Welkom bij AVR'69

Reusel in the Mix 22 en 23 juni - 2019 Jubileumevenement AVR’69 en Concordia

De Reuselse Atletiekvereniging AVR’69 viert haar 50-jarig jubileum in 2019! En dat doet zij samen met de Reuselse Muziekvereniging Concordia, die haar 100-jarig jubileum viert in hetzelfde jaar!
We hebben de krachten gebundeld om in het weekend van 22 en 23 juni een geweldig evenement te organiseren genaamd Reusel in the Mix. Een evenement voor alle leeftijden, voor alle inwoners van De Kempen, voor feestvierders en sportievelingen, voor iedereen die houdt van een combinatie in Spel, Sport en Feest. 

Zaterdag 22 juni kan iedereen vanaf 15 jaar meedoen, zondag 23 juni is voor kinderen vanaf 6 t/m 14 jaar.

Dit unieke evenement wil je natuurlijk niet missen! Verzamel je vrienden, familie, buren, sportmaatjes, verenigingsleden, klasgenoten of collega’s en geef je snel op als team. En of je nu wel of niet sportief of muzikaal bent, dit weekend wordt voor iedereen geslaagd, dat beloven wij je! Opgeven met je team kan vanaf 1 november 2018. Meer info over Reusel in the Mix, programma en inschrijven etc. .... Lees hier verder!.

Sponsoren en adverteerders AVR '69

Algemene Informatie AVR '69

De Reuselse atletiekvereniging AVR’69 is met ruim 350 leden een van de grotere en actievere atletiekverenigingen in Noord Brabant. AVR’69 houdt zich bezig met alle facetten van de atletieksport en heeft een breed aanbod van verschillende activiteiten.Voor kinderen is het al mogelijk om lid te worden van de vereniging in het jaar dat ze 5 jaar worden. Voor een grote groep jeugd tot en met masters (veteranen) wordt er aan wedstrijdatletiek gedaan. Verder is er voor elk niveau een trim/loopgroep. Ook is er een wandelgroep die twee keer per week een mooie wandeling maakt, meestal door het buitengebied. Volwassenen kunnen één keer per week gymmen/trimmen in de sporthal. Tot slot bestaat er ook nog de mogelijkheid om te skeeleren. Met deze diversiteit aan trainingen kan iedereen van jong tot oud, bij AVR’69, sportief en ontspannen op zijn eigen niveau bezig zijn! Het belangrijkste doel van AVR’69 is het beoefenen en het bevorderen van de atletieksport. Dit doel tracht de vereniging te bereiken door het verzorgen van trainingen, deel te nemen aan wedstrijden, wedstrijden te organiseren en door het initiëren van bijzondere evenementen op het gebied van de atletieksport. Naast het sportieve doel is AVR’69 ook een gezellige vereniging. De uitstekende sfeer binnen de vereniging zorgt ervoor dat een groot aantal leden vrijwillig zijn steentje bijdraagt aan allerlei commissies. Zo organiseert AVR’69 jaarlijks enkele grote wedstrijden met regionale en landelijke bekendheid. De belangrijkste evenementen zijn ongetwijfeld de L’Avant Sylvestre crossloop, de Hermans Assurantiën Duatlon en de Imants Grensloop. Ook worden er op de atletiekbaan en in de sporthal diverse wedstrijden georganiseerd. Naast deze bekende activiteiten zijn er nog diverse commissies actief die voor verschillende trainingsgroepen activiteiten opzetten. AVR’69 is een actieve, gezellige en veelzijdige sportvereniging! Geinteresseerd? Kom gerust een langs. Je mag 4 keer gratis, geheel vrijblijvend meetrainen. Voor meer info, zie de pagina: Lid worden.


https://www.facebook.com/avr69atletiekvereniging

Activiteiten jubileumjaar!

2019 is een bijzonder jaar voor AVR: we vieren dit jaar namelijk ons 50 jarig jubileum. En dit pakken we groots aan! We organiseren de Brabantse Kampioenschap 10 km tijdens onze Grensloop en tijdens ons Jubileumweekend van 21 t/m 23 juni hebben we een receptie, groots Jubileumfeest voor (oud)leden en vrijwilligers, organiseren we het sportieve evenement Reusel in the Mix voor iedereen uit Reusel en omstreken en staat er een wandeling voor iedereen op het programma. Meer informatie vind je onderhet kopje 50 jarig jubileum in de bovenbalk. Geef je snel op voor alle activiteiten, of als vrijwilliger!

Nieuwe sponsoractie met AVR '69

Koploper April

.
De koploper van  April is uit. Klik hier om deze uitgave te lezen. In deze koploper info over het jublieumjaar, info bestuur, eindstand crosscompetitie, uitslagen athletic-champs wedstrijd pupilen. Uitslagen competitie junioren en senioren, de laatste crossen en alweer de eerste wegwedstrijden 
In de bovenbalk van de website is een kop bijgekomen "50 jarig jubileum" waar je alle informatie kan vinden over alle activiteiten in dit jubileumjaar.

Hardlopen voor beginners bij AVR’69

Kom naar buiten, beleef het voorjaar en loop lekker mee!!
Eerste training was op dinsdag 16 april! Instromen in deze groep is nu nog gemakkelijk.

https://drive.google.com/file/d/1Y2TKoQMFVAsX15vrh_mO56PC5vD11U9o/view?usp=sharing
"Lopen voor beginners" is een specifieke cursus zoals die bij vele verenigingen die zijn aangesloten bij de atletiekunie georganiseerd worden. Dankzij een gepast trainingsschema en begeleiding door een gespecialiseerde trainer ben je na 10 weken in staat om zonder problemen al een flink stuk te joggen. Joggen is de uithoudingssport bij uitstek. Het grote voordeel van deze gezonde en goedkope sport in open lucht is dat je overal en op elk tijdstip kan joggen. Trainen in een groep is het effectiefst, gezellig bovendien. Vergeleken met andere sporten heb je ook niet zoveel tijd nodig om een goede conditie op te bouwen. Je bent steeds lekker buiten en dat je daarbij ook nog flink wat calorieën verbrandt is natuurlijk mooi meegenomen.

Op dinsdag 16 april 2019 starten we met een nieuwe cursus voor beginnende lopers op en rond het sportterrein van AVR’69. Lees hier verder.... 

Meer over beginnen met hardlopen vind je op de pagina start running

Imants Grensloop & Hollandershoeve Mini-Survivalrun

Indoor Clubkampioenschappen AVR ’69 Zondag 31 maart

https://drive.google.com/file/d/1JZz7sUCsl3m6P1GeC_Vj-NYTqhJrvNif/view?usp=sharing
Zondag 31 maart 2019 is het weer zover. A.V.R.’69 organiseert weer de Indoor-Clubkampioenschappen voor alle atleten van onze vereniging. De opzet van dit atletiekspektakel is weer hetzelfde als in voorgaande jaren. Iedereen die in het verleden al eens meegedaan heeft zal zich deze prachtige sportdag nog ongetwijfeld herinneren. Dit mag je gewoon niet missen! Vooral voor de nieuwkomers in de vereniging is dit evenement een uitstekende manier om eens te kijken hoe het er bij wedstrijden aan toe gaat. Bij deze kampioenschappen gaat het er ook heel gemoedelijk en sfeervol aan toe. Lees hier verder....

Kom binnen sporten bij AVR’69!

Dat bewegen goed is voor lichaam en geest…. Daar is iedereen het over eens! Er zijn vele aanbieders in sport en bewegen. Graag willen wij uw bijzondere aandacht vragen voor een uniek sportaanbod in Reusel, namelijk de trimgroep indoor van AVR’69! Iedere woensdagavond tussen 20:00 uur en 21:00 uur sporten zij onder leiding van een ervaren, deskundige trainster in ontspannen sfeer. Deze gym/trim activiteit wordt voor u op een ongedwongen manier samengesteld waardoor iedereen na afloop met een voldaan gevoel naar huis gaat. Bent u op zoek naar een gezellige, sportieve activiteit die ook nog eens in de avond wordt aangeboden, dan zult u zich ongetwijfeld thuis voelen bij de indoor trimgroep van AVR’69! U kunt kosteloos 4 keer meetrainen alvorens u besluit lid te worden.  U bent van harte welkom op woensdagavond in het Sporthuis Reusel, Schutsboom 1. 

Sponsoren en adverteerders AVR '69