Hovedside

 
                   GLADSAXE FUGLEGRUPPE
 
Gruppen blev dannet i efteråret 2001. Den består af fugle/natur interesserede, der tager på ture sammen, i privat biler, og deler udgifterne ligeligt bagefter. Prisen er i øjeblikket aftalt til 1,00kr/km.til bilen.d.v.s. 0,25kr.v/4 i bilen Plus evt. bro- eller færgeafg.
 
Nb.: Prisen er pr. 1/2 2010 hævet til 1:50 kr./km. + evt. bro- og færgeafgift (Frank Desting). Gruppens idé og formål
 
Gruppen består af mennesker med interesse for naturen og især fugle. Alle er velkomne. Det er ABSOLUT IKKE nødvendigt, at kende nogen i forvejen,bare man har interessen og helst også en kikkert !!.
Der er ikke nogen egentlig leder, vi støtter hinanden i feltbestemmelsen, derfor er begyndere såvel som birder´s velkomne. Vi holder kontakt på E-mail og "nettet". Der er oprettet en gruppe på "Yahoo groups", der fungerer, som bindeled mellem gruppens medlemmer, ønsker du informationer om gruppens aktiviteter, så tilmeld dig kontaktstedet.

 

Det er mit håb, at denne gruppe, kan være en hjælp til fugleinteresserede, der ikke selv har bil, og unge der ikke har kørekort, vi er selvfølgelig afhængige af, at der lægges bil til, men det er næppe et problem. Den planlagte tur kan, efter aftale, ændres hvis der er meldinger (DOF-call) om sjældne arter. Af praktiske grunde skal alle interesserede tilmelde sig "Kontaktstedet" på Yahoo groups. Dette gøre nemmest ved, at sende en blank mail til:

Tilmelding til Gladsaxe Fuglegruppe


og følge anvisningerne, der bliver sendt tilbage.

Hvis dette ikke fungerer efter planen så send en email til Webmaster, så sørger vi for, at du bliver oprettet som bruger!

Peter Godtfredsen og Frank Desting  Kontaktsted for GXF-fuglegruppe  
 
 
 
Af Peter Godtfredsen
Opdateret marts 2011 af Frank Desting 
 
 
Lidt historie
 
Tillæg ved Frank Desting januar 2010:
 
  
Gladsaxe Fuglegruppe havde tidligere (år 2001-2009) domæne på TDC-sitecenter, ved Peter Godtfredsen, men blev af TDC lukket og sidens indhold blev herefter gemt på en google-hjemmeside, ligeledes af Peter Godtfredsen. Undertegnede har nu (år 2010) overtaget rollen som webmaster for sitet, og har derfor overført det "gamle" indhold samt tilført nyt materiale til nærværende site, og det er mit håb, at gruppen, med dette "ansigtsløft" kan eksistere i mange år endnu.
 
Frank Desting
2730 Herlev
Januar 2010
 

 
NYT: Hjemmesiden bliver pr. 1/1 2014 ikke opdateret længere, men Gladsaxe Fuglegruppe holder stadig kontakt via yahoo-gruppen på "kontaktstedet"!
Frank Desting
2730 Herlev
November 2013
 

  
Siden oprettet 28/1 2010. 
Tæller oprettet 13/1 2011.