Welkom bij de Lispeltuut.


Pauwenburg 8, 8226 TA Lelystad, 06-14398888www.lispeltuut.nl, info@lispeltuut.nl

School waar je leert samenleven.

Annie M.G. Schmidt, schrijfster van prachtige kinderboeken, verhaalde in haar boek Pluk van de Petteflet over de Lispeltuut. Een schelpdiertje dat Pluk helpt de juiste weg te vinden. Wij willen kinderen helpen zich te ontwikkelen naar zelfstandigheid, zelfredzaamheid en zelfverantwoordelijkheid, door voor de kinderen steeds een Lispeltuut zijn.

Voor ondernemende, betrokken en nieuwsgierige kinderen.

ONZE VISIE OP LEREN

Pluk je Hulp is onze vacaturebank.

Pluk je Hulp is onze vacaturebank. Leraren plaatsen de vacatures met een korte beschrijving van de hulpvraag. Kunt en wilt u ons helpen bij één van de openstaande vacatures, geef u dan op door te klikken op de gewenste vacature, of klik hier: plukjehulp@lispeltuut.nl) en ons een mail te sturen.

Bij voorbaat dank.

3 vacatures

Versterking bieb-ouders gevraagd.

Ons schoolfeest op vrijdag 1 februari 2019. Klikt u hier om ons te helpen ook ons schoolfeest weer tot een succes te maken.

Wifi-netwerk specialist gevraagd.

LispelBLOG januari 2019

week 4
meloenpeerkiwi

Maandag 21 januari 2019

Geplaatst op de pagina extra ⇒ snert voor het goede doel (Roparun).

Juf Marian werkt vandaag in Het Torenkamertje. Juf Tereza in Het Kraanwagentje (zij vervangt de vervangster..)

toegevoegd aan naar het VO: Open huis Maritieme academie Holland

Vandaag 2 teams ingeschreven voor het schoolvoetbaltoernooi ⚽. Programma e.d. volgt nog. Wedstrijden van 25 maart.

Voor het ⛹‍♀. schoolbasketbaltoernooi ⛹‍. (5, 6 en 7 februari) hebben we nog geen programma ontvangen. De teams vind je hier.

zondag 20 januari 2019

geplaatst op de pagina Lelystad Hoogbegaafd ⇒ nieuwsbrief 17-1-2019

vrijdag 18 januari 2019

Beste ouders/verzorgers van leerlingen van groep 8,

Op 8 februari krijgen alle leerlingen het eerste rapport mee. De leerlingen van groep 8 krijgen tevens het onderwijskundig rapport mee. Dit is een beknopt verslag dat wordt gedeeld met de middelbare school waar uw zoon/ dochter zich bij inschrijft. Hierop staat ook het advies van de leerkracht vermeld.

Het onderwijskundig rapport gaat in tweevoud mee. Wilt u één exemplaar ondertekenen voor ‘gezien’ en uiterlijk 25 februari weer meegeven aan uw zoon/ dochter? Inleveren kan bij de eigen leerkracht. Als er vragen zijn of toelichting nodig is, horen wij het uiteraard graag.


Deze info is ook geplaatst

op de pagina Naar het VO

Met vriendelijke groeten, De bovenbouwleerkrachten

  • eind groep 7: voorlopig advies van de leerkracht tijdens 15-minutengesprek
  • februari groep 8: advies van de leerkracht middels onderwijskundig rapport
  • april groep 8: 16/17 april: IEP-toets (eindtoets) groep 8. Wanneer de score lager uitvalt dan het advies, verandert er niets. Wanneer de score aanzienlijk hoger uitvalt dat het advies, zullen wij in gesprek gaan met de betreffende ouders.

donderdag 17 januari 2019

Juf Krishna is afwezig (onderzoek). 's Morgens werkt juf Daniëlle in De Flattekat, 's middags verdelen we de kinderen.

week 3
appelpomelosinaas-appel

maandag 14 januari 2019

Fijn!! Vervanging voor juf Marian is grotendeels geregeld! Op maandag (Kraanwagentje) en vrijdag (Torenkamertje): juf Paulien op ma 7-1, vr 11-1, ma 14-1 en vr 18-1 // juf Tereza op ma 21-1 en juf Marina op vr 25-1 // nog geen vervanging voor ma 28-1 (vr 1-2 werkt Klazien zelf - wo werkt Marian) // juf Jolieke van 4 februari t/m 29 maart elke maandag en vrijdag.

vrijdag 11 januari 2018

geplaatst op de pagina Naar het VO ⇒ plaatje van Porteum

geplaatst op de pagina Lelystad Hoogbegaafd ⇒ nieuwsbrief 10-1-2019

donderdag 10 januari 2019

Alle kinderen en collega's weer goed begonnen. Een mooi start van 2019 dus. Bijzonder welkom aan onze nieuwe collega's juf Relinde (in ZaZa's en Apeketting) en juf Manisha (in Stampertjes). Ook juf Marian zien we vaker terug, nog op arbeidstherapeutisch basis. Fijn dat de vervanging de komende weken op maandag en vrijdag wordt gedaan door juf Paulien, in verschillende obo-groepen. En, ook zeer welkom, een nieuwe extern vrijwilliger: juf Ada. Dit betekent dat uw kind soms met meerdere leraren en vrijwilligers te maken krijgt en dat we ook niet altijd kunnen vermelden wie waar werkt.

dinsdag 8 januari 2019

De inschrijving voor het basketbaltoernooi op 5, 6 en 7 februari is afgerond. Wil je toch nog meedoen.. dan moet je dat met meester Hans bespreken. Het lijstje vind je hier.

week 2 kom-kommerpeerman-darijn

zondag 23 december 2019

foto's toegevoegd aan het kerstfeestalbum (nu 310 foto's)

Schoolvoetbaltoernooi 2019 - Maandag 25 maart 2019 zullen we weer starten met het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi bij SV Batavia. Er wordt dit jaar gekozen voor een iets andere opzet, vanwege de veranderingen van aantallen en veldgrootte die binnen de KNVB zijn ingezet. Je kunt er als school voor kiezen om je aan te melden voor de volgende categorieën:

  • Jongens 8-8 (met kans op regiofinale)
  • Jongens 8-8 (recreatief)
  • Meisjes 8-8 (met kans op regiofinale)
  • Gemengd 8-8

NB: Alle wedstrijden zullen worden gespeeld op een half veld! Alleen kinderen uit groep 8 mogen meedoen.. (een enkele aanvulling van groep 7 mag). Wil je meedoen? Klik hier!

Je kunt je school inschrijven t/m vrijdag 25 januari 2019, dit is de uiterste datum! Na 25 januari gaan we starten met het maken van een schema en horen jullie meer. Met vriendelijk groet namens de werkgroep Schoolvoetbal, Sjaak Dijkstra, Patrick Boelhouwer, Ricardo van de Pol en Jasper Broekman.

Lees hier het LispelBLOG van december 2018.

Sponsor ons door uw online aankopen hier te starten

èn De Lispeltuut ontvangt een commissie, terwijl u hetzelfde betaalt.

Namens alle kinderen alvast bedankt.

Oude BLOGs kunt u vinden in het menu onder historie en dan onder Blog 2018 of Blog 2017 of in en onder presentaties.