Rymdvapnet

Rymdvapnet har till uppgift att skydda rävarnas kolonier på Mars och rävarnas gruvor på Månen, gruvor och forskningsbaser på Jupiters månar och på Saturnus månar samt metanfälten på Pluto. Mot så väl hot från människorna på Jorden som hot från Aliens som vill lägga beslag på solsystemets rikedomar som enligt internationell lag är ämnade att tillhöra rävfolket.
 
Rymdvapnet har sina baser på Jorden, på månen och på Mars samt på Europa som är Jupiters största måne samt baser på de största asteroiderna i asteroidbältet och ute på Pluto finns 2 baser.

Under 2000-talet har Djurrikets rymdvapen förstärkts och är en union mellan flera olika djurarter!

HÄR ÄR DE TUNGA SKEPPEN I

THORHAMMER SYSTEMET!

Thorhammer Systemet är ett antal satelliter som från sina omloppsbanor kan beskjuta mål på marken, bland annat med laser, EMP och med GPS-styrda Wolframspjut som penetrerar djupt ner i berggrunden för att slå ut fientliga underjordiska mål. dessa Wolframspjut antingen använder kinetisk energi för att slå ut ett mål eller är försedda med en taktisk liten kärnladdning som detonerar under marken.  
 
Lätta SpaceFighters:

PewPew är ett litet attackrymdplan som toppar strax över ljusets hastighet men kan även stå stilla. PewPew är utrustad med 4 vridbara laserkanoner samt en supraldeande maglevkanon som skickar uranprojektiler med 280 000 km/s mot ett mål.

X-wing är ett snabbare rymdplan som bär 2 fotontorpeder och har 4 kraftfulla laserkanoner på vingarna, den unika konstruktionen med X-vinge är att spacefightern är fantastiskt manöverduglig och den har en topphastighet på dubbla ljushastigheten samt har kraftfält som skydd.
 
Comments