Mar Boix

Visiteu la pàgina web de l'autor: Mar Boix

Nascuda a l'Hospitalet. Estudia a l'Escola Patufet Sant Jordi–Francesc Batallé i Aragonès de l'Hospitalet fins als 14 anys. Participa a l'esplai de la Torrassa, i al Club Infantil i Juvenil Bellvitge com a monitora, entre altres.

Premi al millor expedient de la llicenciatura i doctorada.

Menció especial (millor qualificació) al Mestratge en Alta Funció Directiva de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya (EAPC).

Ha treballat tant a l'administració pública, com a l'empresa privada, tant a Catalunya com a l'estranger. Més informació a: http://quepodemfer.wordpress.com/

Les vostres contribucions són benvingudes al blog.

Manual de supervivència del bon professional: 21 idees per no sucumbir en l'intent. 2a ed. rev.[L'Hospitalet de Llobregat]: M. Boix, 2016.

"Aquest llibre és per les persones que, malgrat tot, aspirem a fer bé la nostra feina. Un desengany darrere l'altre, de vegades arribem a una conclusió frustrant:

- Haig de ser més mala fe, més mal treballador, si vull que les coses em vagin bé

El progrés de la nostra societat, però, estaria en risc si tots els bons professionals acabéssim per cedir."

Manual de supervivència del bon professional: 21 idees per no sucumbir en l'intent: els aprofitats sota la lupa: un regal d'estratègies pel treballador responsable. 2a edició. [L'Hospitalet de Llobregat]: M. Boix, 2015.

El llibre desemmascara amenaces i proposa eines pràctiques per buscar l'equilibri entre ser un bon o bona professional i la pròpia supervivència (dignitat, salut, temps per la gent que estimem, il·lusions de joventut,...), sense confiar-ho tot a la nostra professionalitat (ni a la de l'entorn).

Manual de supervivència del bon professional: 21 idees per no sucumbir en l'intent. [L'Hospitalet de Llobregat]: M. Boix, 2014.

El llibre va dirigit a les persones que aspiren a ser bons professionals, i no volen deixar-hi la pell però tampoc tirar la tovallola. Treu punta a 21 qualitats del treballador o treballadora responsable en situacions concretes del nostre dia a dia. Per cadascuna, desemmascara amenaces i proposa eines pràctiques per buscar l'equilibri entre ser un bon o bona professional i la pròpia supervivencia (dignitat, salut, temps per la gent que estimem, il·lusions de joventut,...), sense confiar-ho tot a la pròpia professionalitat (ni a la de l'entorn).

¿Vols actualitzar la teva pàgina de L'H Escriu?

Utilitza aquest enllaç i envia'ns la informació omplint el formulari:

Darrera actualització: 23/07/2019