Jalostustoimikunta

Jalostustoimikunta on hallituksen alainen neuvoa antava ja ohjaava toimikunta, jonka tehtävänä on paneutua lagotto romagnolon jalostuksellisiin kysymyksiin edesauttaen näin rodun tervettä kehitystä.

Jalostustoimikunta hoitaa tehtäväänsä muun muassa seuraamalla rodun kehitystä niin terveyden, ulkonäön kuin luonteen osalta, järjestämällä jalostustarkastuksia ja järjestämällä koulutus- ja keskustelutilaisuuksia lagotto romagnolon jalostuksesta ja kehityksestä.

Jalostustoimikunta toimii kasvattajien ja rodun harrastajien tukena muun muassa vastaanottamalla jalostuksellisesti kiinnostavia tietoja lagotto romagnolo -rodun kasvattajilta ja omistajilta sekä jakamalla tietoa. Jalostustoimikunta tekee yhteistyötä myös ulkomaisten rotuyhdistysten kanssa rodun teveyteen liittyvissä asioissa.

Jalostustoimikunta järjestää vuosittain rotuneuvottelun kasvattajille ja kaikille rodusta kiinnostuneille, missä laaditaan muun muassa jalostuksen toimintaohje ja valitaan jalostustoimikunnan jäsenet seuraavalle kaksivuotiskaudelle.

Koko jalostustoimikunnan tavoitat osoitteesta: jalostustoimikunta@lagottoromagnolo.fi


Kristiina Kallio

Sammatti

040 742 4746

krisse.kallio@gmail.com

Johanna Nilimaa

Jyväskylä

040 417 5985

johanna.nilimaa@gmail.com

Riitta Häyrynen

Porlammi

040 749 8603

riitta.hayrynen55@gmail.com

Anni Nevala

Oulu

041 5374 374

kennelfungo@gmail.com

Senja Mäkinen

Veikkola

senja@foogel.fi

Marisa Köngäs

Vantaa

0405402825

marisa.lagotto@gmail.com

Pentuvälittäjä

Salla-Mari Kuusinen

Tampere

040 833 9796

pentuinfo@lagottoromagnolo.fi