GUINDÀVOLS 4

Introducció

Som un grup d'alumnes de 4t d'ESO de l'optativa d'informàtica de l'institut Guindàvols de Lleida. En la present tasca ens dedicarem a participar de la iniciativa Wisibilizalas, un projecte el qual hem decidit fer recerca sobre vida i treballs de dones lleidatanes de l'àmbit cientificotecnològic i informàtic.

Presentació

Sóm l'Aleix Fadurdo, el Cristian Lousa, el Julian Fuentes, el Joan Haro i el Naïm Ghersedine. I ara ens presentarem:

Jo sóc l'Aleix, un dels membres del Guindàvols 4. Tinc 15 anys. M'agrada jugar a futbol i jugo a un equip que es diu Bordeta. També, m'agrada jugar a la Play i sortir amb els amics. El meu menjar preferit és la pizza i la pasta. M'agrada la informàtica i l'educació física.

Jo sóc el Julian Fuentes, un del membres i, capità de l'equip Guindavols 4. Sóc un nen de 15 anys, i com a capità sóc molt responsable, però de la mateixa manera una mica tímid. En relació a les meves aficions m' agrada molt jugar a l' ordinador, però és evident que com a tots els nois de la meva edat ens agrada sortir amb els amics.

Jo sóc en Cristian i formo part de l'equip Guindàvols 4. Tinc 15 anys i sóc responsable del meu treball, però al mateix temps sóc una mica introvertit. Les meves aficions són: jugar i sortir amb els meus amics, estar sempre amb el mòbil i jugar a futbol sala aquí mateix a l'institut.

Jo soc el Naïm, també membre del Guindàvols 4. Tinc 15 anys. Pel que fa al meu temps lliure, m'agrada jugar a futbol, jugar a l'ordinador i a la Play i sortir amb els amics. El meu menjar preferit són els canelons i la pizza.

Jo sóc el Diego i també formo part de l'equip Guindàvols 4. Tinc 15 anys i m'agrada divertir-me, explorar el món i jugar a futbol/videojocs amb els meus amics. M'agrada/m'encanta beure cafè i el meu plat preferit són les Sarmale, un plat típic del meu país, Rumania.

I per acabar, jo em dic Joan i com la resta, també formo part de l'equip Guindàvols 4. Tinc 15 anys, i sóc una persona que li agrada molt fer esport. Practico l'handbol i també, en el meu temps lliure m'agrada sortir amb els amics i passar-m'ho bé. M'encanta viatjar i m'encantaria fer-ho més en un futur. Em defineixo com una persona feliç i que li agrada que les coses surtin bé.