- Groot Whisky Basisboek

Uitgever: Ducksingel ProductionsISBN: 9789082159813©Pim van Wel

Voor de kenner en de beginnende liefhebber

Te koop in de Apple Bookstore voor slechts € 6,99: Een inspirerende inleiding in de whiskywereld voor hen die aan het begin staan van deze ontdekkingsreis, een soms verrassende en misschien wel onthutsende kijk op die wereld voor de gevorderde whiskydrinker. Bekende en minder bekende bronnen worden hier aangeboord. Wie nog niet enthousiast was over whisky is het na lezing van dit interactieve boekwerk beslist!

Met zelftesten op het eind.

review in de Apple Bookstore:

Verrassend, informatief en leuk! ★★★★★

by DriesDHGV - Feb 22, 2015

Wat een verrassend, informatief en leuk boek over whisky, óók voor een niet-whisky-drinker! De schrijver weet in een prettige en toegankelijke schrijfstijl zijn enthousiasme voor het 'levenswater' over te brengen. De toegevoegde filmpjes, anekdotes, infoblokjes, slide-shows, animaties, links en onderkoelde humor maken dit boek plezierig afwisselend en levendig. Als niet-whisky-drinker voel ik mij ingewijd in de wereld van whisky, en zelfs een beetje in die van de whisky-liefhebber.

Neem alvast een kijkje op de ondersteunende website van het Groot Whisky Basisboek, of lees dit fragment!

Gratis pdf-versie!

NB: dit e-boek is een multimediaal, interactief e-pub-format dat alleen is te lezen in de gratis Apple-applicatie Books (op iPad en Mac)! Voor wie niet over een iPad of Mac beschikt, is er een NIET multimediale en NIET interactieve pdf-versie van het Groot Whisky Basisboek beschikbaar. Deze pdf-versie is GRATIS!

Versie 1.2

Op 12 september 2015 is versie 1.2 verschenen. Die bevat enkele correcties, verduidelijkingen en aanvullingen (belangrijkste: voor het bereiden van whisky is hard water gewenst, en niet zacht water zoals in de 1e versie werd vermeld).

Voor wie versie 1.0 al had aangeschaft is de nieuwe versie gratis. Op deze webpagina vind je hoe je die nieuwe versie kunt downloaden.