TANFOLYAMOK, KURZUSOK ON-LINE és DVD-n

Cigány kártya; Tarot kezdő és haladó; Casanova Tarot; Lenormand kártyavetés; Számmisztika; Angyal kurzus - angeológus képző; Bach virágterápia; Párkapcsolati parapszichológia; Komplex spirituális tanácsadó csomag

E.L. di Reirossi / Éva Ilona tanításai

"Amikor kiadták a cigány kártya tanfolyam DVD-jét, illetve amikor e-mailen keresztül is elérhetővé váltak a tanok, még egy ideig tartottam hagyományos kurzusokat. Ám a távoktatásban résztvevők és a klasszikus kurzust végző tanítványok különböző felkészültségre tettek szert. A DVD-ről tanulók magasan lekörözték a korábban megszokott módszer követőit, és sokkal nagyobb hozzáértésre tettek szert, mivel a DVD egyes jeleneteit annyiszor nézték meg, ahányszor csak akarták, és ezzel párhuzamosan a személyes tanításokon való résztvevők képtelenek voltak annyit jegyzetelni, mint amennyi a DVD illetve az ON-LINE kurzus anyaga. Így, hát beadtam a derekamat, és elfogadtam, hogy a technika fejlődése elősegíti a magasabb szintű felkészültséget..." / Éva Ilona

* * *

CIGÁNY KÁRTYA TANFOLYAM

* Két napos kurzus teljes anyaga: a lapok jelentése több szempont alapján, különböző vetési módok, gyakorlatok, titkok és érdekességek a cigány kártya lapjaiban, párkapcsolati és az anyagi élet elemzése, állapotfelmérések * Előadó: Éva Ilona / Evvalena di Reirossi * MP4 kis formátum: MP4 lejátszón, mobiltelefonon, DVD lejátszón és kisteljesítményű számítógépeken is nézhető * Megrendelés viberen, telefonon vagy sms-ben 06 70 314-5911; tunderkepzo@gmail.com * Ár: 29.000- * Előre utalás után postán szállítva, illetve on-line küldve. * Személyes konzultáció kezdőknek és haladóknak kérhető * Vizsgalehetőség 10.000-, kártya és jóseszköz szentelés, beavatás díjmentes. * Mi leszel, ha mindezt tudod? Okkultista tanácsadó, spiritiszta, jós, kártyavető... * Jegyzetek, kiegészítő tananyagok: www.cigánykártya.hu * http://ciganykartya.gportal.hu

* Részletek és egyéb cigánykártya videók:

http://www.youtube.com/playlist?list=PL6D18EE92AADB9A68

* Többen kérdeztétek, hogy tanítok-e magánoktatásban kártyavetést, számmisztikát vagy mágiát? Igen, tanítok, akár személyesen, akár skype-on, messengeren...stb, legyen kezdő tanról, vagy haladó tanról szó. Leginkább azoknak van erre igénye, akik például már jól ismerik a cigány, a Lenormand vagy a Tarot kártyát, ám gyakorlásaik során új kérdések merültek fel. Most például egy hölgy azért kért magánórákat, mert azt szeretné tudni, hogyan mutatja meg a cigánykártya az elveszett tárgyakat. Egy szlovákiai hölgy pedig arra kért tanítást a minap, hogyan tudható meg a Tarot kártya lapjaiból, hogy él-e a kérdezett személy, személyek. Hétfőn egy hölgy azért keresett fel személyesen, mert átoklevételt kívánt tanulni. Mint látható, ezek haladó tanok. Kezdő tanokat érdemesebb online módszerrel elsajátítani, és ha az online kurzus elvégzése után valaki szeretné fejleszteni a tudását, annak továbbra is a magánkurzust javaslom.

* * *

TAROT KÁRTYA TANFOLYAM DVD és ON_LINE 35.000-

ABSZOLÚT KEZDŐKNEK: 3 napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok ismerete öt szempont alapján, vetési módok, párkapcsolati valamint az anyagi ügyekre vonatkozó elemzések, gyakorlatok, kiegészítő anyagok, Tarot galéria, Tarot történelem * Előadó: Éva Ilona / Evva Lena di Reirossi Tarot mester, író-tanító-tanácsadó * MP4 kis formátum, MP4 lejátszón, mobiltelefonon és kisteljesítményű számítógépeken is nézhető * Részletek: www.youtube.com/playlist * Megrendelés viberen, telefonon vagy sms-ben 06 70 314-5911; tunderkepzo@gmail.com * Ár 35.000- * A tan elsajátítása után kérhető oklevél, magán konzultáció, beavatás. Előre utalás után postán szállítva, illetve on-line küldve. *

Jegyzetek díjmentesen

* * *

TAROT HALADÓ ANYAGOK, MESTERKURZUSOK DVD-n és ON-LINE

Előadó: Ilona Éva / Evva Lena di Reirossi Tarot mester, író-tanító-tanácsadó * Megrendelés telefonon vagy sms-ben 06 70 314-5911 * Egy tanok elsajátítását igénylő oklevél, mágikus konzultáció, beavatás.

* SZEX, SZERELEM, ÉRZELEM a Tarot kártyában, 5 napos mesterkurzus * Mily ez a párkapcsolat? Mily ez a szerelem? Hogyan lehet szebbé-jobbá tenni? Mit tegyen? Mit ne tegyen? * Válaszok a "mit érez" kérdésre; Mit érez a nő? Mit érez egy férfi? * Mily a szexuális élet? Mitől lesz még jobb? * Válaszok a legfontosabbakra :): a, Miben az ágyban? b, Mekkora van neki? c, Mi az elvárása a másiktól? d, Mi a kedvenc pozitúrája? Bemutató videó: http://youtu.be/DNAGGHca8rM * Megrendelés viberen, telefonon vagy sms-ben 06 70 314-5911; tunderkepzo@gmail.com * Ár: 5 napos teljes anyag 45.000-; bontva 2 nap 25.000-, 3 nap 29.000- * Előre utalás után postán szállítva, illetve on-line küldve.

* ÁLLAPOTFELMÉRÉS, GYÓGYNÖVÉNY, Diéta és Gyógyító hely ajánlásai a Tarot lapjaibán; Gyógyítás a Tarot kártyával; 2 napos kurzus anyaga * Bemutató videó: http://youtu.be/kkW8aPqRqbc * Megrendelés viberen, telefonon vagy sms-ben 06 70 314-5911; tunderkepzo@gmail.com : 06703145911 * Ár: 5 napos teljes anyag 45.000- * Előre utalás után postán szállítva, illetve on-line küldve.

* KARMAKUTATÁS és CSALÁDÁLLÍTÁS a Tarot kártyával; Utazás az előző életekbe; Áthozott problémák, konfliktusok feltárása, feloldása; Helyzet elemzés és javítás; 3 napos kurzus anyaga * Megrendelés viberen, telefonon vagy sms-ben 06 70 314-5911; tunderkepzo@gmail.com * Ár: 3 napos teljes anyag 29.000- * Előre utalás után postán szállítva, illetve on-line küldve.

* RONTÁSVIZSGÁLAT és ÁTOKLEVÉTEL + BŰNÜGYEK PSZICHÉS HÁTTERE 2 napos kurzus anyaga * Megrendelés viberen, telefonon vagy sms-ben 06 70 314-5911; tunderkepzo@gmail.com * Ár: 25.000- * Előre utalás után postán szállítva, illetve on-line küldve.

* * *

CASANOVA TAROT KURZUSOK DVD és ON-LINE

Előadó: Ilona Éva / Evva Lena di Reirossi Tarot műhely, író-tanító-tanácsadó * Megrendelés telefonon vagy sms-ben 06 70 314-5911 *

* VILLÁMKURZUS REKLÁM ÁRON kezdőknek 15000-

* CASANOVA TAROT MESTERKÉPZŐ - egy éves kártyavető kurzus kezdőknek - egy kezdetektől egy profizmusig * A kártyalapok részletes elemzéséhez; Mesteri tanok az egyszeri vetési módozatoktól mélylélektani elemzésekig; Központban a párkapcsolat és szexuális élet; Párkapcsolati elemzések, blokk oldások * Ár: 59.000- * Megrendelés viberen, telefonon vagy sms-ben 06 70 314-5911; tunderkepzo@gmail.com * Előre utalás után postán szállítva, illetve on-line küldve.

* 1 ÉVES "PÁRKAPCSOLATI ÉS SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGUS KÉPZŐ" profi bemutató kezdőknek - egy kezdeti lépésre teljes körben: teljes Tarot tanok + Szerelmi mágiák: az afrozidiákumtól egy szerelmi kötéshez átépítve egy átjáró feloldozásáig + kasanova nagy méretű; telefonon vagy sms-ben 06 70 314-5911; tunderkepzo@gmail.com * Előre utalás után postán szállítva, illetve on-line küldve.

* SZERELMI MÁGIÁK; Archaikus magyar mágia a szerelem bevonása a szerelmi átkok feloldásáig. ELMÉLET ÉS GYAKORLATI BEMUTATÓK A SZERTARTÁSOKRÓL: A szerelem istenei, ékkövei és virágai; Szépítő és tisztító varázslatok; Mindennapi szerelmi gyakorlat; Figyelemfelkeltő varázslatok; Szerelem- és párbehívó szertartások; Klasszikus szerelmi kötések és oldások; Az elengedés művészete; Szexbehívás magányosoknak és az élőknek; Karmikus, örökölt és szerzett szerelmi átkok felismerése és feloldása; Szexuális magia alapjai, híres szertartások, neves rituálék * Ár: 45.000- * Megrendelés viberen, telefonon vagy sms-ben 06 70 314-5911; tunderkepzo@gmail.com * Előre utalás után postán szállítva, illetve on-line küldve.

* KOMPLEX JÓS KURZUS REKLÁM ÁRON: TAROT + SZÁMMISZTIKA + VIRÁGTERÁPIA = 29.000- * Casanova Tarot villámkurzus + Casanova számmisztikája + Casanova virágterápiája * Megrendelés viberen, telefonon vagy sms-ben 06 70 314-59; tunderkepzo@gmail.com * Előre utalás után postán szállítva, illetve on-line küldve.

Ismerkedj meg egy Casanova Tarot kártyával: //casanova.gportal.hu

Betekintő a Casanova kurzusokba:

* * *

LENORMAND JÓSKÁRTYA TANFOLYAM és KÖNYV

Profi csomag!

12x45 perc, 2 napos alaptanfolyam tematizált rendszerben: Lapok ismerete több szempont szerint; Klasszikus és egyedi vetési módok; Kártyás szalonmunkák; Mlle Lenormand titokzatos és izgalmas élete; Lenormand múzeum és galéria; Időutazás egy varázslatos világba * Előadó: Éva Ilona / Evvalena di Reirossi

Formátum MP4, mobilon is lejátszható kis méret * Ár: On-line ill. DVD tanfolyam 29000-; Könyv postán szállítva: 6900-; On-line tanfolyam + Könyv együttes megrendelés esetén 33000- * Megrendelés viberen, telefonon vagy sms-ben 06 70 314-5911; tunderkepzo@gmail.com * Előre utalás után postán szállítva, illetve on-line küldve.

Minden, ami Lenormand kártya vagy jóslás vagy tanfolyam: http://lenormand.gportal.hu * www.lenormand.hu

Betekintő a tanfolyam anyagába:

* * *

SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM * NUMEROLÓGIA

Tematika: A numerológia története; A számok és mesterszámok bemutatása; Sorsunk a születésünkben; Személyiség és jellem; Betűk számkódja; Életút; Párkapcsolati számok és az összeillőség; Stressz számok; Környezetünk „számhatása”; Személyes korszakok; Betegségek a számok tükrében; Babonaság és misztérium * * Előadó: Éva Ilona / Evvalena di Reirossi * DVD vagy On-line kurzus ára: 29.000-; Egyéni konzultáció a kurzus elvégzése után skype-on, telefonon, viberen, személyesen valamint oklevéligénylés és beavatás: 10.000- (maximum 2 óra) * Megrendelés viberen, telefonon vagy sms-ben 06 70 314-5911; tunderkepzo@gmail.com * Előre utalás után postán szállítva, illetve on-line küldve.

Betekintő a kurzus anyagába:

* * *

ANGYAL TANFOLYAM és ANGEOLÓGUS KÉPZŐ

ANGYAL TANFOLYAM és ANGEOLOGUS KÉPZŐ * KEZDŐ és MESTERKURZUS DVD Kommunikáció és gyógyítás Angyalokkal * Jövendölés angyalkártyával * Angyalmágia

* Első beavatás * Az Angyali hierarchia: szeráfok, kerubok, méltóságok, arkangyalok és a többiek * Mihály, az Égi Seregek Vezetője * Lucifer a fényhozó és Lucifer, mint az ördögök fejedelme * Kapcsolatfelvétel az angyalokkal * A Személyes Angyal fogadása * Az angyalkártya ismerete és üzeneteinek értelmezése * Gyógyítás az Angyalokkal, szellemgyógyászat

* Második beavatás * Gabriel, Rafael, Uriel, Ariel, Raguel, Azrael, Chamuel, Haniel, Raziel, Sandalphone, Metatron, Zadkiel, Jophiel, Jeremiel Angyalok * Az Angyalok feladatai * Angyalhívás, angyalküldés * Angyalmágia a szerelemért, az egészségért és az anyagi biztonságért * Angyalidézés quija táblával * Jövendölés angyalkártyával * A hálaadás misztériuma, köszönet nyilvánítás az Angyaloknak * Angyali beavatás.

* Előadó: Éva Ilona / Evvalena di Reirossi * A beavató kurzushoz Doreen Virtue Arkangyalkártyája szükséges. * * * Első beavatás DVD 25.000- Második beavatás DVD 25.000- Első + Második beavatás DVD 39.000- * Megrendelés viberen, telefonon vagy sms-ben 06 70 314-5911; tunderkepzo@gmail.com * Előre utalás után postán szállítva, illetve on-line küldve.

Betekintő a tanfolyam anyagába:

* * *

BACH VIRÁGTERÁPIA TANFOLYAM

Dr. Edward Bach csodálatos eszenciái

Tematika: Eszenciák és azok használata lelki bajokra; Alkati szerek bemérése; A virágkártyák használata; Bemérő radiál (Virágtábla) készítése; Bemérések teszt alapján; Virágeszenciák testi és fizikai megbetegedésekre; Virággyűjtés eszenciákhoz, Eszenciák készítése; Klasszikus keverékek előállítása; Gyógy- és pipereszappan készítés virágeszenciákból; Gyógy- és kozmetikai krémek készítése virágeszenciákból; A Bach virágok misztériuma. * Előadó: Éva Ilona / Evvalena di Reirossi

4 napos tanfolyam ára: 39.000- * Megrendelés viberen, telefonon vagy sms-ben 06 70 314-5911; tunderkepzo@gmail.com * Előre utalás után postán szállítva, illetve on-line küldve.

Még több a Bach virágterápiáról: http://tarotakademia.gportal.hu/gindex.php?pg=35075214

Betekintő a tanfolyam anyagába:

* * *

EVVALENA MÁGIA TANOK

Személyes és online magán kurzusok, egyéni felkészítések

Élő rítusok, szertartások bemutatása, gyakorlása

***

TÉMAKÖRÖK (szabadon választható)

* Szerelem behívás és szerelmi kötés

* Szerelmi oldás és nem kívánt személyek eltávolítása

* Pénz- és sikermágia

* Egészségvarázslás

* Rontásvizsgálat és átoklevétel

* Tértisztítás, házszentelés

* Szentelt víz, gyertya és só "készítése"

***

Kapcsolat: EvvaLéna /Éva Ilona

Telefon, viber - +36703145911

Messenger - Éva Ilona EvvaLena Királyné

Skype - eva.ilona

http://boszorkanykonyv.gportal.hu

* * *

* Többen kérdeztétek, hogy tanítok-e magánoktatásban kártyavetést, számmisztikát vagy mágiát? Igen, tanítok, akár személyesen, akár skype-on, messengeren...stb, legyen kezdő tanról, vagy haladó tanról szó. Leginkább azoknak van erre igénye, akik például már jól ismerik a cigány, a Lenormand vagy a Tarot kártyát, ám gyakorlásaik során új kérdések merültek fel. Most például egy hölgy azért kért magánórákat, mert azt szeretné tudni, hogyan mutatja meg a cigánykártya az elveszett tárgyakat. Egy szlovákiai hölgy pedig arra kért tanítást a minap, hogyan tudható meg a Tarot kártya lapjaiból, hogy él-e a kérdezett személy, személyek. Hétfőn egy hölgy azért keresett fel személyesen, mert átoklevételt kívánt tanulni. Mint látható, ezek haladó tanok. Kezdő tanokat érdemesebb online módszerrel elsajátítani, és ha az online kurzus elvégzése után valaki szeretné fejleszteni a tudását, annak továbbra is a magánkurzust javaslom.

* * *

TESTBESZÉD, TESTOLVASÁS, ARCOLVASÁS, TESTKONTROLL, VIZUÁLDIAGNOSZTIKA

Test-Lélek Revízió

Az ember Isten által egy logikusan felépített lény, vagyis a lélek tökéletesen megmutatkozik a testi jegyekben, illetve a külső tökéletesen leképezi a belül lakozó lelket. Másként fogalmazva a lélek a testen keresztül nyilvánul meg. A csodálatos TEST-LÉLEK REVÍZIÓ tan a külső jegyek alapján térképezi fel a lélek állapotát, mely szerint a fiziológiánkban megmutatkozik a tudatalattink, a születési cél, a vágy energiája, az öröm és a betegség egyaránt. Vajon mit jelent a hosszú láb, a beszéd közbeni erős gesztikuláció, a cimpa nélküli fül, az eltűnő körömhold, a duzzadt szemhéj? Honnan tudható, hogy a másik éppen füllent vagy igazat mond? Milyen testi megnyilvánulása van a megbízhatóságnak? Ezekre és még sok más kérdésre kapunk választ a TEST-LÉLEK REVÍZIÓ logikusan felépített rendszere által.

Bővebb leírás az aktuális előadásokról, tanfolyamokról, valamint kisfilmek, klippek, videók, fotók itt találhatóak:

https://photos.app.goo.gl/nWVP3Y5gPuZ5UB9j8

* * *

TANÍTÁSOK, ELŐADÁSOK

Még több Éva Ilonáról

* * *


#évailona #evvalena #evvalenadireirossi #tanfolyam #kurzus #előadás #spirituális #spirit #ezoteria #ezoterikustanfolyam #cigány #cigánykártya #gipsycards #cigánykártyatanfolyam #tarot #tarottanfolyam #számmisztika #numerológia #numerológy #angyal #angyaltanfolyam #angel #bac #bachvirágterápia #bachflowertherapy #casanova #casanovatarot #ridertarot #gildedtarot #lenormandkártya #lenormandtanfolyam #lenormandcards #on-line #onlinetanfolyam

* * *