Nytt‎ > ‎Arkiv‎ > ‎

Litt om lagkampene i 2013

1. laget for herrer rykket opp til 2.divisjon

En meget god sesong fra vårt 1.lag gjorde at de er nå er klar for 2.divisjon. De vant sin pulje i 3.divisjon avdeling C foran OTK3 og Furuset2.
På laget spilte: Morten Alver, Runar Henriksen Jørstad, Per Schartum-Hansen, Ole Marius Mariendal, Alexander Westheim Jensen og Espen Holm. Vi håper klubbens medlemmer vil komme å støtte opp om laget i 2014 og ikke minst se mye god tennis!

2. laget for herrer holdt seg i 3.divisjon

Det var med et nødskrik BTK2 klarte å holde seg i 3.divisjon etter 2013 sesongen. Det var et par jevne kamper som ikke helt gikk lagets vei i år, som gjorde at de måtte kjempe om å holde seg i divisjonen. Men det klarte de, og vi ser frem til flere spennende kamper neste sesong.
På laget spilte: Eivind Aas, Alexander Westheim Jensen, Petter Heier, Anders Winnæss, Martin M. Olsen og Espen Holm

Veteran lag damer

Veteranlaget for damer spilte i pulje 4 i veteranlagserien for Østlandet. De sto med en seier, en uavgjort og tre tap etter årets sesong og spiller med det også i pulje 4 i veteranlagserien neste år.
På laget spilte: Gitte von Ubisch, Rebecka Jensen, Tori Sletner, Gisela Wiese-Hansen, Kristin Lund, Toril Skjetne

Veteran lag herrer

Veteranlaget for herrer spilte i pulje 4 i veteranlagserien for Østlandet. De sto med tre uavgjort og tre tap etter året sesong. Det var mange jevne lag i bunnen, men laget hadde ikke helt marginene med seg og rykker ned til pulje 5 i 2014.
På laget spilte: Stig Carlsson, Bjørn Størkersen, Arne Hansen, Trond Stadheim, Snorre Rustad og Lars Lund.