Praktische info

Lesuren

8.30 tot 11.45 uur (woensdag tot 11.20 uur)

13.10 tot 16.00 uur (vrijdag tot 15.00 uur)

Dagelijks is er opvang vanaf 7.00 uur en tot 18.30 uur. Klik hier voor meer info over onze voor- en naschoolse opvang (ook in de vakantie).

De leerlingen van de lagere klassen kunnen op maandag en donderdag studie volgen.

Brengen en ophalen van de leerlingen

De leerlingen kunnen vanaf 7.00 uur naar onze eigen voorschoolse opvang. Hiervoor moet niet op voorhand ingeschreven worden. Alle leerlingen die voor 8.00 uur op school aanwezig zijn gaan eerst naar de opvang.

Vanaf 8.00 uur gaat de schooldeur open en is er toezicht op de speelplaats. Om de kinderen veilig naar school te brengen is er een gemachtigd opzichter aanwezig. Er is ook een bemande kiss and ride zone aan de Stationstraat. Er is ook de mogelijkheid om de kinderen via onze veilige weg naar school te brengen. Onze school is namelijk toegankelijk via de parking aan het zwembad.

Over de middag sluiten we de deur van de school tot 13.00 uur voor de veiligheid van onze leerlingen.

Op het einde van de lesdag kunnen de leerlingen afgehaald worden, meegaan met een van onze rijen of meegaan met de fietsrij. Er is ook een rij voorzien naar de parking van het zwembad waar u in alle veiligheid en met ruime parkeermogelijkheid uw zoon of dochter kan ophalen. Kinderen die een kwartier na het einde van de schooldag niet afgehaald zijn worden naar de opvang gebracht.

Na de lesdag kunnen de kinderen ook naar de naschoolse opvang of naar de studie gaan. Klik hier voor meer info over onze opvang.

Maaltijden

speelplaats

eetzaal lager

eetzaal kleuter

tuin en rustige speelplaats