EL MAR, UNA MIRADA PSICOLÒGICA

ABANS DE COMENÇAR

El primer pas és la creació dels entorns de treball.

Les tasques les heu de realitzar, compartir i desar al DRIVE. Cal doncs, crear una carpeta compartida amb tots els membres del grup de treball.

Potser us caldrà també, crear subcarpetes per ordenar bé la feina.

Les tasques les heu de presentar enllaçades en la pàgina web del grup. 

No us demanarem que creeu una pàgina web de zero però sí que us copieu la plantilla que us facilitarem, que la publiqueu, envieu al correu del projecte l'enllaç de la pàgina web publicada 

COPIA LA PLANTILLA 

L'encarregat de la tasca d'administració ha de:

Clicar sobre la imatge de la plantilla de pàgina web.

Fer-ne una còpia al comte de gmail de l'Institut

Compartir la còpia amb els companys del grup

Publicar la pàgina web amb  l'opció "tothom que tingui l'enllaç

Caldrà personalitzar el web (canviar-ne l'aspecte)

Enviar l'adreça de la web publicada al correu de projecte: projecte3@iescarlesrahola.net   poseu a l'assumpte:

 web publicada grup ...

Plantilla plafons

L'encàrrec

Dissenyar el contingut d'un plafó informatiu sobre els efectes del mar sobre el cos humà.

Seguir les indicacions de l'equip de disseny en quant a dimensions, tipus de lletra, qualitat de les imatges, colors, ...

ACTIVITAT: La talassoteràpia, una proposta de benestar!

imagina....

Felicitats! Acabeu d’aconseguir la vostra primera feina com a professionals de la salut i el benestar al centre d’Spa & Wellness Cavall Bernat de Platja d’Aro (Girona). La directora del centre vol fer un gir a les propostes d’activitats que s’estaven portant fins ara al centre i vol incorporar la talassoteràpia i la relació entre psicologia, mar i benestar en les noves propostes d’activitats. El problema és que no sap per on començar... i us demana a vosaltres, poder iniciar una programa d’activitats dirigides (entre 5 i 8 sessions) per a poder valorar la idoneïtat de la nova mesura. La directora us comenta que podeu escollir els recursos que considereu més adients per a portar a terme aquesta primera prova pilot, però el que sí que us demana és:

a) Abstract: 

b)  Petita introducció: A la introducció s’exposa el perquè de l’elaboració del treball, què preteneu aconseguir amb la vostra proposta i explicar breument allò que portareu a terme. (contingut aproximat de 1/2 pàgina d'un document de text per a la informació al web, el que calgui pel plafó)

c) Desenvolupament: 

Marc Teòric i Història: Recerca i selecció de la informació que permeti fonamentar i argumentar teòricament la proposta de programa d’intervenció. (contingut aproximat de 2-3 pàgines d'un document de text per a la informació del web, el que calgui pel plafó)
Objectius:  Escrits de forma clara i concreta. Allò que voleu aconseguir amb la vostra proposta. (cntingut aproximat de 1/4 de pàgina per a la informació del web, el que calgui pel plafó)
Desenvolupament del programa: Indicar els participants a qui va adreçat. Fer una descripció del programa a portar a terme. Plantejar les sessions del programa (entre 5 i 8 sessions) descrivint cadascuna de les sessions i incorporant la temporalitat, recursos i materials necessaris. Es pot afegir un cronograma de la mateixa. (contingut aproximat 3-5 pàgines per a la informació del web, el que calgui pel plafó)

d) Conclusions: Tancament del treball. S’incorpora allò que hem après al llarg del treball, es valora si s’han pogut aconseguir algun dels objectius marcats i es reflexiona sobre les possibles propostes de futur que aquest programa pot tenir com a recurs terapeutic. (contingut aproximat 1 pàgina per a la informació del web, el que calgui pel plafó)

e) Bibliografia: Incorporar les referències consultades en normativa APA sempre que sigui possible. Podeu consultar alguns consells en el següent enllaç

f) Annexos: Incorporeu fotografies, imatges i recursos didàctics que per extensió i cohesió  del treball és pertinent incorporar-los en aquest apartat.  Recodeu que les imatge han d'estar identificades i amb l'atribució d'autoria pertinent.


A mode de referència les dates que haureu de tenir en compte aproximadament són les següent:


22 de febrer: Lliurar el vostre web publicat i públic on afegireu la informació. Iniciar i avançar els apartats 1, 2, 3 del treball.

23 de febrer: Reforçar i tancar l'apartat 2 i començar l'apartat 4.

26 de febrer: Posada en comú amb l'altre grup, refer el que calgui i finalitzar l'apartat 4 i 5.

27 de febrer: Revisió final, tancament final del treball i exposició.

Caldrà contestar les activitats que us trobareu a la pantilla web. Caldrà publicar les modificacions del web diàriament.

DOCUMENTS DE REFERÈNCIA

Enllaç 1

Enllaç 2

Enllaç 3

Enllaç 4

Enllaç 5

Enllaç 6

Enllaç 7

Enllaç 8

Enllaç 9

Enllaç 10


Els enllaços anteriors es poden complementar amb altres propostes bibliogràfiques o referències que el grup pugui aportar.


NOTA IMPORTANT:


No es poden copiar ni enganxar directament fragments de les fonts consultades (ja sigui perquè el treball contingui parts copiades i/o fragments literals provinents d’altres fonts).