Hvalpe‎ > ‎

tidligere hvalpekuld

Alle hvalpen er flyttet til sine nye ejere.

Sporty Springers Elegida (Mocca) er nu parret med Whimsical De Los Tres Robles (Cinco)
Mocca har nu født 5 hvalpe. Der er kommet 3 hanner alle er brun/hvide og 2 tæver, en er sort/hvid og en er brun/hvid.
se ellers også Moccas hvalpe dagbog. Desværre så blev den lille sort/hvide acut syg og døde, så nu er der 1 tæve og 3 hanner alle brun/hvide.

09/2-14.
Her er nye billeder af hvalpene 4,5 uger gamle.

Tævehvalpen Aya 4,5 uger gammel.

Hanhvalp king 4,5 uger gammel.


Hanhvalp Rollo 4,5 uger gammel.


Hanhvalp Polle 4,5 uger gammel. 
03/02-14
Hvalpene er nu 4 uger gamle, de har fået ormekur, det vidste de nu ikke lige hvad de syntes om. Finn og jeg har lavet hvalpekravlegård i weekenden, så de har fået mere plads at boltre sig på. Dejligt når man har en kæreste der gider at hjælpe med et sådan projekt der har taget hele weekenden. Stort tak til Finn for denne hjælp.

Hvalpe kravlegården som bruger det meste af pladsen i gangen. Når den er lavet sådan så  går det ikke ud over karme og døre samt væg når de små poder bliver lidt større og skal bide i alting. De vil også gerne bide nu, men har ikke et så hårdt bid at de kan ødelægge noget endnu.

Aya og Polle, sidder i Moccas kurv og overvejer hvad de nu skal. King er i baggrunden.

Hvalpene nyder at have fået meget mere plads.


Mors kurv er nu altså også rigtig god at sove i.

King overvejer hvad han nu skal.

Rollo hygger sig med at ruske i tæppet og King leger med bolden.

Hey er der plads til mig i mors kurv siger Rollo.


27/1-2014
Hvalpene er nu 3 uger gamle og trives godt. De har fået klippet klør og de har fået lov til at smage på lidt hvalpemad. Hvalpemad er godt siger de 3 store hvalpe. Den lille han ville hellere have mælk hos son mor.
De 3 andre voksne hunde er ofte med i køkkenet og se og hilse på hvalpene.


 

Her sidder Diva, Solo og Zilje og holder øje med hvad der sker ved hvalpene. Hvis man nu lader som om man slet ikke er interesseret i hvalpene, så kan det være man kan snige sig til at hilse på hvalpene når Mocca er færdig med at give dem mælk.

Og ja ganske rigtigt så lykkedes det Zilje at hilse på hvalpene og hun var lykkelig.

Og på et tidligere tidspunkt lykkedes det Solo at komme til at hilse på hvalpene.
Mocca og Cincos hvalpe er nu 11 dage gamle. De spiser og sover så der er ikke så meget nyt at fortælle. Men snart begynder de at få øjne og kunne høre og så kommer den sjove tid. Den lille han er stadigt lille i forhold til de 3 store, men han tager fint på og har snart fordoblet sin fødselsvægt. Jeg skal dog stadigt være opmærksom på at de 3 store ikke får ham vippet af en babs, da han vægtmæssigt ikke kan klare at holde fast på en babs, hvis en af de store mener de skal stjæle den. Billedet lige neden under er af den lille han der får mælk, det er utroligt som de har kræfter når de suger mælk ud af deres mor.

Billede af hvalpene 5 dage gamle. Desværre så blev den sort/hvide tæve hvalp acut syg og døde, dyrlægen kunne ikke give mig en forklaring på hvorfor hun døde.
Så nu er der 1 brun/hvid tæve og 3 Brun/hvide hanner. 1 han er ikke reserveret.
Tæven i kuldet.


Den lyse han.


Den mørke han.


Den lille han som er temmelig spættet hen over ryggen.
Kommentarer

Comments