Reise

Flyreiser

Nærmeste flyplass til feriesenteret Panorama Dreams ligger i Burgas (ca 3 mil). Flyplassen i Varna ligger imidlertid heller ikke mer enn 9 mil unna. Det kan være penger å spare på velge den flyplassen som gir lavest flyreise kostnad, både på tur- og returreise.

Kart over Sunny Beach ved Burgas på sørvestkysten av Svartehavet


 

Norwegian flyr direkte fra Oslo til både Burgas og Varna ukentlig i sommerhalvåret, og fra flere byer i perioden juni - september. Link til Norwegian på internett her:

Norwegian

Det går direkte charter fra Oslo i perioden mai - september, og flere byer som f eks Stavanger, Bergen, Trondheim og Tromsø i høysessongen. Her kan du søke opp informasjon om flyreiser hos noen av charterselskapene. Da søker du i tilfelle på ”kun fly”:

Apollo

Startour  

Ellers har jeg funnet litt mer info om Bulgaria og for så vidt også flyreiser, på solfaktor sin internettside her:

Solfaktor

Flyreise med lavprisselskapet Sterling direkte fra Gøteborg eller København kan eventuelt kombineres med reiser fra Norge til Danmark. Mer informasjon om sterlings tilbud her:

Sterling

Som en oppsummering eller siste alternativ til slutt, kan du prøve søkemotoren "flybilligst", som kan gi deg fin oversikt over laveste pris blandt mange forskjellige flyselskaper, og vise alternative priser på dager i nærheten av reisedagen du søker på:

Flybilligst.com

Adkomst fra flyplass

Feriesenteret Panorama Dreams ligger ca 1/2 times kjøring fra flyplassen i Bourgas og 1,5 time fra flyplassen i Varna. Transport kan enten skje ved å bestille plass på buss gjennom reiseselskapet eller ta en taxi fra flyplassen (maxi-taxi er tilgjengelig). Imidlertid anbefales å avtale henting på flyplassen med kontakter som jeg har på stedet. Da kan du bli hentet av lokalkjente folk som vil vente på deg med ditt navn på plakat i ankomsthallen. De henter besøkende på flyplassen til en kostnad på ca 70 Leva / NOK, ferdig avtalt på forhånd.

Når du er vel framme på senteret, har driftsselskapet Dreamville ltd rengjort og klargjort leiligheten med oppredde senger og rene håndklær. Nøkkel utleveres i resepsjonen iht avtale.

Så er det bare å bade, kose seg og få med seg opplevelser for livet :o)

F eks på stranden i Sunny Beach...Eller kanskje på isbar

 

Comments