Laptopproject

Beste ouder

Beste leerling


Alle leerlingen van OLVH moeten over een eigen laptop beschikken. Wat BYOD (Bring Your Own Device) precies inhoudt, lees je op deze website.

Leerlingen die nog geen toestel hebben of een apart toestel voor school willen, kunnen ingaan op de aankoop via de school. We werken hiervoor samen met The Rent Company. Het is mogelijk om een toestel te kopen, maar huren is ook mogelijk. Bij elk toestel is een ‘Care Pack’ (Schadedekking) inbegrepen. Waarom we de aankoop/huur via TRC sterk aanraden en welk toestel we gekozen hebben, komt u te weten via de infopagina van TRC.

Wenst u over te gaan tot het bestellen, klik dan hier.

Leerlingen die momenteel al een toestel hebben, moeten geen nieuw toestel kopen. Er zijn wel voorwaarden waar het toestel moet aan voldoen. Deze voorwaarden zijn terug te vinden bij het menu FAQ.


Wat met leerlingen van het 5de en 6de jaar?

Leerlingen die niet zo heel lang meer in OLVH school lopen, moeten ook beschikken over een laptop. Dit mag een toestel zijn dat ze meebrengen van thuis, maar ze kunnen ook een toestel aankopen of huren via The Rent Company. 

Wanneer de leerling de school verlaat, dan loopt het huurcontract verder, tenzij de leerling het contract zelf opzegt. Hij/zij moet dan de laptop in goede staat terugbezorgen aan The Rent Company. De leerling krijgt in dat geval de waarborg niet terug.


Nog vragen?

Bekijk zeker en vast eens de rubriek FAQ. Bijkomende vragen kunt u stellen via contact.