Homepage

                                                            
                                
Dierenarts Elke Gillijns 
- kleine huisdieren - 
9550 Hillegem (Herzele) 

Tel. : 053/63 21 10 

website : 
e-mail : 

* * * * * 

Vaste spreekuren: 

Maandag : 19:00 - 20:30 
Dinsdag : 17:00 - 18:30 
Donderdag : 17:00 - 18:30 
Vrijdag : 17:00 - 18:30 
Zaterdag : 10:00 - 11:00 

Consultaties buiten de vaste spreekuren : na afspraak
Geen consultaties via e-mail of telefoon : zie Consultaties 
Huisbezoeken : na afspraak 
Spoedgevallen/wachtdienst : zie Consultaties
 
Op deze site vindt u informatie over mezelf en over mijn praktijk voor kleine huisdieren (honden, katten, konijnen, knaagdieren, duiven,....), via een simpele klik of tik op de menu-items van de horizontale navigatiebalk hierboven en op diverse andere links op de site.

Op de linkerzijbalk (op gekleurde achtergrond) worden onder de rubriek "ACTUEEL" korte berichten gepost; voor verdere details klikt of tikt u op de desbetreffende link(s). 
 
In het rechtervak van deze pagina ziet u mijn virtueel 'uithangbord', d.w.z. mijn contactgegevens en een overzicht  van de consultatiemogelijkheden; meer uitleg krijgt u door te klikken/tikken op de links in het 'uithangbord', of op 'Praktijkinfo' in de horizontale navigatiebalk.

Ik streef er voortdurend naar, uw huisdieren de best mogelijke zorg te verlenen, met een optimale levenskwaliteit voor ogen. Aan een persoonlijke band met u en uw huisdieren hecht ik veel belang. Het is immers mijn vaste overtuiging dat een relatie gebaseerd op een open communicatie, wederzijds vertrouwen en respect in grote mate bijdraagt tot een kwalitatief hoogstaande diergeneeskunde en een duurzame klanttevredenheid.

Aarzel niet om mij te contacteren als u vragen hebt in verband met uw huisdier(en)!

Deze website wordt regelmatig bijgewerkt.  De datum van de laatste update vindt u onderaan rechts.  Kom dus regelmatig eens een kijkje nemen!
 
Uw dierenarts

Elke