I aquí, qui mana?

Com treballarem?

Treballem cooperativament. Com ho fem?

En "I aquí, qui mana?", promovem activament la col·laboració entre estudiants. A través de diverses activitats i tasques, els estudiants treballen en equip per aconseguir els objectius del projecte. Fomentem la interacció i el diàleg constant entre els membres de l'equip per compartir idees, discutir punts de vista i arribar a acords conjunts. A més, els estudiants aprenen a valorar i utilitzar les habilitats úniques de cada membre de l'equip per aportar una perspectiva completa i enriquidora al projecte. Aquest enfocament col·laboratiu no només millora el procés d'aprenentatge, sinó que també ajuda a desenvolupar habilitats importants de treball en equip que seran valuoses en el futur."

Aquesta explicació destaca la importància de la col·laboració entre els estudiants i com aquesta col·laboració enforteix el projecte i les seves habilitats personals i professionals.

Aquests són els documents que utilitzem per tal de preparar i ensenyar el treball cooperatiu als alumnes del nostre projecte SENTIM

Com treballem?

Incredible teamwork!

Utilitzarem 2 tècniques coperatives (la teranyina i qui sóc jo?) per poder acabar trobant els nostres equips cooperatius per a aquest projecte.

Com farem el seguiment del projecte?

Per tal d'avaluar, autoavaluar i coevaluar, tant el professorat com l'alumnat utilitzen el mateix document. Aquí us deixem el model per aquest projecte en concret.

Aturada estratègica

L'avaluació final

L'avaluació del projecte "I aquí, qui mana?" es realitzarà de manera sumativa i formativa per garantir una comprensió completa i un seguiment continu del progrés dels alumnes.

L'avaluació formativa:

L'avaluació sumativa:

En resum, l'avaluació formativa proporciona orientació i oportunitats d'aprenentatge continu, mentre que l'avaluació sumativa mesura el nivell d'èxit global dels alumnes en el projecte, així com la seva comprensió i aplicació dels coneixements adquirits. Aquest enfocament combinat ajuda a assegurar una avaluació completa i equitativa del projecte.



Criteris d'avaluació

1.-Reconèixer els desafiaments de les modernes democràcies per a l’exercici d’una ciutadania activa, compromesa, participativa i inclusiva: Reconeixement del nostre sistema polític, orígens i funció del lideratge dins la nostra societat. (Comparació mitjançant eines TAC entre sistemes polítics actuals democràtics i no democràtics)- Distingir entre un bon líder i un que no ho és i fer-ne tertúlia amb el líder polític visible de la ciutat. ( Història)

2.- Aplicar de forma guiada coneixements i estratègies per planificar, produir i revisar textos comprensibles, coherents i adequats a les intencions comunicatives, les característiques contextuals i la tipologia textual, amb ajuda dels recursos físics o digitals més adequats en funció de la tasca i les necessitats de cada moment, tenint en compte el destinatari del text: Campanya presidencial on tota la comunitat educativa exerceix el seu dret a vot. Defensar un candidat presidencial destacant les seves aportacions polítiques i socials dins de la política Americana. ( 1a llengua estrangera)

3.- Planificar la redacció de textos escrits i multimodals senzills, atesa la  situació comunicativa, destinatari, propòsit i canal; redactar esborranys i revisar-los amb l'ajuda del diàleg entre iguals i instruments de consulta, i presentar un text final coherent, cohesionat i amb el registre adequat: Entrevista amb diferents líders polítics (i que s’han vist en l’activitat anterior) que han tingut impacte positiu a la societat. Escriure una entrevista a un dels líders polítics Americans anteriors seguint una estructura i el vocabulari adequat a la situació comunicativa (llengua castellana i literatura)

Els nostres objectius curriculars

1.-Planificar la redacció de textos escrits i multimodals senzills (llengua castellana i literatura)

2.-Aplicar de forma guiada coneixements i estratègies per planificar, produir i revisar textos orals comprensibles, coherents i adequats a les intencions comunicatives ( Llengua estrangera)

3.-Conèixer les diferents institucions de govern dins la societat i identificar les característiques pròpies d’una societat democràtica i d’una dictadura. (història)