De Winkeldeur

Deur naar de boeken van DSP Books

Dit is de deur naar de Book Store van DSP Books, de boekenuitgeverij van Ducksingel Productions, en naar de boeken die DSP Books via derden uitgeeft.

Hiernaast kun je doorklikken naar de in deze winkel uitgestalde e-boeken en paperbacks. Of je vindt er doorverwijzingen naar andere onderdelen van DSP Books.

Ook papier!

Sinds 20 september 2018 is via deze Winkeldeur, naast de e-boeken van DSP Books, ook het werk dat DSP Books op papier laat uitgeven beschikbaar. Zie hiernaast bij Op papier.

Laatste Nieuws

 • NIEUWE UITGAVE! Sinds 20 november 2022 ligt bij de DSP Books-winkel 't Het van alles wat Vakantieboek in de etalage! Een zeer gevarieerde uitgave met verhalen, essay's, poëzie en grafisch werk van de hand van Pim van Wel. Ga naar de informatiepagina!

 • Gratis inkijkjes en ongepubliceerde verhalen
  Achter deze winkeldeur kun je nu ook kosteloos fragmenten uit de DSP-boeken lezen, maar ook hele verhalen (waarvan sommige slechts deels of helemaal niet op andere wijze zijn gepubliceerd)!
  Ga naar Voorproefjes en verhalen .

 • 4 stripverhalen in 1 band
  Nu als e-boek verkrijgbaar via internet-uitgeverij Lulu de verzamelband Factory's Finest van de DSP Comics Factory

 • filiaal bij Brave New Books geopend
  DSP Books heeft een filiaal geopend bij Brave New Books waar je terecht kunt voor de bij die uitgeverij verschenen DSP-boeken: Brave New Books/DSP Books (tot nu zijn dat de twee versies van Tussen Vluchten; de e-boekversie is hier met korting verkijgbaar).

 • Klein Whisky Basisboek / Wee Little Whisky Book
  In de Apple Store zijn nu als e-boek verschenen het Klein Whisky Basisboek en de Engelse versie, Wee Little Whisky Book. Zoals de titels al aangeven gaat het hier om een korte introductie in de wereld van whisky. Zie verder achter de winkeldeur.

Tussen Vluchten, 14 reisverhalen door Pim van Wel

De eerste DSP Books-uitgave van literaire non-fictie, op papier en als e-boek

'meeslepend', 'interessant', 'in één ruk uitgelezen', zie de reviews! En bekijk ook via deze winkel de bij de reisverhalen horende foto's!

DSP Artworks is nu Ducksingel Productions

Deze winkel is gelieerd aan Ducksingel Productions. De website hiervan heette eerst DSP ArtWorks. De website is zowel qua inhoud als qua vormgeving geheel vernieuwd en heet nu gewoon Ducksingel Productions.