INS Quercus

Formació professional

Sessions informatives telemàtiques cicles.

El propers 20 d'abril i 4 de maig a les 18:30h tindran lloc les sessions informatives telemàtiques per informar-vos de com fer les preinscripcions dels cicles formatius i també dels currículums d'aquests.

CFGM Guia en el medi natural i de temps de lleure: Dimarts 20 d’abril a les 18:30h.

CFGS Ensenyament i Animació Socioesportiva i CFGS Condicionament físic: Dimarts 4 de maig a les 18:30h.

Totes les sessions informatives es duran a terme de forma telemàtica, accedint al següent enllaç:

meet.google.com/yge-ikvn-zmn?authuser=1

Per a més informació sobre el procés de preinscripció podeu consultar a la pàgina web la pestanya SECRETARIA.

Pòster CCFF Institut Quercus 20-21.pdf

Nova titulació CFGM 2021-2022

Tècnic/a de Guia en el Medi Natural i temps de Lleure

Pel curs 2021-2022 els estudis d'un curs de durada de Conducció d'Activitat Físico Esportiva en el Medi Natural (LOGSE) canviaran a la llei LOE Guia en el Medi Natural i Temps de Lleure i passaran a tenir una durada de 2 cursos acadèmics

Aquest cicle actual del CAFEMN forma part de la família professional de les Activitats físiques i esportives i la competència general d'aquest tècnic/a és conduir clients/usuaris en condicions de seguretat per senders o zones de muntanya (on no calguin tècniques d'escalada i alpinisme) a peu, en bicicleta o a cavall.

COMPLECIÓ DEL CFGS D'ANIMACIÓ d' ACTIVITATS FISICOESPORTIVES.

La compleció d'estudis permet facilitar que l’alumnat pugui completar els ensenyaments de formació professional del CFGS d'AAFE que s’han d’extingir de la Llei orgànica 1/1990, de 3 d’octubre, d’ordenació general del sistema educatiu.

La inscripció a les proves d’avaluació dels exàmens per la compleció del CFGS d'AAFE s’ha de dur a terme del l’1 al 15 de març i permet participar en la convocatòria d’abril. La inscripció s'ha de dur a terme a la secretaria del institut Quercus durant aquest periode.

Les proves d’avaluació es faran en la convocatòria d’abril, entre l’1 i el 30 d’abril. Es comunicarà el calendari de les proves a tot l'alumnat que s'hagi inscrit i una vegada finalitzat el periode d'incripció.