Startside

Far til hvalpene SE VCH NORD-JV-19 Astrospring's Satellit har sammen med sin ejer Ann Lundin været på udstilling i Danmark hvor han tog dansk certifikat, stort tillykke til Ann og Gossen.

Hvalpene er født den 24 Juni 2020

22.08.2020: Alle hvalpene er rejst til deres nye familier bort set fra Saffi (tidligere Berta) Happy Lean's Flat White som bliver boende her hos os. Vi ønsker dem og deres nye familier held og lykke med håbet om mange dejlige stunder med jeres nye familiemedlem.

Sissi har født 4 hanner og 4 tæver, se mere under Sissis drægtighedsdagbog og aktuelt hvalpekuld.

Alle hvalpene er reserveret.

Hvalpene er nu 7 uger gamle og der er fuld fart på dem meget af tiden. De har fået et stykke af haven som de kan boltre sig på og det nyder de. Det er dog ikke nemt at samle hunde hømmer op når 8 hvalpe gerne vil hjælpe.

Hvalpene ude for første gang. Det var meget interessant syntes de.

Hvalpene 11 dage gamle, billedet oven for.

20.05.2020. Sissi har i dag været til skanning og hun er konstateret drægtig med et stort hvalpekuld, så nu kan vi glæde os til en flok hvalpe

omkring den 25 Juni.

Far: Astrospring's Satellit (Gossen)

HD A, gonoskopi normal, øjenlyst uden anmærkninger.

Mor: Felicitous iPearl (Sissi)

HD B, gonioskopi normal, øjenlyst uden anmærkninger 29.01.2020.

Happy Leans Aladin (Timo)

Pussentorpet Liquorice Powder x Desperados Zilje

Har bestået begynderklasse markprøve med 2 præmie på Egebjerggaard den 17 Marts 2018. Stort tillykke til Palle og Pia.

Felicitous iPearl (Sissi) har bestået begynderklasse markprøve med 2 præmie på Jullund den 3 Marts 2018.

Den 4 Marts var hun på udstilling og fik excellent på udstilling i junior klasse.

Anita og Allan Overgaard har hvalpe efter Desperados X-Port (Solo), se mere om Solo under hans side. Mor er Tryd. HD A/A og øjenlyst uden anmærkninger. Der kom 7 hvalpe den 14 September 2017. Alle hvalpene er solgt.

Dette er Ida, en af Solo og Tryds hvalpe. Hun ejes af Louise Boddum Jacobsen og Asker Overgaard.

Sissi (Felicitous iPearl) side er opdateret den 11 Oktober.

Happy Lean's Jumper består forprøven til redningshund. Stort tillykke til Lissi Barnes og Jumper.

Velkomme Sissi.

Feliciteus iPearl

Så kom der ny hundehvalp hos os. Hun kommer fra kennel Feliciteus. Tak til Susanne og Gudrun for denne dejlige tæve.

RIP Desperados Zilje.

Måtte desværre sige farvel til Zilje den 3 Januar 2017. Hun har igennem nogle uger døjet med det ene øre, rystet på hovedet og gået med hovedet på skrå. Dyrlægerne har ikke rigtigt kunnet give en forklaring. Hun fik også problemer med at åbne munden. Hun har selvfølgeligt været til forskellige undersøgelser og i går blev hun skannet hvor det viste en stor svulst inde i det inderste øre som havde groet ud så trommehinden var sprængt og den var begyndt at gro ud i det ydre øre. Dette var ikke noget Zilje kunne leve med, så vi måtte tage den svære beslutning at aflive Zilje.

Zilje var den sødeste, dejligste og mest lærenemme hund man kunne tænke sig. Tak Inger Handegård for denne fantastisk dejlige hund.

Du er dybt savnet af både mig, Finn og Mocca. Nu skal Mocca vænne sig til at være ene hund.

Velkommen til kennel Happy-Lean's

Opdræt af engelske springer spaniels.

Så er der endeligt blevet tid til at få opdateret min hjemmeside.

Hele efteråret og december og det som der er gået af januar, har jeg og mine søskende brugt på at få ryddet min mors hus som blev solgt på 15 dage. Vi skulle finde ny bolig til min mor og få denne renoveret og få flyttet hendes ting ind i den så hun selv kunne flytte ind. Det har været hårdt for hende sådan at flytte efter 56 år i huset. Men nu er det ved at ligne et hjem og hun er ved at falde til der. Det er ikke helt nemt at flytte til et nyt sted når man er knapt 92 år gammel.

Nu mangler vi så at få tømt det lager sted hvor hendes ting har været og bliver opbevaret, da der ikke er plads til alt i den nye bolig.

I Maj tog Finn og jeg på udstilling i Tyskland med Solo og Mocca. Vi boede på et dejligt hotel ved Løssel og både Mocca og Solo blev Deutcher Champion på Dortmund udstillingen, Jubii.

Der er oprettet en ny side med champions.

Der har også været hvalpedag for Moccas 4 hvalpe fra hendes sidste kuld, en rigtig dejlig dag hvor vejret dog kunne have været lidt bedre, men de første timer var dog ok mht. vejret.

Billeder fra hvalpedagen med Moccas 4 hvalpe fra sidste kuld.

Desperados Zilje har fået hvalpe med Pussentorpet Liquorice Powder. der er kommer 6 tæver og 2 hanner i farverne sort/hvid, brun/hvid og brun/hvid/tan.

De er født den 15 December 2014.

Alle 8 hvalpe er solgt og flyttet til deres nye ejere.

31 Januar 2015. Så er der billeder af hver enkelt hvalp under Ziljes drægtighedsdagbog.

A

Anastasia knapt 7 uger gammel.

29 Januar 2015

Hvalpene er nu over 6 uger gamle. Ziljes drægtighedsdagbog er opdateret.

24 Januar 2015.

Jeg er desværre syg af influenza og har været det nogen dage, så derfor ingen billeder af hvalpene. Håber jeg snart bliver så frisk at jeg kan få taget billeder af hver enkelt hvalp.

På grund af afbud fra hvalpekøber er der stadigt en tæve der kan reserveres Hvilken kan jeg ikke sige endnu, da hvalpene først fordeles til de nye ejere når de er ca 7 uger gamle.

18 Januar 2015.

Happy-Lean's Valiant bruger madskålen til en lur efter de har spist. Valiant er sort/hvid/tan

8 Januar 2015

Hvalpene er nu blevet 3,5 uger gamle og de er flyttet i hvalpe kravlegården i vores gang så de kan få mere plads og de kan lære at gå på aviserne når de skal tisse og lave.

De får nu også mad i hver deres skål, eller næsten hver deres skål for der er kun plads til 7 skåle her. Det er stadigt noget af et gratteri når de får mad og de går gerne op i maden, så der er noget at rydde op for Zilje når de er færdige med at spise, både på hvalpene og i omgivelserne.

Der er lidt flere billeder under Ziljes drægtighedsdagbog.

03.01.15

Hvalpene er nu snart 3 uger og har fået deres første måltid.

Ziljes drægtighedsdagbog er opdateret.

26 December, der er nu billeder af hver enkelt hvalp under drægtighedsdagbog Zilje.

Happy-Lean's Nala 1,5 uge gammel.

18 December 2014.

Så har jeg endeligt computer igen og mit billede program er nu installeret. Så her kommer lige et par billeder af hvalpene.

Yderst til højre er de 2 brun/hvide tæver. De 2 sort/hvide hanner er den yderst til venstre samt den som ligger som nummer 3 fra højre. De 4 sort/hvide tæver ligger som nummer 2,3,4 og 5 fra venstre mod højre.

3 af de sort/hvide tæver, det er dejligt at kunne sove op af mors ben.

15 December.

Så er Zilje og Frasses hvalpe født. Det blev til 2 hanner og 6 tæver. De 2 hanner og 4 af tæverne er sort/hvide. 2 tæver er brun/hvide.

14 December. Dag 64 efter første parring. Dag 63 for 2 parring. Ikke så meget nyt Drægtighedsdagbog opdateret.

13 December. Dag 63 efter første parring. Dag 62 efter sidste parring.

zilje har det fint og har ikke travlt med at føde nogen hvalpe. Der er stor aktivitet i hendes mave det ser ud som om der er en fodboldkamp i gang der inde. Drægtighedsdagbogen er opdateret.

11 December. dag 61 efter 1 parring. Ziljes drægtighedsdagbog er opdateret.

8 December 2014. Ziljes drægtighedsdagbog er opdateret.

Far til hvalpene Pussentorpet Loquorice Powder (Frasse)

Mor til hvalpene Desperados Zilje (Zilje)

Kæmpe stort tillykke til Kari og Peter som med "Lykke" Happy-Lean´s Darlene Love Buxusson (Hvalp fra Ziljes 1 hvalpekuld) som fik endnu en 1 præmie på sporprøve og nu kan titulerer sig SE VCH. Flot arbejde.