Fire spillere på en bane betyder således et sæsonkontingent på kr. 550 pr. spiller. Er der to spillere, der deler en bane, bliver sæsonkontingentet kr. 1.100.

Kunne du tænke dig at komme til at spille badminton i Grantoften Badminton Klub, så mød op i Grantoftehallen onsdag den 9. august kl. 19 til 20, så ser vi hvad vi kan gøre for dig.

Sædvanen tro afholdes der i uge 29 Ballerup Kræmmerfestival og her vil der igen i år være mange frivillige medarbejdere tilknyttet Grantoften Badminton Klub. Støtter du op om Ballerup Kræmmerfestival så støtter du altså også op om din klub.

 

Husk for den kommende sæson at notere følgende datoer i jeres kalender:

13. december juleturnering for veteranerne og julehygge for ungdomsspillerne.

14. december gløgg og æbleskiver for torsdagsspillerne.

10. og 17. april 2024 Klubmesterskaber.

7. maj 2024 generalforsamling kl. 19 i klublokalet.

 

Carsten Dahl Petersen

Formand