Leveringsvoorwaarden

Hier vindt u de algemene leveringsvoorwaarden zoals Fulô de pano deze hanteert. Door het plaatsen van een bestelling verklaart u akkoord te gaan met deze voorwaarden.

1. Bestelling
Nadat u iets besteld heeft, ontvangt u eerst nog een offerte met de totale kosten (aankoopbedrag en verzendkosten) per e-mail. Als een product niet meer leverbaar is of de bestelling vertraging oploopt, dan wordt u daarover ingelicht.

2. Betaling
Betaling dient vooraf te geschieden door overmaking van het totaalbedrag naar onze bankrekening. Vermeld duidelijk uw naam en ordernummer. Na ontvangst van de betaling worden de bestelde artikelen met factuur in de regel binnen vijf werkdagen toegezonden.

3. Verzending
De bestelling wordt door TNT-Post afgeleverd. Verzendingen geschieden voor rekening en risico van de koper.

4. Prijzen
De prijzen op deze site staan vermeld in euro’s en zijn inclusief 19% BTW maar exclusief verzendkosten. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.

5. Annuleren
Binnen 7 dagen na ontvangst kan het bestelde product worden geretourneerd, mits onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking. Het product dient voldoende gefrankeerd te worden geretourneerd. Het aankoopbedrag zal na ontvangst van het geretourneerde product binnen twee weken worden teruggeschreven op uw bankrekening.

Fulô de pano
E-mail: info@fulodepano.com