EXPERIMENTEM AMB LA F&Q!

Benvingudes i benvinguts als continguts virtuals del taller "Experiments de Física i Química per fer a l'aula"!

En aquesta classe podeu trobar el conjunt de materials preparats per a cada una de les sessions presencials i de feina personal per a un total de 10 hores.

Donat que no es podrà avaluar les activitats que realitzeu directament a la classe, el seu objectiu és mostrar com podríeu muntar la vostra classe virtual i demanar al vostre alumnat la realització de les feines que proposeu.

En total, es presenten 3 sessions que parlen bàsicament de:

  • ELS ESTATS DE LA MATÈRIA. On es podrà analitar alguna de les propietats que presenten els sòlids, els líquids i els gasos.
  • ELS GASOS. Es realitzaran un total de 5 experiments simples amb gasos, tots ells amb una visió interdisciplinària que englobarà àrees com la Biologia, la Química o la Tecnologia.
  • FÍSICA I QUÍMICA EN DIVERSITAT. Per finalitzar, es presentaran, de manera molt general, d'altres situacions en què la física o la química interactua amb nosaltres en situacions quotidianes.

Essent aquesta la primera vegada que es fa aquest taller tot es millorable i per això demanaré també la vostra opinió de cara a un futur si es torna a muntar. Gràcies per la vostra col·laboració.

Podeu trobar materials de suport o complementaris a cada una de les pàgines de menú superior.

PLANTILLA PER FER L'ACTIVITAT DIDÀCTICA: ANAR

PR00. MATERIAL DIDÀCTIC (PLANTILLA)

Realitzat per: Ivan Nadal

Materials del taller de formació "Experiments de Física i Química per fer a l'aula!"