Adkomst

Bil

Kjør E39 ca 15 minutter vestover fra Kristiansand og ta av til venstre ved Tangvall på Rv 456. Derfra er det ca to km til Høllen brygge og tre km til Prestebukta. 

Høllen: Følg skilting fra Tangvall. Fra Høllen kan du ta taxibåt til Stolkilen.

Prestebukta: Følg skilting til Åros Camping. Kjør ca 200 meter forbi campingplassen og ta første vei til høyre- Følg denne i ca 1.3 km til du kommer til Prestebukta båthavn. Herfra kan du bruke båt eller gå til Stolkilen. Mange går til Stolkilen og hente båten som tilhører hytta, og henter bagasjen med den.

Parkering:

Kollektivt

Tog til Kristiansand og buss 40 fra Kristiansand busstasjon (like ved jernbanestasjonen) til Høllen eller Åros Camping. (Åros Camping ligger ca 25 min gange fra Prestebukta og Stolkilen).

Taxibåt

Taxibåt til Stolkilen kan bestilles fra Høllen Brygge. Det anbefales å bestille/avtale med taxibåten i god tid. 


Taxibåttilbudet NLF har brukt tidligere, og hatt fastprisavtale med, er dessverre nedlagt. 

Gange

Det er mulig å gå til Stolkilen fra Prestebukta eller andre steder langs Årsosveien. 

Det tar ca 15 minutter å gå fra parkeringsplassen i Prestebukta og hente egen båt til frakt av bagasje. Stien er merket med orange farge helt fra parkeringsplassen på Prestebukta til Stolkilen -og tilbake.

Langs Årsoveien ca 3-400 meter før Prestebukta er det en sti som er skiltet Stolkilen og som er refleksmerket.

Stien er en kupert natursti og det anbefales å pakke i sekk eller bag som kan bæres på ryggen. Trillekoffert er mindre egnet og må bæres.

Stiene egner seg heller ikke for barnevogn eller bevegelseshemmede. 

Tips: Mange benytter beina til Stolkilen, henter båten som tilhører hytta og kjører tilbake til Prestebukta for å hente bagasjen.

Følger du denne merkingen fra Prestebukta finner du fram til Stolkilen. Første merke er på bergveggen der stien starter.