Andreu Arbó i Trabado

Benvinguts a aquesta pàgina.

Aquest petit “site” vol ser un passeig en la meva vida: pensaments, opinions, aportacions, idees...

Com veieu a la barra de dalt hi ha els apartats publicats, escolliu allò que voleu saber.

Podeu aportar idees i suggeriments enviant-me un correu electrònic.

Agraïments

La pàgina va dedicada a tota la meva família i els meus amics, i.e a tots aquells que estimo i/o m’estimen. Sense ells no hi hauria sentit explicar el que faig, el que penso o el que somio...

Vull agrair als meus alumnes totes les idees que aporten i tota la vida que em donen.

Agrair també als amics tots els moments que han estat allà al meu costat.

A la meva família tot allò que m’ha ensenyat, sobretot a fer-me una persona que dóna més importància als sentiments que als materials.

Gràcies.

Aclariment El llenguatge utilitzat en aquesta pàgina en línia es basa en els fonaments de l'escriptura; és a dir, la comunicació entre persones; persones que comprenen una sèrie de signes units amb unes normes (més o menys establertes amb lògica). Així doncs, tot allò que hi ha escrit en aquestes planes fuig de l'art d'escriure, per tant no espereu trobar grans escrits explicant la meva vida, no espereu tampoc grans paràgrafs d'expressió perfecta, ni narracions per deixar-vos bocabadats i molt menys no espereu no trobar faltes ortogràfiques. No ho espereu, si no tindreu una decepció. (És indiscutible que l'art d'escriure és magnífic, meravellós miri com es miri. I tant de bo pogués saber milers de llengües i amb totes elles poder-me expressar de manera fluida i sense cometre errors... Com sabeu els que em coneixeu m'encanta parlar, expressar-me i comunicar-me... Però hem de ser realistes i demanar a tothom el mateix (i això no passa) i demanar allò que sigui possible per les seves capacitats...).