Om TRO2022

Om TRO2022

Liker du leir?

Lar du deg engasjere av kristen tro? Grubler du på de store og små tingene i livet? Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i kirka? Er du i 17-20 års alderen? Kanskje du går på videregående eller på folkehøgskole?

TRO2022 er for deg!

På TRO2022 vil du møte mange dyktige folk som jobber på ulike nivåer i kirka, i KFUK-KFUM og på MF. Vi skal lære mye, diskutere mye og sammen utforske teologi, kirke, tro og hvordan det er å jobbe i kirka.

HVA SKJER?

TRO2022 består av et variert og spennende program. Vi kommer til å ha litt undervisning. Det blir mye samtale og diskusjon. Vi skal på ulike oppdagelsesferder i kirker og i bøker, i gudstjenesteliv og i bibelen. Vi har med oss noen av landets beste folk på teologi, bibel, gudstjeneste og kirke til å undervise og til å være sammen med oss på oppdagelsesferdene våre.

Reise alene, eller sammen?

På TRO2022 kan du reise alene, eller sammen med noen du kjenner. Om du reiser alene, kan vi love deg at du vil bli kjent med mange bra ledere og deltagere under leieren, men det er jo alltid fint å kunne reise sammen med noen. Så dra gjerne med deg flere fra din menighet, gruppe, eller område!

HVOR SKJER DET?

TRO2022 har base på Rønningen folkehøgskole i Oslo. Her ligger vi i klasserom på flatseng, spiser noen av måltidene våre og har noe av programmet. Ellers vil mye foregå andre steder i Oslo, som på MF og i noen kirker i Oslo sentrum.

NÅR SKJER DET?

30. september - 2. oktober er i uke 39 og starten av høstferien for mange, så vi inviterer til en dag på MF mandag 3. oktober.

Hva koster det?

TRO2022 koster kr. 700,-. Dette dekker overnatting, mat og alt program.

Vi oppfordrer alle deltakere til å søke sine lokale menighetsråd, styret i ungdomsarbeidet eller lokale organisasjoner om hjelp til å dekke deltageravgiften. Man kan også søke KFUK-KFUMs deltakerfond om bistand med avgiften, hvis økonomien er et hinder for å delta. Les mer om deltakerfondet her.

Deltakerens reise til og fra Oslo kommer i tillegg, og dekkes av den enkelte. All reising i Oslo under leiren er inkludert i leiravgiften.

Arrangører

TRO2022 arrangeres av KFUK-KFUM Norge og MF vitenskapelig høyskole, med støtte fra Kirkerådet i Den norske kirke.