Bemutatkozás


Üdvözöllek kedves látogató
Sokat gondolkodtam, hogy mi szépet és jót írjak most ide? De semmi érdemleges nem jutott eszembe. Hiszen miért is készít az ember honlapot magának, vagy másoknak, magáról illetve a környezetéről.

Nos, valószínű azért, mert valami célja van vele. Az évek során összegyűjtött információkat, emlékeket könnyen elérhetővé lehet tenni egy honlapon és megosztani a világ bármely részén élő rokonokkal, ismerősökkel, barátokkal.

Az eredeti szakmám villanyszerelő, de már régóta nem gyakorlom, mivel nyugdíjas vagyok. Szakmámból adódóan nem sok közöm van a számítástechnikához. Az 1990-es évek elején vettem az első számítógépet (Commodore 64) a gyereknek játszani, aztán magam is elkezdtem használni. Előtte azt sem tudtam, hogyan kell bekapcsolni egy PC-t. Azóta "autodidakta" módon tanulgattam, ami a számítógéppel kapcsolatos. Gyermekeim iskolai tanulmányai során szükségszerűen kellett a számítástechnikával foglalkozni. Mivel az új technikai dolgok mindig érdekeltek, sokat kérdeztem és tanultam tőlük, valamint az ismeretségi körömben lévő számítástechnikához értőktől. Az érdeklődésemhez kapcsolódó felhasználói programokat a gyakorlatban próbáltam elsajátítani, hasznosítani.

Nagyon szeretem az internet adta lehetőségeket kihasználni, és a szerzett információkat másokkal is megosztani. Nyugdíjasként lehet is rá időt szakítani, és a szellemet ezzel frissen tartani.

Jó barangolást az oldalamon!

Csernyin Sándor
Website counter
Látogatók 2011.02.22.óta