BOLDOGSÁG TERÁPIA

Út a teljességhez, a boldogsághoz könnyedén és vidáman

7 lépésben

Boldogság Terápia E.L. di Reirossi - Minden jog fenntartva!

Happyness Therapy by E.L. di Reirossi - All right reserved!

Terapia della Felicita di E.L. di Reirossi - Tutti i diritti riservati!

A boldogság mindenkinek megadatik, legfeljebb időnként felhők tornyosodnak a hétköznapokra. Az alábbi útmutatással megtapasztalhatod a teremtő erődet, mellyel szebbé, jobbá, boldogabbá tudod tenni az életedet.

Akkor változnak meg a körülményeid, ha Te magad változol, akár a gondolkodásodban, akár az életmódodban, akár az emberekhez és a dolgokhoz hozzáállásodban. Az alábbi tanítások, videók üzeneteit követve más lesz a gondolkodásod, a lelkiséged, melyeket tudattalanul követni fog a fizikai élet, azaz megváltozik a földi életed. Megtapasztalhatod gondolataid megtisztulását, majd az azt követő teremtő erődet.

Én boldog vagyok, kövess, és Te is az leszel. A tanító videók meghatározott sorrendbe vannak állítva, vagyis csak akkor nézd meg a következő kisfilmet, ha az előbbi tanításait és üzeneteit már beiktattad az életedbe. Mire a program végére érsz, már egy új, boldogabb életet fogsz élni. A Te döntésed, hogy milyen ütemben haladsz.

Sikert, boldogságot, szép szerelmet és bőséget kívánok! Szeretettel: EvvaLena

* * *

"Még a gyakorlatsor végére sem értem, és tényleg lett barátom💘"

"Kissé szkeptikusan ugyan, de követtem az utasításokat. Megérte, mert nagyon megváltozott az életem jó irányba. Köszönöm!"

"Kedves Éva Ilona! Köszönöm szépen, hogy közzé tette a Boldogság terápiát. Még csak az elején elején vagyok, és már érzem a pozitív változást..."

"Ilona! Ez az összeállítás annyira szuper! Nagy köszönet érte!!!! Ölellek!"

* * *

1. Lépés

Napi kapcsolat a láthatatlan világgal és a hit erősítése

Minden áldott reggel fogadj egy tündéri üzenet, jegyezd meg, és eszerint reagáld le a feladataidat. Bizony, felemelő dolog a tündérekkel kommunikálni :)

Tedd fel magadban a kérdésedet, vagy csak koncentrálj egy napi üzenetre, majd végy néhány nagy levegőt, és indítsd el a videót. Találomra állítsd meg a mozgó képsort, végül értelmezd a megjelenő képet és üzenetet.

Csupán egy képet és néhány sor üzenetet kapsz, ám mégis könnyedebbé válnak a mindennapjaid. Az életélményed az lesz, hogy már nem vagy egyedül, nem neked kell mindent megoldani, vannak segítőid. Kövesd az égi lények üzeneteit, s meglásd, jóra fordul minden. Ha a napodat rendszeresen egy fényt adó angyali-tündéri üzenettel kezded, a sötét energiák szétoszlanak általa. Egyszerű fizikai törvényszerűség: "fény segítségével világosság lesz a legsötétebb helyen is." Amúgy pedig kellemes, jó érzés a mindennapjainkat egy pozitív tündéri üzenettel kezdeni.

* * *

2. Lépés

Légy önmagad, hogy azt teremtsd meg, ami valóban jó neked

Fontos, hogy valóban önmagad légy, mert amíg nem vagy önmagad, addig olyan helyzeteket, olyan dolgokat "akarsz", melyek valójában nem neked valók, és persze nem is sikerül megteremtődniük. Mindezekre megoldást ad, ha hetente egyszer meghallgatod, átéled ezt a mélymeditációt, mely áttranszformálja a gondolataidat, a lelkiségedet, s figyeld meg, hamarosan változni fogsz, változni fognak a körülményeid.

"...látod a mosolyt az arcán. Ölelésre nyújtja karját, s már meg is érintheted. Tested újra összeolvad eredendő fényességeddel... "

* * *

3. Lépés

Erőlehívás a testi-lelki épségért

Miután az előző meditációt beiktattad az életedbe, vagyis legalább három egymást követő héten meghallgattad, ezt az erőlehívó meditációt szintén hallgasd meg.

Tervezd úgy, hogy egyik héten a már ismert, korábbi meditációt hallgasd meg, a másik héten pedig ezt. Ez menjen így néhány hónapig, és ha már átváltoztak a terveid, a körülményeid, az élethez való hozzáállásod, elég szinten tartás képpen havonta egy alkalommal átélni mindkét mély, tudatalattit befolyásoló meditációt. Természetesen szükség szerint is alkalmazhatod enerváltság, betegség, melankólia esetén ezt a videót. A 2. leckében lévő meditációt akkor érdemes alkalmazni, ha úgy érzed, hogy kicsúszik a kezedből az életed irányítása.

Tudnod kell, hogy amikor a láthatatlan erők segítségével sikert érsz el, azt fent is kell tartani, akár hálaadással, akár rendszeres imával, meditációval. A régi korokban az emberek ezt egyszerűen elrendezték azzal, hogy hetente egyszer templomba mentek. Ott hálát adtak, és kértek. Ezért fontos, hogy hited szerint alkoss egy hasonló rendszeres "templomjárást" vagy hálaadó meditációt, gyertyagyújtást.

"Fénnyel és erővel töltekezik a tested, béke és nyugalom hatja át egész lényedet. E meditáció segít megnyugtatni a szívet, az idegrendszert, az elmét, a testet, hogy mihamarabb a boldogság és a teljesség útját járjad."

* * *

4. Lépés

Kérd és valóban megadatik

Hogy megértsd saját fejlődésedet, előre jutásodat és tudatosan a kezedbe vedd életed irányítását, kövesd a Kérd és megadatik kártya útmutatásait. Ez az "életvezetési kártya" lesz az egyetlen fizikai eszköz utad során.

"A Jóllét Minden Létező alapja. Feléd és rajtad keresztül áramlik, csak engedned kell. Mint a belélegzett levegő, csak meg kell nyílnod előtte, lazíts és szívd be lényedbe..."

"Ha elég figyelmet szentelsz bárminek, annak a lényege, amire gondolsz, végül fizikailag is megnyilvánul. És azután, hogy mások is figyelmet szentelnek neki, segítenek megerősíteni..."

Kérd és megadatik.... igen, ez ilyen egyszerű.

* * *

5. Lépés

A víz tested, léted alapja

A tested és a Föld 70%-a víz, vizet fogyasztasz a leggyakrabban, mindig mindenhol ott van, elérhető, s mind ezek mellett a víz a legjobb információ hordozó. Nem véletlenül használják a szakrális rítusokon, gondolj csak a szentelt vízre, illetve a csodatévő forrásokra. Ezért tanuld meg beprogramozni a vizet, legyen bármi is a célod, a kívánságod.

Gyakorlatilag sejtszinten leszel képes átprogramozni saját magadat. Megjegyzem, másra is lehet hatni ezzel a technikával, gyermekre, állatra, cicára, kutyára...

Vízivás közben csak szépre, jóra és egészségre gondolj: "Szép vagyok, szép vagyok, szép vagyok..." vagy "Egészséges vagyok, egészséges vagyok..." vagy "Bőségben élek, bőségben élek..." Tehát fontos, hogy milyen információt viszel be a testedbe, a sejtjeidbe.

Mindezek mellett előre elkészítheted a programozott vizedet a következő képpen: egy papírra írd fel a vágyad... bőség vagy szépség vagy egészség vagy boldog házasság... stb. Az írás fölé helyezz egy pohár vagy palack vizet, és hagyd így egy éjszakán keresztül, majd másnap idd meg oly módon, hogy közben a vágyadra koncentrálsz.

* * *

6. Lépés

Egyéb segítség: a Bach virágterápia

Fejlődésed felgyorsítása érdekében, a Bach virágterápiát is segítségül hívhatod. Dr. Edward Bach rendszere egy szelíd módszer, mely szintén segíti egyesíteni a felsőbbrendű lényünket a fizikai önvalónkkal.

A Bach virágeszenciákat akkor javaslom, ha halmozott negatív események középpontjában vagy, és szeretnéd a változások megvalósulását felgyorsítani, ütemesebben haladni a boldogság útján.

"Néhány évvel ezelőtt egy úr azzal keresett meg, hogy átok van rajta, ráadásul családi átok. A felmérések visszaigazolták szavait, ám az úr annyira legyengült állapotban volt, hogy nem tudta végigcsinálni a mágikus szertartásokat. Bach doktor szelleme megsúgta, hogy állítsak össze teszt alapján egy alkati szert. Az úriember hat hét múlva jelezte, hogy problémái ugyan nem oldódtak meg, de már tudja őket kezelni. Újabb tesztelés után másik alkati szert kapott. Két hónap múlva jelentkezett, hogy a cseppek hatására oly mértékben megváltozott az élete és az egészsége, hogy szeretné hozzám elhozni az édesanyját. Azóta sikeresen alkalmazom a virágterápiát hasonló esetekben és a családállítások által felszínre hozott traumák feldolgozásához."

* * *

7. Lépés

"A vidámság minden erény anyja."

A hétköznapi életben vajon mire áll a szemed? A szépre, a jóra, a vidámságra? Vagy esetleg a csúnya és szomorú dolgokra? Mit érzékelsz először? Ha rendszeresen az utóbbit, akkor még nem vagy kész, még dolgoznod kell magadon.

Gondoskodj arról, hogy mindennap kerüljön az életedbe humor és jókedv, akár egy fotó, egy vicc vagy egy kisfilm által. Ha mindennap tudatosan teszel az életedbe egy kis humort, hamarosan vidámsággal, örvendezéssel tarkított életet fogsz élni. Kezdésként lásd meg, vedd észre, tudatosan éld meg a hétköznapi élet kacagtató pillanatait.

* * *

Sikert, boldogságot, szép szerelmet, bőséget kívánok!

Szeretettel: Éva Ilona

Boldogság Terápia * * *