Susi AnechinaSusi Anechina (Barcelona, 1962). Llicenciada en Belles Arts, Universitat de Barcelona, el 1987. Des del 2006 és  professora d' educació visual i plàstica a l'ESO i de dibuix tècnic a Batxillerrat, a l'Institut Mercè Rodoreda, a l'Hospitalet.


 

 

 


https://www.facebook.com/pages/Susi-Anechina/276325292509148

 

Visiteu la pàgina web de l'autor: Susi Anechina
Ha fet diverses exposicions  a la ciutat:

LH, Línia de l'horitzó. Exposició del 25 de maig al 17 de juny 2012. L' Hospitalet de Llobregat: Auditori Barradas.

Fragments de memòria. Exposició del 4 de novembre al 28 de desembre 2008. L' Hospitalet de Llobregat: Centre Cultural la Bòbila.

Veus, blues, una mirada. Exposició novembre 2007. L' Hospitalet de Llobregat: Centre Cultural Bellvitge

Dones que miren el blues. Exposició del Del 23 de novembre al 22 de desembre 2006. L' Hospitalet de Llobregat: Centre Cultural Collblanc la Torrassa.

Microcosmos. Exposició del 12 al31 de gener 2004. L' Hospitalet de Llobregat: Centro Cultural La Bòbila.

 
 
http://aladi.diba.cat/search~S23*cat/?searchtype=a&searcharg=anechina&searchscope=23&sortdropdown=-&SORT=D&extended=0&searchlimits=&searchorigarg=aalgaba


 
 
 
López Poy, Manuel. Los Días azules. Ficciones del blues. Barcelona: 66 rpm, 2012.


Susi Anechina es la autora de las láminas que ilustran cada uno de los relatos escritos por Manuel L. Poy y que dan forma a Los Días Azules; relatos de ficción cuyos protagonistas reales se convierten en los imprescindibles compañeros de viaje por el fascinante mundo del blues, desde el corazón del Delta de Frank Frost hasta el viejo barrio de Louis Amstrong, pasando por casuales encuentros con Bessie Smith, negros con pistolas dispuestos a cantarnos el gospel más potente de Durham o pasearnos por Memphis al ritmo de Junior Wells.
 

Comments