Prikbord

 
Wenst u een 'zoekertje', zoals bijvoorbeeld 'kat / hond vermist' of 'nieuwe thuis gezocht', enz... te laten opnemen op mijn prikbord, stuur dan een mailtje met tekst en foto + uw gegevens (naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en andere belangrijke informatie) naar dierenartselke@gillijns.be

Vergeet a.u.b. niet, mij te verwittigen zodra het vermiste huisdier of de gezochte 'nieuwe thuis' gevonden is, of wanneer het zoekertje van de website mag worden verwijderd.

Elke


Moustie vermist

Sinds enkele dagen is Moustieonze gecastreerde kater van 12 jaar (zie foto) vermist. Van nature is hij heel schuchter voor mensen die hij niet kent, waardoor we vermoeden dat hij aangereden is en misschien naar een dierenartsenpraktijk is gebracht.


Hij bevond zich vermoedelijk in de buurt van onze woning, aan de Borsbekestraat 140 te 9551 Ressegem en is niet gechipt.


Mocht iemand Moustie hebben gezien of weten waar hij zich bevindt, kan bellen op het nr. 0477/668038 (Pieter De Bisschop, Borsbekestraat 140, 9551 Ressegem).  We zouden dit erg op prijs stellen!

Elke

Pub. 21/03/2017