Martin Partio

Nyt on aika hypätä mukaan elämäsi seikkailuun

Partiossa opitaan tekemällä hyvässä porukassa ja partioharrastuksen voi aloittaa minkä ikäisenä vain!

Adventtikalenterimyynti 2019

Joulu lähestyy, ja adventtikalenterien myynti on alkanut! Adventtikalenterien tuotto ohjataan partiolaisten toimintaan ja me keräämme varoja erilaisiin tarpeisiin, esimerkiksi retken toteuttamiseen tai välineiden hankintaan. Kalenterin myyntipaikat sekä verkkokauppa löytyvät osoitteesta www.adventtikalenteri.fi.

Voit ohjata verkkokaupassa kalenterin tuotot meidän lippukunnallemme. Muista siis valita kohteeksi lippukunta Martin Partio!


Tervetuloa ostoksille!

Partio on hauska ja monipuolinen harrastus. Saat uusia ystäviä, joiden kanssa koet iloisia hetkiä, opit toimimaan luonnossa, käyt retkillä ja osallistut tapahtumiin. Partiossa toimitaan ryhmässä, yhdessä partiokavereiden kanssa. Kaikki ovat mukana toiminnassa, ketään ei jätetä yksin. Kaikki pääsevät oppimaan tekemällä itse.

Partio on tarkoitettu kaikille: lapsille, nuorille ja aikuisille.

Partiossa jokainen kokee elämyksiä, oppii ja kasvaa ihmisenä.

Tervetuloa partioharrastuksen pariin lippukunnassamme.


Partio on hauska ja monipuolinen harrastus, joka sopii kaikille. Partiossa leikitään, retkeillään, opitaan, saadaan uusia kavereita ja koetaan ikimuistoisia elämyksiä.

Partio on jaettu kuuteen eri ikäkauteen, jossa ikäkaudet suorittavat omia taitomerkkejä ja tehtäviä. Katso mihin toimintaryhmään sinä pääsitit mukaan.

Martin Partio on 12-vuotias Hyvinkään Martissa toimiva lippukunta. Lippukunnassamme on tällä hetkellä noin 30 jäsentä.

MARTIN PARTIO SOSIAALISESSA MEDIASSA

Seuraa meitä