SESSIÓ 1: - RESULTATS DE LA JORNADA

PAS 1: Cerquem i investiguem

Avui hem començat un nou projecte en grup.  Hem de realitzar l'encàrrec que hem rebut; organitzar una exposició amb una temàtica molt propera, EL MAR.

Hem assistit a una projecció i la xerrada Espècies termòfiles a càrrec de Mar Vila, molt interessants.

És el moment de fer un recull de la primera jornada.

Presenta aquí el resultat del que heu generat amb tot el grup de treball:

1.- Enllaç de la vostra pàgina web publicada. Comproveu que tothom que tingui l'enllaç hi pugui entrar. 

2 .- Presentació de l'equip.

3.- Resum consensuat del contingut del documental

4.- Resum consensuat de la xerrada de l'expert

5.- Registre dels documents consultats. Resum de la informació pre-triada per a la realització del plafó

6.- Valoració qualitativa de la primera jornada

SESSIÓ 1: - QUÈ HEM FET AVUI?

TASCA 2.- Presentació de l'equip

Afegeix aquí sota una fotografia de cada un dels membres de l'equip. Afegeix el nom a sota i posa el càrrec que ocupa.

Michelle Valla

SUPERVISIÓ

Karima El Amrani

ADMINISTRACIÓ

Ibrahim Ziani

CORRECCIÓ

Daniela Martínez

COORDINACIÓ


TASCA 3.- Resum de l'audiovisual

Insereix en el següent espai  el document resum de l'audiovisual, mínim 200 paraules amb frases ben estructurades. Recorda canviar les opcions de compartir triant "Tothom que tingui l'enllaç"   

En el vídeo anava d'un noi que es deia Eric Sala, que l'objectiu de la nova generació d'investigadors era explorar. Ens a parlat de com a canviat el mar amb la contaminació, trobant envasos, plàstics, restes de menjar i escombraries de la gent acumulada al fons del mar de Marsella. La finalitat de l'Enric es donar-nos compte del que em perdut gracies a la contaminació. A l'època den Jacques Costeau el fons de Marsella era menys contaminada com actualment. L'Enric va ensenyar un vídeo de quan era petit, pescant, en el vídeo sortia com era l'aigua, era mes cristal·lina i mes neta. 


La noia que ens feia la xerrada estudia a càrrec de Mar Vila de la Càtedra Oceans i Salut Humana de la UdG. Ens va explicar que trituraven els peixos per saber si eren mascles o femelles. Anteriorment va començar amb el tema de la contaminació, que hi havien molts envasos sota mar a 700m, trobat pels bussejadors i sense olvidar-nos dels envasos que hi ha acumulat. A continuació va posar una piràmide alimentaria dient que hauriem de menjar mes peix a la setmana, com a mimin dos cops, el consum de peix és recomanat per a tota la població, perquè és una important font de proteïnes, a més ens aporten vitamines, minerals i àcids grassos poliinsaturats, com l'omega 3. Aquests últims són essencials, perquè el cos no els produeix i cal consumir-los a través de la dieta.



TASCA 5.- Resum de la documentació consultada 

Insereix en el següent espais un document re reculli la pluja d'idees sobre el que cal presentar. Recorda canviar les opcions de compartir triant "Tothom que tingui l'enllaç"

TASCA 6.- REFLEXIÓ 1r dia

Què en pensem sobre les activitats d'avui:  

El audiovisual, la xerrada i l'ajuda de la fitxa

Què en pensem sobre el treball en grup? 


Totes les imatges d'aquesta pàgina tenen llicència CC. Han estat extretes de les webs d'imatges Creative Commons: pexels, pixbay i Vikipèdia