EVVA LENA DI REIROSSI / Éva Ilona MEGJELENT KÖNYVEI

* Oroszlán és Vadmacska nemcsak on-line

* Boszorkány Voltam Velencében

- Boszorkány kontra Pap

- Lenormand36 Kártyavető Tankönyv

- 666 bölcsesség az ördög bibliájában

- A lovak betegségeiről való orvosságok – e-könyv

* * *

OROSZLÁN és VADMACSKA nemcsak on-line

Szerelem a szex chat-en avagy hogyan fogjunk férjet a neten

Író: E.L. di Reirossi

Szerelemben és buja erotikában bővelkedő izgalmas kalandok főszereplőjévé válik Cathy Hunter, amikor egy szerelmi csalódás után beleássa magát az internetes társkeresés legmélyebb bugyraiba. Harcias, ám annál vidámabb lénye nem engedi, hogy átadja magát a balul sikerült randevúk keserűségének, hanem bátran csörtet tovább férjfogó vadászatán.

A világháló kínálta palettán egyaránt megjelenik az állandó merevedéssel küszködő falusi vadász, a popsiszexet követelő magabiztos üzletember, az informatikus bőrbe bújt vérmes oroszlán, Elvis Presley bazári változata, a lábfétisben szenvedő műgyűjtő, a babonás roma hősszerelmes… és még sorolhatnánk a tarka férficsokor egyedeit.

Aki szívderítő pajzánságra vágyik, valamint szeretne eligazodni az internetes társkeresés útvesztőjében, annak hiteles túravezetője lesz Cathy Hunter, alias Vadmacska, aki a rendkívül színes és szenvedélyes elbeszélései által bevezeti a Kedves Olvasót az on-line férjfogás titkaiba, valamint bemutatja az erősebbik nem gyengébb oldalát. Erotikus kalandozásai igen széles skálán mozognak és A-tól Z-ig terjednek, vagyis a fejtetőtől a kislábujjig, a telefonszextől a vibrátorig, a szerepjátékos huncutságtól a „cicusból” kínált pezsgőig, s mindez humorral, bájjal fűszerezve.

Hogy hova vezet Cathy Hunter alias Vadmacska buja és „nemcsak on-line” kalandtúrája, az legyen a Kedves Olvasó szó szerint örömteli és izgalmas felfedezése.

E derűs és életvidám elbeszélés kiváló tanítás is egyben, mert a hölgyolvasók Cathy Hunter csintalanságain keresztül igen értékes „férfiismeretre” tehetnek szert, az urak pedig megtudhatják, hogyan működik a női logika a szerelem és az erotika területén.

„Valóság? Komédia? Szex tankönyv? Vagy 3 az 1-ben? Végül is mindegy, mert remekül szórakoztam és igen sokat tanultam.” * „Tökéletes afrozidiákum! Lehetetlen úgy olvasni, ne kívánjak a könyvben lenni.” * „Kacagtató, egyben kulturált és igényes szórakozást kínál a szerelem és a szex rajongótáborának.”

VÁSÁRLÁS:

* EKÖNYV.HU * BOOKLINE * GOOGLE KÖNYVEK * KOBO * BARNES & NOBLE * LÍRA * LIBRI * RÓZSAVÖLGYI

OROSZLÁN és VADMACSKA nemcsak on-line a Facebook-on:

http://www.facebook.com/oroszlanesvadmacska

GALÉRIA, ILLUSZTRÁCIÓK, KÉPEK

BETEKINTŐK A KÖNYVBE

Oroszlán és Vadmacska nemcsak on-line - di Reirossi - Betekintő.pdf

* * *

BOSZORKÁNY VOLTAM VELENCÉBEN

Szerelem * Erotika * Bűvölet

Szerelemkönyv * Boszorkánykönyv * Velence 1866.

Író: Evva Lena di Reirossi

Evva Lena di Reirossi, a velencei igéző tekintetű, buja varázslónő öt évesen éli meg az első, ám drámai kimenetelű szerelmi kalandját, mely által igen korán megmutatkozik a benne lakozó boszorkányerő. A tizenhetedik életévét sem tölti be, amikor reményteljes vágyai szertefoszlanak korai özvegysége és gyermeke elrablása miatt.

A megélt tragédiák arra ösztönzik, hogy a boszorkányság alapos ismeretével felvértezve kezébe vegye a saját, és időnként mások életét. Innentől kezdve csak egyetlenegy cél vezérli, az öröklétig tartó szerelem megszerzése, melynek érdekében még az ördöggel is szövetséget köt, s ha kell bosszúvágyát is szabadjára engedi. Az élete misztikus kalandok és bűbájjal átitatott, erotikában bővelkedő, s olykor tragédiába torkolló szerelmek hosszú sora.

Szerelem, erotika és bűvölet… Talán e három szóval jellemezhető leginkább Evvalena mozgalmas élete, miközben igen értékes ismereteket szerezhetünk a XIX. századi, elsősorban a Velencében gyakorolt okkultista eljárásokról, a titkolt kereszténymágia rítusairól, szellemidéző szeánszokról, gyógyfüves módszerekről.

A sorok olvasása közben megszűnik a tér és az idő, s így egy történelmileg hiteles, ám mégis lélegzetelállítóan varázslatos világ közepén belekóstolhatunk az örök élet elixírjébe. A szó szerint lenyűgöző olvasmány gyakorlatilag egy boszorkány tankönyv és egy buja erotikával átszőtt szerelmes regény varázslatos elegye nagy adag lélektannal és humorral megfűszerezve.

E könyv kötelező olvasmánya minden olyan leánynak és asszonynak, akik nőiességük teljes birtokában szeretnének lenni, hogy majd igéző bájaikkal képesek legyenek szerelmet bevonzani, megtartani, és örök boldogságra csábítani választott kedvesüket.

Javasolt azoknak is e minden értelemben szellemes iromány, akik a boszorkányság tudományában kívánnak jártasságot szerezni, mert az itt bemutatott rítusok az európai hitvilág mai napig gyakorlatban lévő mágikus és szakrális szertartásait elevenítik fel.

VÁSÁRLÁS

* KIADÓ, TÜNDÉRKÉPZŐ: Ár: 4990-; Ár 3 példány vásárlása esetén: 3500-; Ár 6 példány vásárlása esetén: 2990-; Ár kereskedőknek: 2600-

Megrendelés sms-ben, telefonon, viberen 06703145911, E-mail: tunderkepzo@gmail.com * Személyes átvétel és fizetés előzetes bejelentkezéssel: Bp. 1052 Galamb utca * Szállítás belföldre 1 könyv vásásrlása esetén díjmentes; Több könyv szállítása esetén kb. 700-Ft/könyv * Postázás előre utalást követően történik. Megrendeléskor kérjük tüntesse fel a postacímet.

LÍRA * EZOKONYVEK.HU

* * *

HIVATALOS WEBOLDAL: http://boszorkanykonyv.gportal.hu

Evva Lena di Reirossi: Boszorkány Voltam Velencében

Kiadó: Tündérképző * ISBN: 978-615-80123-1-7

Oldalszám: 396 oldal * Megjelenés: 2015. december 8. * Méret: 145 x 185 mm

Kötés: keménytáblás exkluzív félvászon kötéssel, védőborítóval, illusztrált antik hatású belívekkel

FACEBOOK OLDAL: http://facebook.com/evvalenadireirossi

PDF BETEKINTŐ: PDF betekintő - rész

Evva Lena di Reirossi Boszorkány voltam velencében - Betekintő.pdf

* * *

EGY TELJES FEJEZET - Boldogtalan árnyak pdf

Boszorkány Voltam Velencében - Boldogtalan árnyak.pdf

* * *

BOSZORKÁNY KONTRA PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében

Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

Szerzők: Evva Lena di Reirossi, Pater Prospero, Veronica Chiave

* "...ugyan milyen segítséget adhat Prospero atya szerelmi bánataimra, hiszen Ámor nyila őt soha nem érheti el, soha nem volt és nem is lesz benne tapasztalása. És Evvalena pedig mit is tudhatna a Mennyek birodalmáról, amikor szellemeket idéz és táncot jár a Holdnak?

Én csak egy egyszerű kereső vagyok, keresem a nekem kikövezett utat, mely a megértéshez és a bizonyossághoz vezet. A régi utak ugyan biztonságot adnak, ám az új ösvények úgy vonzanak, mint a kalandort az ismeretlen feltérképezése. Ezért Isten bocsássa meg nekem, tévelygő gyermekének, hogy a ,miértekre’ a válaszokat nemcsak az atyánál és a kereszténységben keresem!” Veronica

* Ez a könyv egy rendkívül érdekfeszítő, izgalmas történeteken keresztül megmutatkozó iránytű a hitevesztett, önmagát kereső, segítségre szoruló ember számára. Mindezek mellett értékes ismereteket sajátíthatunk el az okkultizmus és a kereszténység ez idáig titkos tanaiból két karizmatikus, lenyűgöző személyiséggel rendelkező lelki vezető által.

* Igen nagy felismerés volt a számomra, hogy ez a régi „ellentét”, csatározás még a napjainkban is élő valóság. / Dariussza r.s.

* „Ebben a könyvben egy katolikus pap harcát szemlélhetik, melyet egy minden eltökéltséggel megáldott boszorkánnyal vív, olyannal, akit pár száz évvel ezelőtt még megégettek volna! Itt a pró és kontra dialógus gondolatai és érzései égetik majd azok lelkét, akik ebben maguk is érintettek, s hajlandók a viadalba lelkileg-szellemileg bekapcsolódni. Egy biztos: a harc a lelkekért folyik!”

Botrány vagy szellemi iránytű?

Döntse el a Tisztelt Olvasó!

* * *

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

ISBN 978-615-80123-2-4 * Kiadó: TÜNDÉRKÉPZŐ, 2016. szeptember 21 * www.tunderkepzo.hu

Oldalszám: 304. * Méret: 148x210 mm * Kötés: keménytáblás illusztrált belívekkel

* * *

VÁSÁRLÁS

* KIADÓ: Ár: 3500-Ft + 1000- a postaköltség * Megrendelés sms-ben, telefonon, viberen 06703145911, E-mail: tunderkepzo@gmail.com * Személyes átvétel és fizetés előzetes bejelentkezéssel: Bp. 1052 Galamb utca * Postázás előre utalást követően történik. Megrendeléskor kérjük tüntesse fel a postacímet.

HIVATALOS WEBOLDAL: http://boszorkanykontrapap.gportal.hu

PDF BETEKINTŐ

Boszorkány_kontra_pap_ajánló.pdf

* * *

LENORMAND36 KÁRTYAVETŐ TANKÖNYV

Teljes kártyajós tanfolyam leírása lépésről lépésre

Író: Éva Ilona

Íme egy kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Éva Ilona kártyavető mester világos, érthető magyarázataival, gyakorlati bemutatóival eljuthatunk a kártyavetéstan alapjaitól akár a mesteri szintig is. A könyv leírásai, elemzései által magunk is az okkultizmus titkos világának a beavatottjaivá válunk, mert e kiváló alkotás maga a beavatás útja.

* Teljes kártyajós tanfolyam leírása lépésről lépésre * A kártyalapok jelentéstartalma hatféle kérdés szempontjából * Eredeti, klasszikus vetési módozatok bemutatása példagyakorlatok keretében * Jóstitkok és kultúrtörténeti érdekességek Mlle Lenormand korszakából

* A/4 méret, 200 oldal, 6900- postaköltséggel Magyarországon belül, külföldre a Magyar Posta díjszabása érvényes * Küldés előre utalás, előre fizetés után. Személyesen is átvehető.

* Megrendelés sms-ben, telefonon 06703145911, E-mail: tunderkepzo@gmail.com * Személyes átvétel és fizetés előzetes bejelentkezéssel: Bp. 1052 Galamb utca * Megrendeléskor kérjük tüntesse fel a postacímet.

* Kapható a Líra könyv-nél is

* Betekintő

HIVATALOS WEBOLDAL: http://lenormand.gportal.hu

* * *

666 BÖLCSESSÉG A TAROT KÁRTYÁBAN

Íme a kulcs a Tarot megértéséhez!!!

Közmondások, szólások, aforizmák az ördög bibliájában

Szerző: Éva Ilona

Íme a kulcs a Tarot megértéséhez!!! * Közmondások, szólások, aforizmák az ördög bibliájában * Tarot iskola három nyelven; Ezotéria és nyelvtanulás *** ...most végre lehullik a fátyol e titkos tanról, és a kezdő spiritiszta számára is közérthetővé válnak az okkultizmus jelképei... e könyv szinte kötelező csemegéje minden kezdő és haladó Tarot kártyavetőnek, gyűjtőnek.

Szerzők: Éva Ilona, Barna M. Magdorka * Kiadó: Tündérképző, 2014. ISBN 978-615-80123-0-0 *** ÁR - NYOMTATOTT KIADÁS, A/5 méret, 174 oldal, színes borító, fekete-fehér oldalak 2500-Ft + 700- Ft postaköltség * MEGRENDELÉS e-mail-ben vagy telefonon, sms-ben, viberen: tunderkepzo@gmail.com; ++36703145911 * Postázás előre utalás után, megrendelésekor kérjük, tüntesse fel a postacímet.

Web: http://tarotakademia.hu

BETEKINTŐ

* * *

A LOVAK BETEGSÉGEIRŐL VALÓ ORVOSSÁGOK

Népi gyógymódok, bájoló imádságok és ráolvasások

Szerkesztő: Éva Ilona

A lovak betegségeiről való orvosságok és bájoló imádságok.pdf

Éva Ilona / E.L. di Reirossi - Bemutatkozás

* * *


#oroszlán #vadmacska #online #szerelem #erotika #társkeresés * #társkereső #szex #szexchat #könyv #humor #romantika #18+ #lion #wildcat #love #erotic #sex #sexchat #book #humour #funny #romantic #dating #pussy #kiss #cica #cicus #punci #fallosz #popsi #popo #wild #cat #vad #macska #net #iloveyou #cathy #hunter #vadász #newyork #5avenue #manhattan #galery #randevú #randevous #rózsa #rose #boszorkány #witch #hexen #velence #venice #venezia #mágia #magic #necromancy #cartomancy #fortuneteller #tarot #varázsló #varázslat #bűbáj #bűvölet #telihold #hold #luna #pater #paterprospero #veronica #pap #priest #kontra #vs #szellem #átok #rontás #ördög #jézus #alvilág #túlvilág #lelkész #halál #ördög #spiritiszta #vallás #lenormand #lenormandcards #lenormandkártya #annemarielenormand #oracle #jóslás #kártyavetés #lenormandbook #lenormandkönyv #666 #tarot #tarotbook #ördög #biblia #közmondás #szólásmondás #old #adages #aphorism #devil #bible #oracle #fortunetelling

* * *