MARTIN PARTIO RY

KORONATILANNE

Uudenmaan maakunta on koronaepidemiassa kolmiportaisella asteikolla korkeimmassa eli leviämisvaiheessa. Lasten ja nuorten harrastustoiminnan jatkuvuudella on suuri painoarvo, mutta toiminnan tulee olla vastuullista ja kaikille turvallista.

https://uusimaa.partio.fi/uutiset/koronaohjeet/


KUVIA VUOSIEN VARRELTA

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

HYVINKÄÄN NUORIN

Martin Partio on 13-vuotias sekalippukunta Martin kaupunginosassa, Hyvinkäällä.

Lippukuntamme on Hyvinkään uusin ja nuorin lippukunta. Toimintaamme kuuluu sisukkuus, uuden oppimisen ilo sekä mahtavat johtajat. Lippukunnassamme on tällä hetkellä n. 30 jäsentä.


RETKEILY JA LEIREILY

Olemme osallistuneet jokaiselle alueellamme järjestetyille suuremmille leireille lähes koko lippukunnan voimin, joista seuraava on Valkama 2021, Hangon Syndalenissa. Järjestämme myös säännöllisesti lippukunnan keskeisiä viikonlopun mittaisia leirejä sekä ryhmien ja lippukunnan keskeisiä päiväretkiä.

LIITY JÄSENEKSI TÄNÄÄN!

Partio on hauska ja monipuolinen harrastus. Saat uusia ystäviä, joiden kanssa koet iloisia hetkiä, opit toimimaan luonnossa, käyt retkillä ja osallistut tapahtumiin. Partiossa toimitaan ryhmässä, yhdessä partiokavereiden kanssa. Kaikki ovat mukana toiminnassa, ketään ei jätetä yksin. Kaikki pääsevät oppimaan tekemällä itse.

Partio on tarkoitettu kaikille: lapsille, nuorille ja aikuisille. Partiossa jokainen kokee elämyksiä, oppii ja kasvaa ihmisenä. Tervetuloa partioharrastuksen pariin lippukunnassamme!


MARTIN PARTIO SOSIAALISESSA MEDIASSA

Martin Partio

@martinpartio