Bemutatkozás

A Formentor Kft. 1995-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú vállalat. Hazai és nemzetközi piacokon is elismert szállítmányozói és hajózási tevékenységünk, az ügyvezető igazgató – egyben tulajdonos – Tasnádiné Pál Julianna, több mint húsz éves szakmai tapasztalatára alapult, a növekvő megrendelői és piaci elvárásoknak megfelelően, állandó minőségnöveléssel tökéletesedett. Megalakulásunk óta szállítmányozási tevékenységünk folyamatosan bővült, mára kiterjed minden fuvarozási módra.

Cégünk több éves, kölcsönös bizalomra és azonos célokra épülő partneri kapcsolatai biztosítják a minőségi szolgáltatást, a megbízók igényeinek maradéktalan kielégítését. Sikeres működésünk eredményeként, megrendelőink között szerepelnek Magyarország legnagyobb szállítmányozói, hazai és nemzetközi vállalatok, kis- és nagykereskedők, magánszemélyek egyaránt.

Kiterjedt partnerhálózatunknak, minősített alvállalkozóinknak és képzett munkatársainknak köszönhetően otthonosan működünk

- a tengeren túli konténeres fuvarozás,

- a tengeren túli gyűjtő szállítmányozás lebonyolításában,

- a short-sea hajózásban,

- a nemzetközi közúti fuvaroztatás,

- a vasúton történő árutovábbítás,

- valamint a légi szállítmányozás területén.

A teljes körű szolgáltatásnyújtás érdekében társaságunk vállalja nemzetközi szállítmánybiztosítás megkötését, valamint vámkezeltetés végeztetését az ügyfél által, vagy az általunk javasolt vámirodánál.

Megbízóink biztonsága érdekében társaságunk szállítmányozói felelősségbiztosítással rendelkezik, évi 800.000,-EUR értékben.

Meglévő és leendő megbízóinknak nyújtott szolgáltatásaink minőségének fenntartása, folyamatos javítása érdekében, fontos célunknak tekintjük, hogy partnereinket, alvállalkozóinkat támogassuk munkájuk zavartalan teljesítésében, az ehhez nélkülözhetetlen aktualitások, információk megismerésében.

Vállalatunk már a kezdetektől tevékeny részt vállalt a hazai szállítmányozók közötti, egyenlőtlen piaci helyzet feloldásában. A Szállítmányozó Kis- és Középvállalkozások Érdekvédelmi Szövetségének alapítástól tagja vagyunk. 2000-ben a Szövetség, a Formentor Kft. ügyvezető igazgatóját, elnökségi tagjává választotta. A Szövetség jelenlegi 45 tagjával együttműködve hangsúlyozni kívánjuk, hogy a szállítmányozó név használata minden téren igényességet, felelősséget és elkötelezettséget jelent megbízóink felé.

Bármely kérdéssel, ajánlatkéréssel kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársainkhoz, munkanapokon reggel 8:30 és délután 17:00 óra között,

a cégeink közötti eredményes és egyben kölcsönösen előnyös jövőbeni kapcsolat kialakulásának reményében, készséggel állunk rendelkezésére.