Welkom bij AVR'69

De inschrijving voor de van Dingenen L'Avant Sylvestercross is geopend!

Van Dingenen Transport L'Avant Sylvestrecross
Na de mooie jubileum-editie van vorig jaar, met toch zo 'n 500 deelnemers maken we ons op voor de 51e L'Avant Sylvestrecross!!
 Datum dit jaar 8 DecemberMis deze klassieker niet!! Er is een trimloop met afstanden vanaf 1050m, een wedstrijd en een mooie wandeltocht uitgezet. 
Voor meer informatie klik je hier! 
Het parcours is gelegen aan de Burgemeester Willekenslaan te Reusel.

Sponsoren en adverteerders AVR '69

Algemene Informatie AVR '69

De Reuselse atletiekvereniging AVR’69 is met ruim 350 leden een van de grotere en actievere atletiekverenigingen in Noord Brabant. AVR’69 houdt zich bezig met alle facetten van de atletieksport en heeft een breed aanbod van verschillende activiteiten.Voor kinderen is het al mogelijk om lid te worden van de vereniging in het jaar dat ze 5 jaar worden. Voor een grote groep jeugd tot en met masters (veteranen) wordt er aan wedstrijdatletiek gedaan. Verder is er voor elk niveau een trim/loopgroep. Ook is er een wandelgroep die twee keer per week een mooie wandeling maakt, meestal door het buitengebied. Volwassenen kunnen één keer per week gymmen/trimmen in de sporthal. Tot slot bestaat er ook nog de mogelijkheid om te skeeleren. Met deze diversiteit aan trainingen kan iedereen van jong tot oud, bij AVR’69, sportief en ontspannen op zijn eigen niveau bezig zijn! Het belangrijkste doel van AVR’69 is het beoefenen en het bevorderen van de atletieksport. Dit doel tracht de vereniging te bereiken door het verzorgen van trainingen, deel te nemen aan wedstrijden, wedstrijden te organiseren en door het initiëren van bijzondere evenementen op het gebied van de atletieksport. Naast het sportieve doel is AVR’69 ook een gezellige vereniging. De uitstekende sfeer binnen de vereniging zorgt ervoor dat een groot aantal leden vrijwillig zijn steentje bijdraagt aan allerlei commissies. Zo organiseert AVR’69 jaarlijks enkele grote wedstrijden met regionale en landelijke bekendheid. De belangrijkste evenementen zijn ongetwijfeld de L’Avant Sylvestre crossloop, de Hermans Assurantiën Duatlon en de Imants Grensloop. Ook worden er op de atletiekbaan en in de sporthal diverse wedstrijden georganiseerd. Naast deze bekende activiteiten zijn er nog diverse commissies actief die voor verschillende trainingsgroepen activiteiten opzetten. AVR’69 is een actieve, gezellige en veelzijdige sportvereniging! Geinteresseerd? Kom gerust een langs. Je mag 4 keer gratis, geheel vrijblijvend meetrainen. Voor meer info, zie de pagina: Lid worden.


https://www.facebook.com/avr69atletiekvereniging

Hardlopen voor beginners bij AVR’69

Begin jij ook met hardlopen in onze Startersgroep op 26 November bij AVR ‘69?
https://drive.google.com/file/d/1nyWunPIFs4lbwJ_gERjg3pz36N69UZto/view?usp=sharing

Op Dinsdag 26 november is het weer zover, dan starten we met een nieuwe startersgroep bij AVR’69. Wij trainers staan te popelen om weer een leuke groep te trainen. Buiten sporten/hardlopen kan heel goed in het doorgaans heerlijke najaarsweer en is ook voor jou weggelegd! Gezellig in een gemotiveerde groep samen hardlopen en werken aan je conditie, je verbrandt massa’s calorieën en je gaat weer fit en vol energie door het leven! Na tien weken trainen met je loopmaatjes en trainers ben je helemaal klaar voor de finishloop. Je bent dan in staat om ongeveer 30 minuten aan een stuk te hardlopen! Ervaren enthousiaste trainers helpen je zover te komen, verantwoord, veilig en stimulerend. Ook sportievelingen die al eerder hebben gelopen en de draad weer op willen pakken en een verantwoorde doorstart willen maken zijn van harte welkom!
De eerste training start op Dinsdag 26 november op het terrein bij AVR’69 van 20.15u tot 21.30u. Lees hier verder....
Meer over beginnen met hardlopen vind je op de pagina start running

Hermans Assurantiën Duatlon.

https://sites.google.com/site/avr69atletiek/Hermans-Assurantien-Duatlon
Uitslagen 2019

Ook de foto's staan op de Duatlon-pagina!
Voor meer info klik je hier

Bootcamptraingen op de maandagavonden


Sponsoractie met AVR '69

Indoorwedstrijd 26 oktober

Koploper Oktober

.
De koploper van Oktober is uit. Klik hier om deze uitgave te lezen. In deze koploper verslag Euregio baanwedstrijd, info bestuur, info over de clubcrosscompetitie 2019-2020, diverse uitslagen, info over de training en wedstrijden vanaf 1 november en meer....  Snel lezen dus.

Bostraining pupillen en CD junioren Winterseizoen 2019-2020

Het cross seizoen gaat weer van start!!
De nieuwe kalender met bostraining voor pupillen en CD junioren voor het winterseizoen 2019-2020 vind je hier! Ook terug te vinden in de bovenbalk onder trainingsinfo.

Euregio Baanwedstrijd

De eerste foto's van de Euregio baanwedstrijd, gehouden op 5 oktober vind je hier!
Uitslagen van de wedstrijd zijn hier te vinden.
https://photos.app.goo.gl/LPQGktka7Fw3GJF2A

Foto's pupillen en C-D juniorenkamp

Foto's van het pupillen en C-D juniorenkamp van 26-29 september.
Klik op de foto om te kijken!!!
https://photos.app.goo.gl/cxvmz8fxv7hMvVp49

Kom binnen sporten bij AVR’69!

Dat bewegen goed is voor lichaam en geest…. Daar is iedereen het over eens! Er zijn vele aanbieders in sport en bewegen. Graag willen wij uw bijzondere aandacht vragen voor een uniek sportaanbod in Reusel, namelijk de trimgroep indoor van AVR’69! Iedere woensdagavond tussen 20:00 uur en 21:00 uur sporten zij onder leiding van een ervaren, deskundige trainster in ontspannen sfeer. Deze gym/trim activiteit wordt voor u op een ongedwongen manier samengesteld waardoor iedereen na afloop met een voldaan gevoel naar huis gaat. Bent u op zoek naar een gezellige, sportieve activiteit die ook nog eens in de avond wordt aangeboden, dan zult u zich ongetwijfeld thuis voelen bij de indoor trimgroep van AVR’69! U kunt kosteloos 4 keer meetrainen alvorens u besluit lid te worden.  U bent van harte welkom op woensdagavond in het Sporthuis Reusel, Schutsboom 1. 

Sponsoren en adverteerders AVR '69