Guindàvols 1

Hola, som el grup 1 d'informàtica de l’institut Guindàvols que participem en el consurs Wisibilízalas 2017. L'objectiu principal d'aquest projocte és lluitar contra els estereotips que poden arribar a discriminar les noies per treballar en tecnologia o en inclús ciència. Per intentar combatre aquesta descriminació tant en l'estudi i en el món laboral. Per a això, el Departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de la Universitat Pompeu Fabra, llança la Segona Edició de Wisibilízalas, un concurs dirigit a col·legis / instituts. Cosa que des de els alumnes de 4t d'ESO d'informàtica no hem desaprofitat.

QUI SOM?

Xènia Capdevila, tinc 15 anys, visc a Lleida, m'agrada jugar i quedar amb els amics, també m'agrada jugar a fubtbol, basquet....

Edgar Carmona,tinc 15 anys, estudio a l'Institut Guindàvols i faig 4t d'ESO, soc de Lleida, m'agrada sortir amb els amics. També m'agrada molt jugar a futbol,etc.

Quique Boluda, tinc 15 anys, faig 4t d'ESO i estic estudiant a l'institut Guindàvols de Lleida. Practico l'handbol a Pardinyes, un barri de Lleida i m'agrada passar l'estona fent esport i amb amics i família.

Jiaying Chen, tinc 15 anys, els meus pares són de Xina, però jo vaig nèixer a Barcelona, i estudio a l'Institut Guindàvols. M'agrada jugar a bàsquet i faig ioga, i també natació a Ekke.

Adahi Baz, tinc 16 anys, faig 4rt d'ESO, estudio al Guindavols i d'esport extraescolar faig Karate i vaig al gìmnas. M'agrada molt l'infomàtica, els videojocs i pasar l'estona amb el amics.

Rosa Maria Gil Iranzo

Núria Pelegrí Aldavert